Dodaj do ulubionych

Pro Futuro - uwaga na oszustów i zdzierców!!!

IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 20.10.01, 11:35
Internet do dupy! VoIP - taka kicha, że szkoda gadać! Ceny z księżyca, a
obsługa klienta to żenada! Oczywiście siedzibę mają w nowoczesnym budynku w
centrum, więc płacą taki czynsz, że muszą zdzierać z klientów oferując im
gówno!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: LILKA Re: Pro Futuro - uwaga na oszustów i zdzierców!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 06.11.01, 13:11
      Nie natknąłeś się na nich jeszcze - uważaj, żeby Cię nie okradli!!!
    • Gość: Krzysiek Re: Pro Futuro - uwaga na oszustów i zdzierców!!! IP: 157.25.99.* 07.11.01, 11:58
      Majá teraz nowá usugé, ale na pewno juz sie na nia nie zdecyduje!!!!! Z VoIPem
      tak mnie zrobili, ze szkoda gadac.... Slychac tak jakbym rozmawial z kims z
      Antarktydy i w dodatku jak porownalem z TelePIN czy TELE2 to widze, ze zrobili
      mnnie w bambuko!
      W dodatku jak dzwonie na infolinie, to nie mozna sie z tymi kobitami dogadac.
      KOSZMAR.
      Internet maja tylko dla firm - patrz ceny!!!!!!!!!!!!
      Zastanawiam sie kto jest takim idiota aby w dobie taniejacych uslug
      telekomunikacyjnych kupowac tak drogie podlaczenie do internetu z bajonskim
      abonamentem!!!!!
      • Gość: klient Re: Pro Futuro - uwaga na oszustów i zdzierców!!! IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 17:17
        Zeby oceniac usługi Pro-Futuro trzeba skorzystać z ich dostepu a nie z VOIP-a
        który jest usługa dodana majacą na celu zachecic klienta do kupna łącza. Ich
        dostep do internetu, jak sam zauważyłeś jest przeznaczony dla duzych i srednich
        firm a nie dla gości którzy siedza w domu, a sdi to dla nich szczyt mozliwości
        i pieja z zachwytu przy transwerze 15 kb/s. Tak sie składa ze rozmawiam przez
        ich VOIP-a i jestem zadowolony tym bardziej ze mają połączenia do USA tańsze o
        60% w stosunku do TP.SA. Na dzień dzsiejszy oceniam ze sa lepsi od upadłego
        Formusa który swego czasu był najdroższy i najlepszy. Miał trzy razy wieksze
        ceny i osiagałem przez ich łącza takie same predkości jak teraz w Pro Futuro.
        Porozmawiaj z ludzmi którzy zdecydowali sie wziąć do firmy łącze PRO FUTURO.
        • konop Re: Pro Futuro - uwaga na oszustów i zdzierców!!! 14.11.01, 15:14
          Formus jeszcze wcale nie upadł....
          • Gość: Marek Re: Pro Futuro - uwaga na oszustów i zdzierców!!! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 27.11.01, 10:07
            To jak jest z tym Formusem????????????
            A z PRO FUTURO - chcę wiedzieć więcej!
            • Gość: lolek Re: Pro Futuro IP: *.devs.futuro.pl 28.11.01, 17:23
              Jak widać mam łącze ProFuturo.Wykupione mam 128Kb/s i wszelkie pomiary
              potwierdzają to - oczywiście uśredniając,czasami szybciej,czasami znacznie
              wolniej i jeśli chodzi o Polskę.
              Płacę 163Zł miesięcznie,ale słyszałem,że dla nowych userów mają już wyższe ceny.
              Znam sieci znacznie tańsze,ale ci mnie nie zawiedli jeszcze.
              Często słychać o sieciach o "bardzo szybkich transerach" za 55zł,ale goście
              podłączają do łącza 1Mb/s sto czy dwieście userów i niech kilkunastu coś
              zacznie ściągać, to transfer pada,że na modemie jest już lepiej.Zmam też tekich
              co jedno SDI dzielą na dziesięciu i też są zadowoleni. (:o)
              • Gość: Miki Re: Pro Futuro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 22:42
                Od około 9 miesięcy FUTURO już nie uznaje klientów indywidualnych tylko poszli
                na biznesowych. Bryndza... Już niedługo mają zrezygnować z usług typu VoIP.
                • Gość: laser Re: Pro Futuro IP: *.devs.futuro.pl 29.11.01, 11:50
                  Wcale się nie dziwię,bo jak na moim osiedlu instalowali to trudno było im
                  znaleźdź 10 chętnych w bloku za 59zł miesięcznie.Wielu płacze że tak kiepsko z
                  dostępem do netu a jak przyjdzie co do czego to chętnych brak.
                  Sam osobiście latałem po sąsiadach i agitowałem desperacko,aby zebrać tylu,by
                  opłacało się montować antenkę na dachu.
                  Dodam jeszcze,że w ramach promocji dodawali gratis kartę sieciową ,a aktywacja
                  wynosiła 100zł i można było płacić w ratach !!!
                  Mimo takiej zachęty nie mogli znależdź odpowiedniej ilości chętnych w innych
                  blokach !!!
                  Czytając więc posty z lamentami zastanawiam się: ludzie o co wam chodzi ?
                  ..oczywiście nie do wszystkich to,bo gdybym ja nie namówił sąsiadów to też bym
                  płakał na forum i lamentował.
                  Pozdrawiam i apeluję: ludzie organizujcie się!!!
                  • Gość: Sonia Re: Pro Futuro IP: 157.25.99.* 30.11.01, 17:14
                    To chyba byo dawno, bo teraz ich ceny sá ZNACZNIE WZYSZE!!!! I wogole nie chca
                    rozmawiac, jesli nie masz firmy, tylko jestes prywatna osoba.
                    JA sie zawiodlam i to baaaardzo.
    • Gość: Tomek Re: Pro Futuro - uwaga na oszustów i zdzierców!!! IP: *.devs.futuro.pl 14.12.01, 17:33
      Do dupy, to jesteś ty, koleś. Jesteś na tyle głupi, że mie przesiadłes się na
      innego kompa - widac pajacu, że jestes z konkurencji. Szkoda mi ciebie. Żal
      dupę ściska, bo firma, która zatrudnia takich ludzi jak ty, długo nie
      pociągnie. PRO FUTURO broni się samo i takim bełkotem jej nie zaszkodzisz.
      • Gość: Konrad Re: Pro Futuro - uwaga na oszustów i zdzierców!!! IP: *.acn.waw.pl 23.04.02, 22:57
        Ale kurcze wierny i lojalny pracownik FUTURO z Ciebie. Ciekawe skąd taka
        lojalność kiedy macie takie przygłupy w zarządzie...
        • Gość: Migut A nie mówiłem IP: *.acn.waw.pl 02.07.02, 21:09
          Padają... już pozwalniali kilku dupków!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka