Dodaj do ulubionych

Telefon w UPC

27.03.07, 13:23
Cześć
Zastanawiam się nad usługą telefonu w UPC, mam już kablówkę i internet w UPC.
Czy warto i czy się opłaca ? (obecnie mam w TPSA)
Proszę napiście co o tym sądzicie.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czesiekkk Re: Telefon w UPC 27.03.07, 17:47
      Mam od UPC tv kablową i internet, telefonu nie wezmę, bo nie chcę uwiązać się z
      jedną firmą. Wolę dywersyfikację usług, może i wychodzi drożej, ale przynajmniej
      mam pewność że wszystko nie padnie na raz.
    • aasiula1 Re: Telefon w UPC 27.03.07, 23:18
      mam w UPC, 11gr za minutę
      • agawa888 Re: Telefon w UPC? - Zdecydowanie odradzam! 28.03.07, 09:10
        Zdecydowanie odradzam!

Mam telefon w UPC od stycznia. W tym krótkim czasie (zaledwie 2 miesiące) były
        juz conajmniej CZTERY awarie telefonu. Piszę "conajmniej", bo o niektórych
        mogłem nie wiedzieć (często wyjeżdżałem).

Dziś rano znowu telefon nie dziłał. Pan w CalL Center spokojnie mi wyjaśnił, że
        prowadzonoe prace modernizacyjne, z góry zaplanowane. Tyle że nikt z UPC nie
        raczył uprzedzić o tym abonentów, chocby dajace komunikat na stronie
        www.upc.pl, tak jak to robia banki kiedy planują czasowe wyłączenie bankomatów.

Inny problem UPC polega na tym, że gdy telefon padnie wskutek wiekszej awarii
        (w UPC z reguły są większe awarie), Telefoniczne Centrum Obsługi się zatyka
        (za mała liczba konsultantów), więc biedny klient nie może się dowiedzieć nawet
        jak długo potrwa usunięcie awarii, ani jaka jest jej przyczyna.

Trzecia argument PRZECIW telefonowi (i innym usługom) w UPC, to PŁATNE
        połączenia telefoniczne z Centrum OBSŁUGI UPC - nawet jesli sie dzwoni z
        telefonu UPC. To kuriozum na skalę Polski (a może Europy)!!

Nawet za połączenia z nr 9393 (błękitna linia TP SA), od zawsze SĄ DARMOWE!!!
        • Gość: klient UPC Re: Telefon w UPC? - Zdecydowanie odradzam! IP: *.chello.pl 28.03.07, 11:27
          Tak infolinia UPC to jest hit na skalę światową.
          Rozumiem, że firma chce zaoszczędzić na obsłudze swoich klientów, ale przecież
          jeżeli infolinia nie jest za darmo, to powinna być przynajmniej zryczałtowana,
          to znaczy za korzystanie z niej opłata powinna wynosić: np. 80 gr albo 1 zł
          niezależnie od długości połączenia. W UPC na połączenie z konsultantem czeka się
          bardzo długo, po drodze trzeba wysłuchać reklam i komunikatów i licznik po
          stronie klienta bije.
        • Gość: sebastian Re: Telefon w UPC? Jak nie działa to zresetować .. IP: 80.72.40.* 17.04.07, 23:42
          jeżeli nie działa telefon, to trzeba wyłączyć modem z sieci na 15 minut i
          wszystko potem powinno działać, jeżeli nie to Call Center.
    • Gość: ralf Re: Telefon w UPC IP: *.chello.pl 28.03.07, 08:58
      wybierając tel. w UPC musisz zdawać sobie sprawę z tego ,że gdy jest awaria i
      nie masz netu to równocześnie niedziała telefon. Na marginesie w styczniu i
      lutym zdarzały się częste awarie w chello i byłem bardzo wkurzony bo mój telefon
      milczał.
      • ika.k1 Re: Telefon w UPC 28.03.07, 11:27
        Zaraz o jakich awariach mówicie ? To jaką drogą jest dostarczany telefon w UPC ?
        Myślałam, że telekomunikacja udostępnia im swoje przewody !!
        • Gość: Klient UPC Re: Telefon w UPC IP: *.chello.pl 28.03.07, 11:29
          Po tym samym kablu co internet. Stąd jak siada internet w UPC to siada i telefon.
          • ika.k1 Re: Telefon w UPC 28.03.07, 11:43
            Ja jestem z Gdańska i jak dotąd większych awarii nie było, ale fakt, że telefon
            będzie prowadzony kablem internetowym trochę mnie martwi. Czy instalacja
            telefonu będzie w tym samym miejscu co internet ? (skoro po tym samym kablu)
            • Gość: ralf Re: Telefon w UPC IP: *.chello.pl 28.03.07, 12:05
              telefon będzie podpięty do modemu
              www.upc.pl/obsluga_klienta/pomoc_techniczna_internet_schemat_instalacji
              • ika.k1 Re: Telefon w UPC 28.03.07, 12:27
                O rany !!! telefon będzie podpięty do tego samego modemu co internet ? czy to
                będzie drugi modem?
                Dzięki za rady
                • slawek73 Re: Telefon w UPC 28.03.07, 13:50
                  ten sam modem, ale nie słuchaj tych negatywnych głosów - ja ten telefon mam już
                  od ponad roku - byłem jednym z pierwszych 2 tys klientów tej usługi - wersja
                  darmowe rozmowy tj ok. 65 zł abonamentu i darmowe wieczory od 18ej do 8ej oraz
                  weekendy (do wszystkich sieci stacjonarnych). rany ile ja się przez ten czas
                  nagadałem, a przerw w dostawie nie pamietam z wyjątkiem kilku razy po ok. pół
                  godz. w czasie płatnym dzwoniłem sporadycznie bo oboje z małżonką mamy komórki
                  Teraz w ramch promocji opata za tę usługę spadła do 49 zł. I jestem jeszcze
                  bardziej zadowolony.
                  • Gość: ralf Re: Telefon w UPC IP: *.chello.pl 28.03.07, 16:17
                    slawek73 napisał:
                    >a przerw w dostawie nie pamietam z wyjątkiem kilku razy po ok. pół godz.
                    w czasie płatnym dzwoniłem sporadycznie bo oboje z małżonką mamy komórki

