Dodaj do ulubionych

Kara UOKiK na NFZ i Kamsoft za zmowę

IP: *.prokom.pl 18.07.07, 07:41
Całe pół miliona! Za taki drobiazg?
Obserwuj wątek
    • Gość: jaceek Re: Kara UOKiK na NFZ i Kamsoft za zmowę IP: 212.160.172.* 18.07.07, 08:43
      Jaki sens ma nakładanie kary na NFZ czyli na pacjentów? Przecież to państwowy
      twór a pieniądze należą do pacjentów! Kara powinna dotyczyć personalnie osoby
      odpowiedzialnej za ten przekręt! Proces karny, konfiskata zagarniętego mienia,
      odsiadka. Co zawinili pacjenci?
    • Gość: internauta Wiecej nieprawidlowosci w Kamsoft IP: 195.182.9.* 18.07.07, 08:57
      Zachecam dziennikarzy GW do blizszego przygladniecia sie firmia Kamsoft. To
      tylko czubek gory lodowej. Wiem cos o tym bo pracowalem w tej firmie przez
      pewien czas.
      • Gość: gość Re: Wiecej nieprawidlowosci w Kamsoft IP: *.chello.pl 18.07.07, 09:33
        Ja też coś o tym wiem, z tym że pracowałem po drugiej stronie. Polecam się przyjrzeć całej tzw. komputeryzacji w służbie zdrowia, szczególnie od momentu likwidacji kas chorych i powstania NFZ. Zawsze mnie dziwiło dlaczego NFZ płaci takie duże pieniądze (coś koło klika milonów miesięcznie) za tak marną uslugę
    • sluchacz3ki NFZ zapłaci z naszych pieniędzy... 18.07.07, 10:28
      Jasne(!) - ukarać jeszcze należy wszystkie instytucje nadzorujące NFZ - przecież
      budżet zapłaci. W NFZ karę powinien zapłacić konkretny urzędnik i jego prawnicy,
      a nie instytucja zasilana pieniędzmi podatników. UOKiK rzeczywiście zadziałał na
      rzecz konsumenta - ale nie podatnika ;) Ochronił lewą kieszeń, a zabierze z
      prawej i jeszcze sfinansuje swoje działanie z oszczędności :) Warto mieć taki
      urząd, naprawdę warto...
    • Gość: gość gdzie jest CBA? Do roboty! IP: 82.177.55.* 18.07.07, 11:25
      Znaleźć tą przekupną gnidę z NFZ, która pewnie jeszcze wzięła do łapy ładny
      kawałek szmalu i wyrwać ze społeczeństwa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka