ja-czyli-nie-ty 06.02.06, 22:31 czy sa jak9es blokady, zeby rozmaite smieci nie zapisywały sie do tego katalogu??? czy jedyną rada na nie jest systematyczne wyrzucanie ich do kosza??? dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: temporary internet files... 06.02.06, 22:33 blokada to: > zaktualizowany system > firewall > antywirus > inna przeglądarka niż IE... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: temporary internet files... 06.02.06, 22:33 Chyba, że pisząc 'śmieci' masz na myśli po prostu zwykłe pliki tymaczasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli nie ty Re: temporary internet files... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 01:11 a bo ja wiem... czy to sa pliki tymczasowe czy nie???? nie wiem ;( po prostu jakies bzdury typu zdjecia gromadzące się na komputerze bez mojej wiedzy i zajmujące duzo miejsca ;( mam antywirusa i firewala ale nie umiem tego zablokować ;( Odpowiedz Link Zgłoś
wulfila Re: temporary internet files... 07.02.06, 10:36 no bo tak, ma być ;) Zainsatluj sobie CCleaner albo EasyCleaner i co jakis czas to czysc (przy oakzji wyczyscisz rowniez inne "smieci" ktorych nie chcesz) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: temporary internet files... 07.02.06, 10:49 O matko, tam zawsze coś będzie i nie da rady tego zablokować. Mozesz zmniejszyć w opcjach swojej przeglądarki ilość miejsca jaką te pliki mają zajmować. A czy to sa pliki tymczasowe? Hmmm.... temprary... angielski się kłania. Nie musisz ściągać odrębnego programu, żeby je czyścić. Możesz to zrobić sam, ręcznie poprezez usunięcie wszystkich (we wspomnianych już opcjach Twojej przeglądarki), oraz ustawić co jaki czas pliki mają być przechowywane w tym folderze. No i to co już wspomniałam, ile miejsca mają zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś