Gość: jurij IP: *.tsi.tychy.pl 22.03.07, 18:12 czekam na Virtua Fighter 5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielcz PlayStation 3 w Polsce 22.03.07, 18:14 Cieszesze sie ich szczęściem i sam bym chętnie nabył PS3 +kilka gierek ale... No właśnie.Jestem uczniem,jeszcze nie zarabiam na siebie,żyje na utrzymaniu mamy nauczycielki.Na PS3 wystarczyłoby z jednej pensji.No ale jak tu powiedzieć :mamo kup mi PS za 2400? A jeżeli nie to skąd wziąść 2400 na PS ? Typowy problem polskiego nastolatka :D Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Re: PlayStation 3 w Polsce 23.03.07, 09:43 A Chessmaster 8.0 i civ4 na tym pójdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan PS3 PlayStation 3 w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 18:17 A jesli ktoś z innych fanów jeszcze nie wie, to mozna PSiaka 3 wygrać za darmoche w konkursie www.knorrnudle.pl Nic tylko szlifować swe umiejętności w tamtejszych gierkach i DO BOJU! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz PlayStation 3 w Polsce IP: 213.199.198.* 22.03.07, 18:20 kupię za rok 1. cena spadnie do znośnego poziomu 2. nie ma interesujących mnie launch-titel'sów 3. słony poprawi błędy swojego cacka 4. i może słony wykłóci się, (*licencja) aby sixaxis miał funkcję wibracji 5. może uzbieram na 32 calówkę, granie na gierki z ps3 dostępne na ps2 bez TV dobrej rozdzielczości mija się z celem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: PlayStation 3 w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:29 kupię jutro:) 1.jak dla kogo 1500 będzie znośne:) 2.to fakt, ale na gwiazdkę będzie wysyp ... 5.kup se monitor z DVI i HDCP, to jedyne ~900pln i ~nie smuży, a TV tylko jak zabuuuulisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DudeCd Re: PlayStation 3 w Polsce IP: *.dsl.clsm.epix.net 22.03.07, 22:01 W stanach kosztuje 600$ - jedyne usprawiedliwienie ceny, ze ma odtwarzacz Blu-ray. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: PlayStation 3 w Polsce IP: *.aster.pl 23.03.07, 17:31 nie 600 a 736 ! czyli cena jak w Polsce wejdz na www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5303668 i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano853 PlayStation 3 w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 18:42 za duza cena i drogie gry??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: PlayStation 3 w Polsce IP: *.centrum.punkt.pl 22.03.07, 18:56 dzisiaj obsluga mm w opolu bawila sie ps3 :D opole pierwsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damianbsc Re: PlayStation 3 w Polsce IP: 89.100.188.* 22.03.07, 19:02 a na e-bay mozna za 400 eurakow kupic :-) kto wie ten ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: PlayStation 3 w Polsce 23.03.07, 23:35 przystosowana do naszego systemu pal? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ynteligent Re: PlayStation 3 w Polsce 23.03.07, 01:48 ehh jak patrze na te ceny... to juz chyba wole spróbować swego szczescia w wygrywaniu tej konsolki w knorrnudlach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: PlayStation 3 w Polsce IP: *.230-131-66.mc.videotron.ca 22.03.07, 21:01 Dla mnie naprzyklad bardzo wazna funkcja PS3 jest naped Blu Ray. Cena konsoli PS3 jest i tak nizsza, niz cena samego, przecietnego odtwarzacza tego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omgwtfbbq PlayStation 3 w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:30 "Zaletą nowego produktu Sony jest też napęd Blue-Ray, który wyróżnia się szybkością" A wróbelek ma jedną nóżkę bardziej. Czemu artykuły technologiczne w Gazecie są pisane przez ludzi nie potrafiących przytoczyć rozsądnych argumentów lub (częściej) nie mających pojęcia o tym co opisują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terminator No tylko się zeszczac z wrażenia... IP: 62.135.93.* 23.03.07, 06:39 No to jest, ku.., wiadomośc roku... Porażająca. Tłumy pryszczatych onanistów w kolejce po playstation o północy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerk dokładnie, co za beznadzieja IP: *.crowley.pl 23.03.07, 07:50 czekac pod sklepem dwie doby na konsolę którą i tak wszędzie kupisz? idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: dokładnie, co za beznadzieja 23.03.07, 23:40 nie zartuj konsole byly odlozone dla dobrych klientow salonow polacy nie umieja sie bawic ;) cala atrakcja w tej popelinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: No tylko się zeszczac z wrażenia... 23.03.07, 23:37 nie jestem pryszczata i kolejki nie bylo jka dla mnie to fajna zabawa ta sperzedaz od 24:01 mogliby cus takiego dla bab z ciuchami zrobic... noca dla opetanych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: PlayStation 3 w Polsce 23.03.07, 08:16 O przynajmniej pół roku za późno, dziękuję bardzo za takie traktowanie nas jak dzikusów, wybieram XBOX Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Re: PlayStation 3 w Polsce 23.03.07, 09:51 wesoly_siewca_pesymizmu napisała: > O przynajmniej pół roku za późno, dziękuję bardzo za takie traktowanie nas jak > dzikusów, wybieram XBOX Takie są prawa rynku: produkujesz, na początku mało w stosunku do popytu, gdzie rzucasz towar? Ano na najbardziej konkurencyjne, dochodowe i rozwinięte rynki, zeby zarobić a i z rynku nie wypaść. Pożniej produkcja rośnie, popyt na Twoim najwazniejszym rynku (czyt USA) troche spada, masz towar to go opychasz dalej. Ba! dzieki temu wydłuzasz cyk życia produktu - Twój towar, gdzie w USa juz jest w fazie dojrzałej, w Afryce, Polsce itp dopiero jest nowością - z Ameryki juz zejdzie z rynku a w Polsce jeszcze bedziesz opychał A XBOX widocznie a)wszedł wczesniej b)wieksze moce produkcyjne c)nie potrafia tak dobrze sie ulokowac w USA wiec opychaja od razu gdzie sie da(czyt i w PL d)traktują Polske jako rozwiniety perspektywiczny rynek Ma to swoje plusy: np chcesz kupic niezły aparat foto ale już z rocznym stażem na rynku, bierzesz pierwszy e-sklep.de i kupujesz za grosze (za grosze bo tam własnie 'wchodzi' najnowsiejsza nowośc i nikt juz nie chce kupowac tego starego (o który rok wczesniej sie zabijali) Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: PlayStation 3 w Polsce 15.10.07, 18:16 "nie potrafia t > ak dobrze sie ulokowac w USA wiec opychaja od razu gdzie sie da" XBox 360 jest praktycznie liderem rynku w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: PlayStation 3 w Polsce 23.03.07, 23:43 ja nie mam watpliwosci ze zyje na zadupiu mentalnym polak nawet kiedy go stac towoli z netu po zlodziejsku sciagnac niz dac zarobic programistom... woli kupic szrota spawanego z dwoch czesci sciagnietego z niemiec zamiast nowego auta... iniby jka maja nas traktowac? Odpowiedz Link Zgłoś