Slawek73 niestety łżesz w żywe oczy , ale mogłeś o tym niewiedzieć bo ty chyba
                    niekorzystasz z tego telefonu. Sam zresztą to napisałeś ,ze używasz go
                    sporadycznie. Awarie miały miejsce w całej Polsce.
                    Faktem jest ,że od marca usługa chello poprawiła się i nie ma już przerw w
                    dostawie. Plusem jest jedynie tani abonament bo można go mieć za 29 zł i rozmowy
                    11gr za minutę. A tu np. jeden z wybranych pochlebnych :) słów na temat telefonu
                    z UPC. Zresztą przeszukaj forum to znajdzieszi i inne.
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=56860622&a=57708190
                    • lander3 Re: Telefon w UPC 29.03.07, 13:16
                      Podobny temat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=56960765&a=57906967
                    • Gość: slawek73 Re: Telefon w UPC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 13:57
                      moze i były, ale pokaz mi operatora który nigdy nie miał zadnych awarii zreszta
                      mówię tylko o sobie i o swoich odczuciach wzgledm tej usługi. A ze się do
                      chórku narzekaczy nie przyłaczyłem..cóż...cokolwiek irytują mnie durnowate
                      postawy typu: coś mi tam firma taka a taka raz podpadła to bede wrzeszczeć
                      wszem i wobec jacy sa do bani. dziecinada. Idealnych firm nie ma. Nie mam też
                      zamiaru wieszać psów na tpsach netiach i innych tele2- bo i po co? I życzę
                      troche umiaru :) Pozdr.
    • dagal Re: Telefon w UPC - zdecydowanie TAK 29.03.07, 13:45
      nie wiem jak długo maja w UPC telefon moi poprzednicy, ale ja mam ponad rok i
      jestem bardzo zadowolona
      w tym czasie zdarzyły sie może 2 - 3 zauważalne dla mnie awarie, a korzystam z
      telefonu ogromnie dużo średnio 15 -20 godzin wygadanych miesięcznie
      a teraz najlepsze rachunek w zeszłym miesiącu wyniósł 47. 50 ( podstawowa stawka
      za abonament darmowe wieczory od 18 do wszystkich sieci i weekendy to 49 zł -
      2,5 rabat za polecenie zapłaty)
      zwykle dopłacam do podstawowego abonamentu nie więcej jak 1zł ( bo nie wracam do
      domu przed 18-tą)
      po kilkumiesięcznej przerwie z internetem i tv znowu wracam do UPC (aster ma
      koszmarny internet 512 Mb za 74zł)
      wszystko jest podpięte do 1 modemu, ja mam telefon bezprzewodowy na 2 słuchawki
      (baza jest podpięta do modemu a druga słuchawka w innym pokoju, można system
      rozbudować do 5 słuchawek, bardzo się to sprawdza)

Chyba nie ma nic droższego niż TPSA, przecież podobny abonament, tyle że do
      własnej sieci i po 20 - tej kosztuje 85 zł czyli trzeba sie liczyć z wydatkiem
      ok 100zł/ miesięcznie
      a skąd człowiek ma wiedzieć, że dzwoni do innej sieci, teraz kiedy można
      dowolnie przenosić numery
      • agawa888 Re: Telefon w UPC - zdecydowanie TAK 29.03.07, 14:55
        Jednak odradzam (w poście powyżej przytoczyłem 3 powazne argumenty PRZECIW
        telefonowi w UPC). A dziś doszedł kolejny.

Otóż w odpowiedzi na moje pytanie dlaczego ostatnio było TAK DUŻO awarii
        telefonu w UPC (co 17 dni!), dostałem taką oto odpowiedź:

"W ciągu najbliższych 14 DNI otrzymają
        Państwo stosowną odpowiedź. Serdecznie przepraszamy za
        wydłużony czas oczekiwania.
        • agawa888 Re: Telefon w UPC - jednak NIEEE!! 29.03.07, 15:01
          Jednak odradzam (w poście powyżej przytoczyłem 3 powazne argumenty PRZECIW
          telefonowi w UPC). A dziś doszedł kolejny.

Otóż w odpowiedzi na moje pytanie, zadane w e-mailu, dlaczego ostatnio było TAK
          DUŻO awarii telefonu w UPC (co 17 dni!), dostałem taką oto odpowiedź:

"W ciągu najbliższych 14 DNI otrzymają
          Państwo stosowną odpowiedź. Przepraszamy za
          wydłużony czas oczekiwania."

Mam CZTERNAŚCIE DNI czekać na odpoiedź wysłana e-mailem??

Wnioskuję z tego, że wiekszość tzw. konsultantów UPC poszła po rozum do głowy,
          zabrała swoje manatki i ... wyniosła się na Wyspy. I tyle.

A więc tym bardziej teraz nie ma co liczyć na:
          szybką, fachową i sparaną obsługę klienta w UPC, czego wcześniej już nie raz
          sam doświadczyłem.

Dlatego usługi telefonicznej UPC raczej NIE POLECAM.

• ika.k1 Re: Telefon w UPC - jednak NIEEE!! 29.03.07, 18:50
            To co ja mam robić ? TPSA odpada, UPC raczej też nie (ze względu na te awarie)
            to co zostaje ? może Tele 2
            • lander3 Re: Telefon w UPC - jednak NIEEE!! 29.03.07, 21:06
              nie będę bronił UPC, mam u nich net i telefon , ale faktycznie w styczniu i
              lutym były awarie, które mnie faktycznie nie będę pisał brzydko wk...y. Po
              usunięciu poważnych awari od marca usługa UPC chello działa na dobrym poziomie
              tak jak od wielu lat. Myślę, że te awarie nie wrócą i wszystko bedzie działać
              OK. Jedno co powinni zrobić to np. obniżyć częściowo abonament za styczeń i luty
              i napewno klienci by im to wybaczyli. Ja bym przynajmniej tak zrobił na ich miejscu.
              • czesiekkk Re: Telefon w UPC - jednak NIEEE!! 29.03.07, 21:44
                Na to bym nie liczył. Chello nic nikomu nie obniży, trzeba było robić
                screenshoty, pingi, tracerty jak chello nie chodziło i skrupulatnie spisywać na
                kartce dzień i czas awarii, następnie to posłać jako reklamację do BOK.
                Nie ma obniżek od firmy, mimo że do największej awarii się przyznali. To nie
                jest fair w stosunku do abonentów UPC, bo usługa internetowa nie chodziła
                wszystkim, ale obniżkę abonamentu dostaną tylko ci, którzy wnieśli reklamację.
                • lander3 Re: Telefon w UPC - jednak NIEEE!! 29.03.07, 22:01
                  czesiekkk napisał:
                  >ale obniżkę abonamentu dostaną tylko ci, którzy wnieśli reklamację.

