obywatel_korowiow 23.05.06, 16:18 Podczas konfiguracji pada mi test TPC UPD (????????), który ponoc jest niezbędny do właściwego funkcjonowaniu programu. Czy mógłby ktoś w miarę przystępnym językiem, pomóc mi rozwiązać problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Kot Behemot Re: Emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:29 A w ten niżej "Otwórz wewnętrzny firewall..." klikałeś i zadziałało ? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_korowiow Re: Emule 23.05.06, 18:03 Klikałem. Prawdę mówiąc kończą mi się już pomysły. (dzięki za zaangażowanie). Nie wiem czy to ma znaczenie ale jestem w niemieckiej sieci (może nie udostęonia IP ??) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_korowiow Re: Emule 23.05.06, 18:08 wg. wskazówek pliku pomocy powinienem zmienic nr portu TCP. Musiałbym skończyć iformatykę by tego dokonać ;). Kocie Behemocie, niech to diabli wezmą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Kot Behemot Re: Emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:05 Ja korzystam ze standardowego portu 4662 i nie mam problemów z portami. :( Może masz jakiegoś firewalla innego niż ten w XP ? A może twoj dostawca internetu blokuje te sieci P2P ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_korowiow Panie Kocie Behemocie 23.05.06, 20:08 ruszyło :). Mimo negatywnego testu. Dzięki za zaangażowanie. Odpowiedz Link Zgłoś