Gość: LAMER IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 23:09 Podobno z internetu można ściągnąć filmy (PayTV?). Mógłby ktoś podać linka? (Początkującym internautą jestem :)) Dziękuję z góry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franzmaurer Re: Filmy z inetu? 19.12.02, 23:59 Gość portalu: LAMER napisał(a): > Podobno z internetu można ściągnąć filmy (PayTV?). Pay Tv to raczej nie... jest taka amerykanska strona ale nie obsluguje userow z Europy :((( Pozostaje Ci Kazaa i grupy usenetowe alt.binaries - np. polsla alt.binaries.divx.pl - ostanio widzialem tam Skok (Heist) i nowego Bonda (screener) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAMER Re: Filmy z inetu? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 22:23 franzmaurer napisał: > ...Pozostaje Ci Kazaa i grupy usenetowe alt.binaries - np. polsla > alt.binaries.divx.pl - ostanio widzialem tam Skok (Heist) i nowego Bonda > (screener) > Dziękuję Franz! Znalazłem tą grupę i rozmowy na temet Bonda, ale rozmowa tam toczy sie w języku dla mnie zupełnie nie zrozumiałym :((( Nie kapuję jak praktycznie przystąpić do sciągania takich plików. Ech, ciężkie jest życie lamera... Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Filmy z inetu? 27.12.02, 01:05 poszukaj troche w starszych postach, niedawno bylo tu cos o sciaganiu mp3 z usenetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAMER Re: Filmy z inetu? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 13:02 yasny napisał: > poszukaj troche w starszych postach, niedawno bylo tu cos o sciaganiu mp3 z use > netu Dzięki yasny! Zabieram się do szukania :) Odpowiedz Link Zgłoś