Masz rację ja tylko pisałem ,że dobra firma powinna obniżyć abonament wszyskim,
                  którzy mieli dość częste przerwy w dostawie netu i prawidłowego działania
                  telefonu bez zbędnych zgłaszań reklamacyjnych. Ja na miejscu UPC bym tak zrobił
                  to świadczyłoby, że firma dba o klienta i nawet zastanawiam się czy nie
                  zaowocowałoby to większym zaufaniem do firmy , a co z tym się wiąże zwiększeniem
                  abonentów.
                  • lander3 Re: Telefon w UPC - jednak NIEEE!! 29.03.07, 22:44
                    o w mordę przed chwilą znalazłem to
                    media2.pl/telekomunikacja/22027-nowe-taryfy-w-telefonicznej-ofercie-upc.html#k
                    teraz to UPC mnie osłabiło z takimi taryfami to oni chyba się cofneli chyba ,że
                    sie mylę.
                    • Gość: slawek73 Re: Telefon w UPC - jednak NIEEE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 14:05
                      chyba się trochę cofneli.chociaż nie...wcześniej była promocja i ja ten
                      odpowiednik 59 zł brutto, mam za 49 zł...zresztą pokazcie mi tańszą ofertę
                      gdzie można gadać w ramach 49zł abonamentu ze wszystkimi sieciami stacjonarnymi
                      od 18ej w piątek do 8ej w poniedziałek :) No?
                      nie jestem jakims fanem upc bo jeśli chodzi o TV to mnie trochę drażnią, ale
                      ten tel. jest naprawde ok.
                      • Gość: slawek73 Re: Telefon w UPC - jednak NIEEE!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 14:14
                        ktoś powyżej zaproponował poczytanie podobnego topiku, poczytałe i znalazłem
                        taki post:
                        "• Re: UPC - poważna awaria Internetu i telefonów !!
                        jan-w 11.02.07, 18:41 + odpowiedz

A mnie wkurza, kiedy ktoś bezczelnie spamuje, pod wieloma nickami, na wszystkich
                        forach regionalnych. Wpiszcie w wyszukiwarce ogólnej, getin, toren, agawa888
                        jako autor. Te trzy osoby, przez okrągłą dobę, na kilkudziesięciu forach, cały
                        dzień atakują UPC. Nie wiem czy UPC, jest dobre, czy złe, ale te osoby (zapewne
                        1 osoba) wyraźnie wypełniają jakieś obowiązki służbowe"

no i wszystko jasne :D
                        • Gość: gość Re: Telefon w UPC - jednak NIEEE!! IP: *.chello.pl 30.03.07, 16:28
                          Może i są tacy co krytykują bezpodstawnie ale te nowe taryfy telefonu w UPC to
                          jakaś kpina !!! (jedynie ta pierwsza opcja - gdzie można gadać za " darmo" ,może
                          ktoś się skusi i będzie bulił 80 zł.)
                          Tak czy owak szkoda gadać...
                          • Gość: slawek73 Re: Telefon w UPC - jednak NIEEE!! IP: *.chello.pl 30.03.07, 22:27
                            ta za 59 tez nie jest zła - płacisz tylko miedzy 8 a 18a w dni powszednie - a
                            wtedy przecież znakomita większośc z nas jest w pracy prawda? tam z reguły jest
                            tel. a i komórę ma niemal każdy. w efekcie wtedy kiedy masz najwiecej czasu
                            gdasz za darmo - w ramach abonamentu. podkreslam - ze wszystkimi stacjonarnymi.
                            O żesz.. piszę jak przedstawiciel handlowy upc :D Pozdr.
                            • lander3 Re: Telefon w UPC - jednak NIEEE!! 30.03.07, 23:09
                              Gość portalu: slawek73 napisał(a):
                              > ta za 59 tez nie jest zła - płacisz tylko miedzy 8 a 18a w dni powszednie - a
                              > wtedy przecież znakomita większośc z nas jest w pracy prawda? tam z reguły jest
                              > tel. a i komórę ma niemal każdy. w efekcie wtedy kiedy masz najwiecej czasu
                              > gdasz za darmo - w ramach abonamentu. podkreslam - ze wszystkimi stacjonarnymi.
                              > O żesz.. piszę jak przedstawiciel handlowy upc :D Pozdr.

wiesz co Ci powiem jestem ciekaw czy ty faktycznie płacąc te 49 czy 59 zł
                              wygadasz je po godz. 18 bo ja jak przychodzę z pracy to mi się zbytnio nie chce
                              gadać przez telefon. Dalej twierdze ,że wprowadzenie w nowych taryfach opłaty za
                              rozpoczecie połączenia jest głupotą.
                              • slawek73 Re: Telefon w UPC - jednak NIEEE!! 03.04.07, 12:49
                                ja z pracy wracam o 16ej - aż rodzice mieszkają ok 100 km ode mnie, brat ok 80
                                km teściowie to chyba ze 400 km bedzie, szwagier ma najbliżej - ok. 30 km. jest
                                z kim pogadać :) siadamy sobie najpierw żona 18.30 tak ze 40 min. potem ja tez
                                ze 40 min, czasem dłużej czasem krócej no i czywiscie nie codziennie, ale
                                miessięcznie to nam ładne kilkadziesiat godzin wychodzi - a i rozmówcy są
                                zadowoleni - bo oni nie muszą bulić a jak ich najdzie ochota - puszczają sygnał
                                a my oddzwaniamy :)
                                • matylda.stanowska UPC - ja też stanowczo OdradzaM!! 07.04.07, 12:56
                                  Mieszkam w Warszawie. Co chwila są u mnie jakieś problemy z UPC, i to nie tylko
                                  z telefonem. Podejście tej firmy do klientów także jest super przykład? -
                                  proszę bardzo.

Niedawno dostaliśmy rachunek uwzględniający oplatę za HBO, ktorego NIE MAMY, bo
                                  zrezygnowaliśmy z tego kanału ponad 2 mioesiące temu. Mój narzeczony zadzwonił
                                  na infolinię UPC (udało mu się dodzwonić - to już pierwszy sukces) i
                                  konsultantaka powiedziała żebynie płacił tej BŁĘDNIE NALICZONEJ kwoty, czyli
                                  okolo 26 zł.

Więc tak zrobiliśmy, a za miesiąc dostalismy fakturę i informację, że jeśli nie
                                  zapłacimy (rzekomo) zaległych 26 zł to nam odłączą internet,tv i telefon!!!
                                  Więc znowu dzwonimy na infolinię i TYM RAZEM okazuje się że jednak musimy
                                  zaplacić te 26 zł, bo tamta pani się pomyliła.

Tak oto wygląda (pożałowania godna) obsługa klienta w UPC.
                                  • p.m Ja też stanowczo Odradzam!! 07.04.07, 14:16
                                    new.freeconet.pl/
                                    Skoro jest net.
                                    W przypadku awarii sę komórki jak sądzę.
                                    Na freeco od 5 gr brutto na stacjonarne, od 32gr na komórkę, a wszystko to za 1.60 PLN netto miesięcznie ( trzy pierwsze miesiące free) a połączenia między wszystkimi zarejestrowanymi na freeco za free.
                                    • Gość: iop Re: Ja też stanowczo Odradzam!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.07, 19:55
                                      ja też odradzam telefon z UPC
                                      telefon głownie nie działa
                                      awarie są zwykle jak wracam z pracy i chcę skorzystać z telefonu
                                      • slawek73 Re: Ja też stanowczo Odradzam!! 13.04.07, 10:58
                                        "telefon głównie nie działa" hahaha!!! ja ja uwielbiam takie uogólnienia :D
                                        • thorndike Re: Ja też stanowczo odradzam UPC! 13.04.07, 12:01
                                          W takim razie podam jeden fakt nt. jakości usług UPC:

W moim mieszkaniu (Warszawa) między 20 stycznia 2007 r. a 21 lutego 2007 roku
                                          (zaledwie jeden miesiąc) TRZY RAZY miała miejsce przerwa w dostępie do usługi
                                          telefonicznej i do internetu. TO SKANDAL!

Poraża mnie tez poziom obsługi telefonicznej w UPC, i to nawet w porównaniu z
                                          TePsą, z która niedawno zerwałem.

Przykład: w sobotę (20 I) zamówiłem właczenie dodatkowej usługi telefonicznej,
                                          która zgodnie z umowa jest włączana po max. 24 godzinach.
                                          - 22 I usłyszałem od panienki z UPC, ze usługi nie włączyli ... bo obowiązuje
                                          ich termin 24 godz. ROBOCZE; na moja uwagę, że w regulamianie mowa o 24
                                          godzinach (a nie jakichś roboczych), panienka powiedziała, że "nie bedziemy o
                                          tym DELIBEROWAC!", ale obiecała właczyć usługe do południa tego samego dnia

- 23 II usłyszałem od pana z UPC, ze usługi nie właczyli ... bo zmieniaja system

- zadzwonię jutro, ... bo usługa wciąż nie działa (upłynęło 4 x 24 godz) i
                                          ciekawi jakie będzie kolejne (wykrętne) usprawiedliwienie UPC.

TO SĄ FAKTY, kolego.
                                          • Gość: Sebastian "Opowieści dziwnej treści" IP: 80.72.40.* 18.04.07, 00:09
                                            Tam gdzie mieszkam nie ma żadnej znaczącej sieci (UPC, Aster, TPSA ...).
                                            Posiadam internet osiedlowy M.G.System przez 2 miesiące średnio 15 godzin
                                            dziennie było brak internetu i to jest coś a nie kilka awarii się zdarzyło i
                                            wielki krzyk (przełom styczeń-luty). Płacę za 512 kb/s ok 75 zł a tak naprawdę
                                            prędkość mam w granicach 100-300 i nie narzekam. Korzystam ze SKYPE`A wtedy
                                            jak "jest dobra pogoda to wtedy nie zrywa połączeń". Zamiast narzekać na UPC,
                                            Aster czy TPSA może zacząć szukać pozytywów. Jedna czy dwie "wpadki" nie znaczy
                                            że firma jest do bani. W M.G.System jeżeli nie działał internet to nie miałem
                                            nawet do kogo dzwonić bo biuro jest czynne do godziny 16 a technik komórkę
                                            wyłączył.
                                          • Gość: Sławek73 Re: Ja też stanowczo odradzam UPC! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:57
                                            o rany, ależ tragedia ci się przydarzyła :D trzy razy przerwa.... Daj spokój,
                                            kolega poniżej przytoczył przykłady prawdziwych problemów z usługą. A ty..
                                            cóż, jest takie powiedzenie "Kto nie ma problemów sam je sobie stwarza"
                                            Pozdrawiam.
                                            • Gość: garden2005 Re: Ja też stanowczo odradzam UPC! IP: 195.245.213.* 18.04.07, 15:49
                                              Konkretna i rzeczywista sytuacja i przestroga, która potwierdza tezę NIE
                                              KORZYSTAJ Z USŁUG UPC.

11.12.2006 rozwiązałem umowę na dostawę Internetu, Canal+, HBO itp.
                                              Uwaga! Zrobiłem to Biurze Obsługi Klienta UPC przy ul. Jana Pawła, osobiście.

Zostałem obciążony dodatkowym rachunkiem za okres od 19.12 do 20.01 w wysokości
                                              ok. 273zł (tyle płaciłem zawsze). Zgoda, jest to w umowie, więc opłaciłem.
                                              17.01 zapakowałem dekoder Canal+, Motorolkę od Internetu, piloty i zwróciłem do
                                              serwisu UPC.

Dopelniłem wszelkich formalności. Mówię sobie no i wreszcie mam z
                                              głowy, bezsensowne koszty, bo nie korzystałem z tych usług a na dodatek
                                              mieszkanie oczekuje na drobny remoncik.

Jakimż to zdziwieniem był następny rachunek w lutym za okres od 19.02 do 20.03
                                              na tyleż samo, czyli 273zł!!

Zadzwoniłem do UPC i po trzech łączeniach i po odsłuchaniu "tony" muzyki
                                              wyjaśniłem sprawę. Pani prosiła nie opłacać. Wyślą korektę za pakiet podstawowy
                                              na który w rzeczywistości podpisałem nową umowę(od 20.01).(28zł??)nie pamiętam.
                                              Gdyby było polecenie zapłaty to! .............:-) byłoby już szczuplej na kocie
                                              i nieprzyjemne dochodzenie swoich roszczeń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka