Dodaj do ulubionych

Seat z Allegro za złotówkę

• metron1 Winne jest też Allegro 10.03.07, 21:02
      Niestety sporo winy w tym że na Allegro ludzie kombinują ponosi sam serwis. Od
      jakiegoś czasu ustawienie opcji cena minimalna jest bardzo drogie,kiedyś
      kosztowało to grosze. Wystarczyło wstawić opcję z ceną minimalną i takich
      problemów nie było. Rzekomo dla dobra użytkowników wprowadzono kolosalne opłaty
      za ustawienie ceny minimalnej. Na efekty czekać nie było,ludzie masowo
      kombinują,towar który ktoś wylicytował za przysłowiową złotówkę masowo jest
      "kradziony" "uszkodzony",ludzie procesują się między sobą. Wszystko to obniża
      rangę samego serwisu i sprawia że ludzie postrzegają go jako raj dla
      kombinatorów, a same Allegro że nie dba w żaden sposób o to aby takich
      przypadków było jak najmniej
      • Gość: omgwtfbbq Re: Winne jest też Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 21:18
        Regulamin jest? Jest.
        Nie odpowiada? Nie korzystaj z usług Allegro.
        Kombinatorom unikającym prowizji i masowo odwołującym aukcje należy się nauczka.
        A od sprawdzenia błędów jest strona z wyraźnym napisem "sprawdź, czy dane
        przedmiotu są poprawne". To że przeciętny Polak nie potrafi się zachować
        uczciwie jest przykre, ale może dzięki takim zdarzeniom za parę pokoleń sytuacja
        się zmieni.

A tak na temat: www.odwolywacze.piasta.pl/
        • Gość: Waldemarrrr Re: Winne jest też Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 08:35
          Chciał nie placić prowizji to ma...przecież zanim wystawi sie przedmiot pojawia się info. ile pobrało allegro za wystawienie aukcji. Juz tu powinien zorientowac się...
          • lambert77 Re: Winne jest też Allegro 13.03.07, 07:48
            Wtórny analfabetyzm to przykra rzecz. Może też poszukam samochodu za złotówkę
            albo może domu
      • Gość: Zigzag Re: Winne jest też Allegro IP: *.chello.pl 10.03.07, 21:34
        Cena minimalna 5 zł
        (opłata zwracana w przypadku sprzedaży przedmiotu)
      • Gość: leming Re: Winne jest też Allegro IP: *.aster.pl 10.03.07, 23:16
        Co ty opowiadasz? Usluga "Cena minimalna" w kategorii "samochody" kosztuje 5
        zeta (!) i jest zwracana, jesli sprzedasz towar.
        • metron1 Re: Winne jest też Allegro 11.03.07, 05:26
          A czy ja gdzieś napisałem że sprawa dotyczy ceny minimalnej za wystawienie na
          aukcję samochodu. Wiem że w moto-Allegro są trochę inne zasady,ale chodziło mi
          ogólnie o zasady w innych działach
      • kasia-k Re: Winne jest też Allegro 11.03.07, 00:03
        metron1 napisał:

> Niestety sporo winy w tym że na Allegro ludzie kombinują ponosi sam serwis.
        Od
        > jakiegoś czasu ustawienie opcji cena minimalna jest bardzo drogie,kiedyś
        > kosztowało to grosze.

a kto każe korzystać z "ceny minimalnej".
        wystaczyło wpisać kwotę od jakiej ma się zacząć licytacja (cena wywoławcza) -
        ta opcja jest bezpłatna
        dodatkowo przy cenie wywoławczej kupujący nie musi zgadywać jaka kwota zadowoli
        sprzedającego.
        • metron1 Re: Winne jest też Allegro 11.03.07, 04:51
          Wiem o tym,sam sprzedaję i kupuję na Allegro. Niska opłata za cenę minimalną i
          licytacja od złotówki powodowała większe zainteresowanie aukcją,wtedy była to
          prawdziwa licytacja
          Teraz gdy muszę wprowadzić cenę wywoławczą zainteresowanie jest dużo mniejsze
          Po co te kombinacje utrudniające sprzedaż ????
    • Gość: abc Seat z Allegro za złotówkę IP: *.bsk.vectranet.pl 10.03.07, 21:04
      Sprawa na pewno będzie ciekawa. W opisie aukcji jest bowiem napisane, że cena
      do uzgodnienia oraz płatność przy odbiorze. Jeżeli kupujący nie kontaktował się
      ze sprzedającym (a tak zapewne było), oraz faktycznie okaże się, że w polu cena
      minimalna pozwala wpisać "do uzgodnienia" i zamienia to potem na 1, to kupujący
      może sprawę przegrać.
    • Gość: crim Wpadki na Allegro IP: *.natpool.mwn.de 10.03.07, 21:09
      Mysle ze najwiekszymi cwaniaczkami sa tacy ludzie jak opisany w artykule Pan
      Michal z ZG. Ok na allegro sa nieuczciwi sprzedawcy ale co jezeli ktos naprawde
      popelnil blad?? Pranie moze i nie jest to kradziez, ale ja bym sie tam sie zle
      czul wiedzac ze jezedze samochodem za 1 zl bo ktos sie pomylil. Czul bym sie
      zlodziejem.
      Moim zdaniem powinno cos zrobic w tej sprawie allegro. Sprobowac stworzyc system
      zapobiegajacy takim wpadkom (lub nieuczciwym sprzedawcom). Moze minimalna cena
      nie moze byc np mniejsza o powiedzmy 30-50% od ceny przedmiotu ktora podajemy?
      Jezeli zostawimy puste pole zostaje przypisane automatycznie 50% dla przykladu.
      Mielismy w Polsce ostatnio precedens (mimo ze w polski prawie ich nie ma, w
      psychice sedziow jest) i takie sytuacje beda sie powtarzaly!
      Nie dajmy sie zwariowac i nie kradnijmy,myslac ze na dodatek ze trafilismy na
      frajera, w sytuacji gdy jakis tam pan Zdzisiu ktory pierwszy raz widzi internet
      probuje sprzedac samochod i nie dal ceny minimalnej
      Nie robmy tego co nam nie mile

Pozdrawiam
      crim
    • Gość: Kierowca Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 21:36
      Za gapowe trzeba płacić.
    • Gość: sol Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.aster.pl 10.03.07, 21:48
      www.allegro.pl/show_user.php?uid=6412864&type=fb_gave_usr
      Cwaniaczek ...
    • Gość: donosiciel Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 21:48
      ale z tego uzytkownika co wygrał tez jest niezłe ziołko a nawet nazwano go
      oszustem:) wygrał aukcje i tez nie odebrał samochodu zobaczcie na komentarze
      uzytkownik sie nazywa slavekhulko
      • Gość: tratwa Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 21:53
        pisałam o tym wcześniej
        też go ten cały brunet powinien pozwać za niezapłacenie i nieodebranie
        no ale kto by kupował za 1000 zł, skoro nadarzyła się okazja za złotówkę:P
    • Gość: no i co? Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.jmdi.pl 10.03.07, 22:23
      Kogo obchodzą głupie tłumaczenia, jak jakiś infantylny człowiek wystawia auto za
      złotówkę bo mu się myli serwis aukcyjny z sewisem darmowcych ogłoszeń to niech
      traci autko. Zycze kupujacemu wszystkiego dobrego! Dzieki takim jak on moze w
      koncu banda ciemniaków zniknie z serwisu allegro.
      Nawet jak jakiś sąd sie zlituje to i tak koszty procesu i ewentualne
      odszkodowanie nauczą infantylnego typka do czego służy allegro!!
    • Gość: m4tys Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:29
      link do omawianej aukcji:
      allegro.pl/item169864949_super_seat_alhambra_4x4_1_9tdi_115km.html
    • Gość: WelcomeToDisneyPL Żartownisiowi, który bez naszej zgody przetwarza IP: *.eranet.pl 10.03.07, 22:33
      ....JAAASNE :)
      Zawsze można powiedzieć, że dzieciak lat 9 wystawił aukcję i mogą się pocałować
      w dupę. Siedzieć nie pójdzie :)

Zawsze też ktoś może "ukraść" towar po aukcji i duuupa.
    • Gość: nie-nie-nie Nigdy bym nie podpisał umowy sprzedazy! IP: *.cinci.res.rr.com 10.03.07, 22:36
      A bez tego kupujacy nigdy nie zarejestruje auta (nawet jesli auto otrzyma, to
      jedynym potwierdzeniem zakupy bedzie wydruk z Allegro, a to w Wydziale
      Komunikacyjnym jest nic nie warte)!

Jak ktos sie upiera i zeruje na ludzkich bledach, to trzeba tez mu zycie
      uprzykrzyc.
    • Gość: MAX Seat z Allegro za złotówkę IP: 84.38.160.* 10.03.07, 22:46
      Powiem tylko tyle: ŚMIERĆ FRAJEROM!
    • Gość: realista Omijać allegro szerokim łukiem!!!-są inne serwisy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:53
      gdzie cwaniaczki pokroju pana Sławka czy pana Michała nie mają wielkiego pola
      manewru...
    • Gość: ja Panie cwany Slawku IP: 213.192.65.* 10.03.07, 22:57
      mam nadzieje ze tez tak kiedys pojedziesz i zobaczysz cwaniaku doope innego takiego cwaniaka jak ty, pan bog nie rychliwy ale sprawiedliwy, pani od lodzi motorowej teraz pan od seata, ludzie co sie z wami dzieje?????....houk
      • lambert77 Re: Panie cwany Slawku 13.03.07, 07:47
        Nic się nie dzieje. Skoro ktoś jest na tyle hmmm głupi, żeby wystawić samochód
        za złotówkę to niech ponosi konsekwencje swoich czynów. W tym przypadku pazerny
        był sprzedający bo zamiast normalnie dać ogłoszenie do prasy to nie postanowił
        zarobić na allegro. Liczył, że ktoś przebije te jego 75 koła za fure i jeszcze
        na tym zarobi. No i się przeliczył. Nic na to nie poradzisz, że mamy w kraju
        wtórnych analfabetów, którym się wydaje, że są cwansi od Pana Boga.
    • kasia-k Seat z Allegro za złotówkę 10.03.07, 23:56
      gazeta.pl napisała:
      ... Sprzedawcą o pseudonimie "Kościelny30 " ...

sprawdzałam na allegro i wyświetlił mi się komunikat że taki użytkownik nie
      istnieje ...
      więc albo kaczka albo ...

• Gość: tratwa Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 00:10
        wiadomo, że trzeba od razu wpisać koscielny30 a jeżeli komuś nie wiadomo, to
        sprawdzić taką ewentualność, przy drugim podejściu,
        zanim się zabierze do pisania durnych postów na gazeta.pl :)
        allegro.pl/show_user.php?search=koscielny30
        • kasia-k Re: Seat z Allegro za złotówkę 11.03.07, 13:51
          Gość portalu: tratwa napisał(a):

> wiadomo, że trzeba od razu wpisać koscielny30 a jeżeli komuś nie wiadomo, to
          > sprawdzić taką ewentualność, przy drugim podejściu,
          > zanim się zabierze do pisania durnych postów na gazeta.pl :)
          > allegro.pl/show_user.php?search=koscielny30

wiadomo tylko tyle że powinno się pisać zgodnie z rzeczywistością
          jeżeli napisali kościelny to ich (gazety) błąd i niedopatrzenie
          co za problem było napisać koscielny
          • Gość: ZETA Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 15:38
            no jak tobie "wiadomo tylko tyle"
            to wspolczuje mozgownicy
      • Gość: K0pytko Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 07:31
        kasia-k napisała:

> gazeta.pl napisała:
        > ... Sprzedawcą o pseudonimie "Kościelny30 " ...
        >
        > sprawdzałam na allegro i wyświetlił mi się komunikat że taki użytkownik nie
        > istnieje ...
        > więc albo kaczka albo ...

Wpisz "Koscielny30".
        • Gość: kapiszon Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 10:24
          wpisz zakoscielny
    • Gość: epoka chipsów Allegro w porządku, myślenie nawala niektórym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 00:06
      To dorośli ludzie wystawiają, więc powinni uważać co i jak robią. Mają różne
      opcje sprzedaży i zanim wystawią coś grubszego, powinni najpierw dobrze się
      zastanowić, która dla nich najlepsza, a nie na łapu-capu i potem płacz, że
      pomyłka.
      Z drugiej jednak strony, trudno też jednak szanować osoby, które wykorzystują
      cudze pomyłki (przecież każdemu zdarzyć się może jakiś gruby błąd) i awanturują
      się sądownie w sytuacji, gdy wiadomo, że samochód czy łódka, złotówki kosztować
      nie powinna, bo to absurd. Jeżeli tamci to ewentualnie cwaniaczki, to i ci też
      nie lepsi.
      Generalnie coraz więcej agresji i pieniactwa w tym kraju z byle powodu.
      Allegro zaś kosi kasę i woli się zbytnio w nic nie wtrącać, co zresztą jest
      poniekąd słuszne, bo oni dają przecież tylko miejsce, a handlujący niech
      licytują się ze sobą jak chcą. A jak nie pasuje, to nikt przecież nie zmusza do
      sprzedaży i kupna na allegro. To chyba jasne?
      Ale ciekawe, co sąd by zaczął robić, gdyby teraz fura sprzedających zaczęła
      zwalać mu się na łeb, a każdy sprzedający tak by mniej więcej gadał: "Ja, X
      sprzedałem przedmiot osobie Y, czyli jasno z tego wynika, proszę sądu, że
      allegrowicz Y kupił go ode mnie, prawda? Ale tu jest małe ale, bo Y nie chce
      zapłacić i śmieje się jeszcze bezczelnie, że mogę mu co najwyżej negatywem
      skoczyć, a on mi odda, bo taki ma kaprys, a płacić nie będzie. A przecież,
      proszę wysokiego sądu, zawarł transakcję, no tak czy nie? A jak sąd tamtym
      złotówkowiczom dobrze orzekł, to i czy mnie też tak dobrze orzeknie i przymusi
      swoim wyrokiem osobę Y, by jednak zapłaciła, czy też okaże się jednak, że prawo
      w jedną stronę tylko działa?"
      No i co wtedy będzie? To jest pytanie.
    • Gość: Krzysiek Allegro niech wreszcie przestanie rżnąć głupa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 00:46
      Allegro niech wreszcie przestanie rżnąć głupa!

Jeśli tyle osób "pomyliło się" sperzedając bardzo drogie rzeczy za grosze, to
      znaczy, ze coś jest nie tak w Allegro np. zbyt słabo wyjaśnione są zasady.
      Przy tylu pomyłkach Allegro powinno coś z tymz robić a nie udawać, ze jest OK.
      Ja na przykłąd zupełnie tracę szacunek do tej firmy, która staje po stronie
      cwaniaków!

A ludzie wykorzystujący takie pomyłki są po prostu NIEUCZCIWI!
      • Gość: allegrowicz Allegro to nie słup ogłoszeniowy IP: *.daminet.pl 13.03.07, 19:10
        Allegro służy do zawierania transakcji w formie licytacji lub w formie kup
        teraz.TO NIE JEST KOMIS ANI SŁUP OGŁOSZENIOWY!!! Niestety duża część
        wystawiających tego nie rozumie i myśli że jak wystawi towar a ktoś zalicytuje
        to nie musi mu sprzedać. Niestety musi. Rozumiem Pana od SEATA. Za sprzedaż
        Allegro bierze prowizję od wylicytowanej kwoty. Jakby trafił się kupiec za
        75.000 zł - to Pan Krzysztof by trochę zabulił, a tak myślał może że ominie
        prowizję wpisując 1 zł. Tylko że to broń obusieczna, część ludzi wystawiających
        na Allegro pisze że to aukcja informacyjna i że transakcja zawarta z nimi przez
        Allegro nie ma mocy prawnej. NIESTETY MA!!! Jak nie chcesz sprzedawać w drodze
        licytacji lub za realną cenę zawartą w opcji KUP Teraz to nie wystawiaj towaru
        na serwisach aukcyjnych!!! TO CHYBA PROSTE DO ZROZUMIENIA???? Ta cała bitwa i
        oburzanie się wypisujących tu różne głupoty ludzi nie ma sensu...
    • walpurg Re: Seat z Allegro za złotówkę 11.03.07, 00:51
      Przestaję korzystać z Allegro.

Jeśli ten serwis bierze stronę wyłudzaczy i cwaniaków, którzy wykorzystują
      czyjąś pomyłkę, to ja nie zamierzam więcej płacić tej nieetycznej firmece z
      Poznania.

Gdyby szefowie Allegro mieli odrobinę pojęcia o czymś takim jak ETYKA W
      BIZNESIE zrobiliby coś, by do takich sytuacji nie dochodziło (to już zdaje się
      3 czy 4 podobna wpadka!) Zgadzam się z przedmówcami, że skoro takie sytuacje
      się powtarzają, to znaczy, że COŚ jest NIEJASNE!

Jest to zresztą kalsyczna sytuacja, gdy czynność zgodna z prawem jest etycznie
      nieuczciwa! Nie chciałbym mieć wśród znajomych ludzi tak podłych, że
      wykorzystują czyjąś pomyłkę. WSTRĘTNE!
    • fiacik-f1 Seat z Allegro za złotówkę 11.03.07, 02:31
      Właściwie to treść opisu tego auta na allegro, tłumaczy tego gośćia. Mógł się
      pomylić :)
      • Gość: Tak trzymać! Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:07
        Żenujące - ma komuś być przykro bo znalazł dobrą ofertę? Nie skorzystam bo jest
        aż ZA dobra! Zapłacę gdzieś 100X więcej bo nie lubię oszczędzać pieniędzy?

O czym Wy mówicie?

Czy komuś jest przykro/głupio bo kupił sobie rower z promocji za 299 zł bo sklep
        wyprzedaje towar bo go likwidują? Ludzie stracą prace bez względu na to ...
        Promocja 10% gratis - mam te 10% wywalić bo wytwórca produktu zwolnił 5%
        personelu żeby zrobić tą promocję?
        Sklep się "pomylił"? a ile razy "mylą" się na Naszą niekorzyść?

Myślicie o zasadach etyki/moralności? Cytując "Komornika" - "ale tu chodzi o
        moralność" - "przepraszam o co?". To jest UMOWA!

Nikt nie pomyśli o 2 stronie medalu - ktoś coś kupuje (przykład: średnio
        wartościową monetę 2000zł, jednak ostatnią brakującą Mu do bogatej kolekcji) i
        musi niestety wyjechać przed zakończeniem akcji więc licytuje 100000zł bo MUSI
        ją mieć, myśląc że i tak nie przelicytują takiej kwoty a monetę mieć będzie na
        100%, kto inny też BARDZO chciałby ją mieć więc da 800000zł. Myślicie że
        sprzedający przepuści taką okazję? Oczywiście że nie - sprzeda monetę za kwotę
        wylicytowaną!

Sprawa jest identyczna - dochodzi do czynnego działania - czynności wpisania
        CENY oraz jej POTWIERDZENIA. Nie ma pomyłki - a jedynie głupota/pewność siebie
        sprzedawcy/kupującego - "to tylko internet i mam to w d. że wygrałeś".

Mam nadzieję że każdy wygrywający w aukcjach typu auto za 1zł otrzyma należny Mu
        towar.

Myślcie i odpowiadajcie za swoje czyny!
    • Gość: kasa Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 06:56
      allegro to raj dla złodzieji - wiadomo jak to jest, bo sam tak miałem - wydałem
      stówę, a towaru nie dostałem, allegro usunęło sprzedawcę przez co nie mogłem
      skontaktować się z innymi klientami - razem może miałoby sens jakoś zadziałać,
      ale sam o 100 zł nie będę przecież się szarpał.
      • Gość: raznor Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.chello.pl 11.03.07, 08:41
        warto się nawet o 100 szarpać. Raz gościu naciągnął mnie na 70 zł. Towaru nie
        dostałem. Sprawę zgłosiłem do allegro i nie czekając na ich odpowiedź na
        Policję. Po 2 tygodniach dostałem maila od allegro, że Policja złapała
        mojego "sprzedawcę" na mazurach i że to była dość gruba ryba bo łącznie
        oszukała około 100 osób. Facet dostał dwa lata...nie w zawieszeniu.
    • Gość: gosciu winne jest Allegro skoro umozliwia takie bledy IP: *.chello.pl 11.03.07, 08:04
      a ten palant co bedzie sie sadzil o Seata za zlotowke niech sobie zlotowke
      wsadzi w dupe :)
    • Gość: Miki Jest sposób na takich cwaniaczków IP: *.ksknet.pl 11.03.07, 09:22
      swego czasu Leszek Miller, gdy gazeta Fakt opisała miejsce gdzie dokładnie
      chodzi do przedszkola jego wnuczka, poszedł do redaktora naczelnego i
      powiedział mu, że ma natychmiast przestać pisać o jego skarbie. Zagroził mu, że
      jeżeli jej się coś stanie złego przez te artykuły ze zdjęciami, to on osobiście
      przyjdzie i poderżnie mu gardło. Był to okres gdy wstąiliśmy do koalicji
      przeciwko terrrorystom.

W tym przypadku allegrowicz myli się wystawiając za darmo jakiś produkt. Nie ma
      tu złej woli tylko jest pomyłka, która zdarza się codziennie każdemu z nas.
      Gdybym tak się pomylił i jakis cwaniak to wykorzystał, kupił np. samochód za
      złotówkę to powiedział bym mu tak (i spełnił bym swoją groźbę, b kur.wiarzy
      trzeba tępić): słuchaj stary, jeżeli wygrasz w sądzie, przysięgam ci, będę
      czekał aż urodzi sie twoje dziecko, lub dorośnie jak juz je masz, i jak będzie
      samodzielnie chodzić do szkoły, nie licz na to, że odpuszczę okazji by się
      zemścić". Powinno wystarczyć na sku.rwysyna. Takich cwaniaczków jest więcej,
      którzy wykorzystują naiwność lub nieostrożność ludzi.
    • Gość: zx Seat z Allegro za złotówkę IP: 193.151.48.* 11.03.07, 09:30
      Takie zachowania kupujących to jest zwykłe ZŁODZIEJSTWO ! I próby wyłudzenia (ograbienia) sprzedającego. Bo kto normalny sprzeda auto warte 75 tys. za 1 zł? Głupi wie, że to pomyłka sprzedającego. Jakoś nie dziwi mnie w tej całej sprawie postawa sądów. Oni nigdy nie stali po stronie uczciwych obyywateli.
    • Gość: glos_rozsadku Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 09:41
      Z daleka czuc smrod poprzedniej epoki, panie "podatniku". Po co czytac
      regulamin, po co czytac tresc ogloszenia, prawda? Zawsze mozna (ops, mozna BYŁO)
      zadzwonic do kolegi z partii i ZALATWIC SPRAWE. Niestety, drogi panie, czasy sie
      zmienily. Trzeba uzywac mozgu. Powodzenia, mimo wszystko.
    • Gość: wyjechany Seat z Allegro za złotówkę IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.03.07, 09:47
      Na angielskim ebayu az roi sie od aut za funta albo kilka pensow. Zawsze jednak
      znajdziesz informacje, ze licytujesz jedna srube od kola auta, wygladajacego
      tak i tak, z takim przebiegiem, etc....
    • Gość: Allegro Re: Seat z Allegro za złotówkę IP: *.magma-net.pl 11.03.07, 09:50
      www.allegro.pl/item154796359_154796359.html
      www.allegro.pl/show_user.php?uid=6412864
      Pan Sławek również ma swoje "za uszami".
      Szkoda, że do sądu nie poda go ten, od którego w styczniu kupił Renault Trafic
      za 1 tys. zł i nie zapłacił...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka