Dodaj do ulubionych

Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio...

• Gość: byly uczen Jeszcze wieksze Problemy na horyzoncie IP: *.telia.com 05.11.07, 20:13
      Oprocz tego ze portal , z komentarzy sadzac od dluzszego czasu chodzi
      BARDZO wolno , dla mnie pozytku malo.
      Chodzilem w sumie do 6 szkol i z zadnej z nich NIKT sie nie wpisal
      z moich rocznikow co daje 6 x 35 = 210 osob: nie swaidzczy to o
      popularnosci.
      Ze to kopia zinnych, zachdnich portali - to co?
      Przeciez kopie swietnie sie sprzedaja za 1/20 ceny- to wie kazdy z
      nas.
      ////////////////////////////////////////////////////////////////////
      Natomiast najpowazniejszym problemem z ktorego uzytkownicy sobie nie
      zdaja sprawy to dane osobiste - imona nazwiska zdjecia , jak na dloni
      /////////////////////////////////////////////////////////////////////

Jak wielu z nas(internautow na codzien) publikuje tego typu
      informacje o sobie?

I to jest to co zatopi taki portal, podobnie jak ostatnio tak
      popularny Facebook , ktory ( jak sie przeczyta warunki umowy)
      ma prawo WLASNOSCI do informacji wlacznie ze zdjeciami ktore
      uzytkownicy publikuja.
      • Gość: Szpieg Re: Jeszcze wieksze Problemy na horyzoncie IP: *.com.pl 10.11.07, 13:24
        A ciekawe po co ta daty urodzenia wpisywać jak nie można według
        wieku wyszukiwać?Przecież widać że to portal szpiegowski!
      • Gość: Toy Dokladnie. Rewelacyjna baza danych IP: *.aareon.com 04.12.07, 16:30
        Nie dosc, ze dane osobiste, to jeszcze lista kontaktow, opinie. super, zeby
        dowiedziec sie, kto z kim i dlaczego.

Wielu jeszcze nie doroslo do netu.... Ehhh
        • Gość: Pleban Re: Dokladnie. Rewelacyjna baza danych IP: *.dsl.bell.ca 17.12.07, 18:00
          W kazdym kraju sa takie. Towarzyskie, erotyczne, hobbystyczne, inne,
          z ktorych ludzie korzystaja latami i zyja. Oczywiscie wolny wybor,
          mozna zyc w schizofrenii :)
        • Gość: Andi Re: Dokladnie. Rewelacyjna baza danych IP: 80.51.92.* 27.12.07, 18:11
          Jakież to ściśle tajne dane osobowe kolega ma na myśli? Moje
          imię,nazwisko i wiek? A kontakty? Lista znajomych z klasy czy roku
          na studiach?? I co w tym takiego,co by mogli wykorzystać przeciwko
          mnie? To ty chyba nie dorosłeś do netu...Ehhh
          • Gość: niki4 Re: Dokladnie. Rewelacyjna baza danych IP: *.42a.sandomierz.pilicka.pl 02.01.08, 13:05
            Czlowieku, sa firmy ktore za takie dane placa od 0,5 nawet do kilku
            zlotych od sztuki. Ten problem poruszal kiedys Janusz Waiss w swojej
            audycji. A jak myslisz, gdyby swoje imie nazwisko, miejsce
            zamieszkania, zdjecie rodziny zamiescil policjant, czy prokurator,
            ktory wsadzil paru niegrzecznych chlopcow do wiezienia to czy nie
            byloby duzym ulatwieniem dla kogos kto pragnie zemscic sie na jego
            rodzinie?? Pomysl troche!!
            • Gość: LOL Rada dla policjantow i prokuratorow w takim razie IP: *.Red-80-59-230.staticIP.rima-tde.net 03.01.08, 15:46
              nie umieszczac info o sobie. tyle. poza nimi jest jeszcze jakies
              40/45 milionow Polakow na swiecie, ktorzy takich problemow nie maja.
              precz z glupota.
          • Gość: gość Re: Dokladnie. Rewelacyjna baza danych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 14:52
            Dane jak z książki telefonicznej, to jeszcze mało - tu masz dane o powiązaniach, kto kogo zna itp - w przypadku tak dużej części społeczeństwa to już potężna broń w rękach władz.(żeby tylko polskich)
        • Gość: agent Re: Dokladnie. Rewelacyjna baza danych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 23:53
          oczywiscie, po co nam CBA, ABW, CIA czy IPN... rodacy sie sami dokladnie
          skatalogują, potem tylko komputerowe badanie ukladu, wszczepiamy czipy (zeby
          latwiej bylo sie kontaktowac i sie nie zgubic na nowo) i juz wiemy co bylo tu
          takiego wartosciowego:)
    • Gość: jola Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 22:18
      Po co portal,skoro wieczorem nie mozna sie w zaden sposob polaczyc?Z
      nikim,bo zawsze jest jakis problem!Ciagle czytam o bledach serwera!!!
      Na poczatku wydawalo mi sie,ze to najlepszy portal,jaki moze byc.Ale
      teraz jestem zawiedziona.Nie ja sama,ale dziesiatki moich znajomych
      rowniez
    • Gość: bavar Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 22:52
      Gratulacje! Rewelacyjny pomysł z tym portalem, jednak od strony technicznej to
      jakaś masakra normalnie jest! Rozumiem, że z początku pieniążki z reklam
      wpływały zbyt późno, lecz skoro p. popławski teraz jest milionerem, to może
      chyba w końcu położyć nieco większy nacisk na to, abym codziennie wieczorem nie
      widział zamiast strony nasza-klasa.pl - irytujący komunikat 'problemy z
      serwerem', 'strona w przebudowie', itp., itd.

Pozdrawiam i czekam na poprawę kondycji technicznej tego super-przedsięwzięcia!
    • Gość: irena Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 13:48
      Wszystko fajnie. Cieszą mnie sukcesy młodych ludzi, tylko niech coś
      jeszcze zrobią, żeby nie występowały "błędy serwera".
      Połączenie się z tż stroną, wieczorem, graniczy z cudem. Nawet już w
      godz. południowych są kłopoty. Ja rozumię, że jest duże
      zainteresowanie, ale trzeba było to przewidzieć.
      Pozdrawiam. Irena Nowicka
    • Gość: breska Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: 217.194.34.* 16.11.07, 14:38
      Sprzedajmy najlepiej cala Polske. Polak jednak sam do konca nic nie potrafi
      zrobic. Najlepiej sie wyprzedac:(
      • Gość: nowaq Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.07, 18:12
        Zgadzam sie z Toba breska. To tak jak byc rolnikiem z ziemia na ktorej doskonale
        rosna wazywa czy owoce i sprzedac ja niemcowi czy innemu takiemu. Pazerny rolnik
        bedzie zadowolny bo dostanie od szkopa kase... ale co z tego skoro za jakis czas
        bedzie musial ja mu oddac.. w koncu lubi jesc dobre wazywa.

Breska.. tak to juz niestety na tym swiecie z nami, "madrymi" Polakami ze za
        pieniadze zrobia wszystko. Dlatego tez zawsze szefowac beda nam "glupi" ludzie z
        zachodu... a my bedziemy ich wyrobnikami.

szkoda...
    • Gość: Walec Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.07, 23:22
      Mistrzostwo swiata, żeby taki chłam opchnąć. Gościu jest mocny, że znalazł
      takich frajerów.
    • Gość: max szkolnelata.pl to stary i chyba już zapom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 01:15
      niany portal, nie znalazłem tam nikogo ze znajomych z lat 91-07 a na
      nasza-klasa.pl ponad 60 osób !

mam tylko jedno zastrzeżenie co do portalu nasza-klasa.pl
      skoro jego założyciel ma tyle kasy to chyba mógłby zainwestować pare tysięcy w
      lepsze łącze i lepszy serwer bo oglądanie w ciągu dnia "Serwer przeciążony
      prosimy ,,,," jest mało pasjonujące i lekko irytujące ..., praktycznie w miare
      dostępny jest on tylko w godzinach nocnych i porannych od 1 w nocy do 8-9 rano
      ... żenada
    • Gość: gosc Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.interq.pl 17.11.07, 12:28
      Niby taki ku.. geniusz a serwer nasza klasa laduje sie jak krew z dupy i ciagle
      jest przeciazony.Taki ku.. mozg to niech cos z tym zrobi !!
    • Gość: slawek Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 15:41
      Regfee, zeby nie powiedziec ninja ;)
    • Gość: abc Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.uznam.net.pl 17.11.07, 17:00
      ... to stać go na lepsze serwery, a nie jakieś stare, mało wydajne, które są
      często przeciążone.
      • Gość: das Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.07, 23:12
        Już szlag mnie trafia jak ciągle widzę komunikaty:
        "Serwer przeciążony"
        "Wystąpił błąd wewnętrzny serwera"
        "Przerwa techniczna"
        Lubię ten portal i gratuluję studentowi udanego biznesu, ale nie wyrabiam
        nerwowo, bo więcej czasu ładują się strony niż je oglądam.
        Brak możliwości edycji postów. Posty można edytować tylko w ciągu 15 minut - i
        to w sytuacji, gdy przez pół godziny nie można otworzyć strony.
        Nie wierzę w to, że nie stać właścicieli na wdrożenie szybkiego i wydajnego sprzętu.
        Ten portal to przyszła żyła złota. To będzie największa baza danych o Polakach
        zawierająca optymalny zestaw informacji dla reklamodawców:
        wiek, płeć, wykształcenie, zainteresowania, fotografie, środowisko znajomych,
        rodzina itd. Można bardzo precyzyjnie adresować reklamy - wręcz indywidualizować.
        Skąd więc taka kiepska jakość? To jest chyba najbardziej muląca się strona w Polsce.
        Narzędzia do obsługi forum są strasznie ubogie. Nie można nawet układać po kolei
        zdjęć, brak możliwości ich tematycznego grupowania itd.
        Dla mnie sama idea jest rewelacyjna. Przy pomocy portalu odnowiłem masę kontaktów.

• jorge.martinez Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil 18.11.07, 15:56
          Kupi to google, i będzie śmigać jak ta lala.
          • Gość: das Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.07, 22:21
            Jak kupi to google, to jakość się poprawi, ale
            WIELKI BRAT może stać się za WIELKI, tj. będzie wiedział czego szukasz w sieci,
            znał zawartość poczty - jeżeli masz skrzynkę na gmail, profil na youtube i
            jeszcze twoje fotki, szkoły, wiek, nazwiska itd. z naszej-klasy.
            Przypuszczam, że inwestor, który kupił portal od studenta sprzeda go z dużo
            większym przebiciem inwestorowi branżowemu - np. właśnie google.
            Na drugą taką stronę nie ma już miejsca na rynku. Chyba, że szybko pojawi się
            ktoś, kto zapewni znacznie lepszą jakość i wyda kasę na reklamę. Czas działa
            jednak na korzyść naszej-klasy.
            Ja życzę portalowi sukcesu. Tylko błagam - Poprawcie szybko jakość!
    • Gość: TM Beznadzieja.. IP: *.karolin.pl 18.11.07, 16:22
      Jak sie chce robić kase to trzeba troche zainwestować.Cały ten
      portal nasza-klasa potrafi tyko zirytować.Szybkość ładowania się
      stron powala, co chwile błąd serwera.Jakie to swojskie jak z niczego
      robi się kase - beznadzieja.
      • Gość: heretyk Ochrona danych osobowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 17:42
        Ludzie! Trzeba być ekshibicjonistą, żeby podawać tyle danych osobowych...
        Anglicy z przerażeniem patrzą się co z ich danymi robi fiskus, a my spokojnie
        dzielimy sie tym ze wszystkimi...
        • Gość: przezorny Jakie dane ????? IP: *.pl 28.11.07, 12:41
          imię i nazwisko - moi znajomi je znają; miasto i nazwa szkoły - moi
          koledzy ze szkoły je znają, rocznik nauki - j.w. Tak więc nie podaje
          się żadnych danych, które nie byłyby dość powszechnie znane wśród
          moich znajomych. I nic więcej (ani adresu, ani PESELu, ani NIPu, ani
          nawet imion rodziców). O wiele większym przerażeniem napawają mnie
          beztroscy, którzy aby kupić nowy telefon za zeta czy telewizor na
          kredyt, nie dość, że podają wszystkie swoje dane identyfikcyjne, to
          jeszcze pozwalają kserować dowód osobisty (chociaż żadne przepisy
          nie przewidują tego; wymagają jedynie sprawdzenia tożsamości).
        • Gość: taxman Re: Ochrona danych osobowych IP: 193.111.166.* 03.12.07, 18:04
          bu hu hu... i co tam jest? imię, nazwisko oraz adres szkoły.

jeśli brytyjski IRS wie tylko tyle o podatnikach to pewnie pójdzie
          niedługo z torbami.
      • Gość: rewan Re: Beznadzieja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 22:44
        hm. A Ty czym sie możesz pochwalić zarozlumialcze-chyba jednak jest
        w Twojej wypowiedzi mały podtekst- a to -zazdrość.
    • Gość: User Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.toya.net.pl 18.11.07, 23:18
      Wsyztko spoko, ale za te kilka baniek moglby usprawnic dzialanie strony, bo co
      troche wyskakuje komunikat: "serwer obciazony, sprobuj ponownie za kilka minut"
      .....
    • Gość: IZA Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 07:45
      DAJCIE SPOKÓJ PRZECIEZ ON JEST CIAGLE NIEDOSTEPNY WIECZNIE TRWAJA
      JAKIEŚ PRACE ALBO NIE MOŻNA W NIEGO WOGÓLE WEJŚĆ
    • Gość: banderas64 Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 11:45
      więc sprzedał Niemcom dane osobowe ludzi zapisanych w tym portalu, nie wiem jak
      to jest prawnie ustosunkowane, ale przeważnie jest tak, że człowiek zgadza się
      na przetwarzanie danych a nie na ich sprzedaz
      • Gość: badziew Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 22:45
        Pomysł fajny, ale co z tego jak ledwo toto chodzi i co chwilę
        wyskakuje napis " Serwery przeciążone". Niech milioner zainwestuje w
        szybsze serwery!
      • Gość: Urzednik Sprzedal urzytkownikow i dane osobowe Niemcom!!!! IP: *.42a.sandomierz.pilicka.pl 02.01.08, 13:18
        Jestem pracownikiem panstwowym i aby miec dostep do niektorych tylko
        danych osobowych musialem ukonczyc specjalny kurs,
        przejsc "lustracje" z podaniem czlonkow rodziny szwagrow zony. Caly
        kurs jest pod patronatem ABW, a tu grupka studentow dysponuje sobie
        danymi milionow osob i jeszcze bez ich zgody sprzedaje je Niemcom.
        Tym powinna zajac sie prokuratura.
        • Gość: piotr Re: Sprzedal urzytkownikow i dane osobowe Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 14:13
          Masz racje. Ci co sie tam loguja nie wiedza co czynia. Sami
          dobrowolnie ujawniaja swe dane. Dla mnie to zbieranie danych
          osobowych i handel nimi.
      • Gość: agent Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 23:57
        Zadnych danych nie sprzedal... zmienil sie tylko zarzadca danych osobowych,
        ktory korzystaz nich zgodnie z wlasnym regulaminem;)
    • Gość: joanna Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil IP: *.199.55.91.tesatnet.pl 24.11.07, 17:43
      niekopniecznie, bo szkolnelata.pl do piet nie dorastaja naszej-
      klasie....
      • teraz_juz_spokojniej Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil 25.11.07, 16:14
        fakt, strona chodzi masakrycznie, ale konstrukcja portalu pozostawia wiele do
        życzenia

pod wszystkimi tymi względami, to www.rowiesnicy.pl jest 100 razy lepsze tylko w
        popularności jest do tyłu - a to, niestety jest najważniejsze...

co ci po super portalu, jak nie ma na nim twoich znajomych

choc, jak tak dalej pójdzie z "przerwami technicznymi" to nasza-klasa.pl też nie
        będzie miała twoich znajomych ani żadnych innych, bo wszyscy uciekną
    • Gość: Krzysztof Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil IP: *.crowley.pl 27.11.07, 10:41
      Nie zazdrość komuś sukcesu. Nieważne, jak to nazwał, ważne że portal
      działa i jest coś wart. Gość wykombinował coś, co dało mu sukces.
      Też bym tak chciał, zamiast latami siedzieć i rzeźbić w swojej
      robocie. Problem w tym, że nie potrafię, więc robię to co robię.
      Gratulacje i szacuneczek.
    • Gość: a Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.07, 00:27
      a niby czemu ma robic reklame? nieistniejacemu portalowi szkolnelata.pl ? jesli
      ci sie nie podoba to z tego nie korzystaj. ale zeby od razu chlam? niby czemu?
      • Gość: Bereda Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 19:32
        niemcy kupili swietna baze danych, 1zl od glowki.
        Gratulacje dla milionera i zycze sukcesow w innych biznesach.
    • Gość: malina Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 20:17
      A ja myślę, że "serwery przeciążone", to może być forma reklamy tego
      portalu.

nie wiecie, że najbardziej pragniemy tego, co jest ciężko dostępne?
      :):):)
    • Gość: grr ja mam pomysla na portal spolecznosciowy IP: *.kgu.de 29.11.07, 20:53
      ja mam pomysla na portal spolecznosciowy jakiego jeszcze (chyba?)
      nie ma... przynajmniej tak mi sie wydaje ze to dobry pomysl. tylko
      ze, (1) nie mam umiejetnosci programistycznych, (2) nie mam kasy i
      (3) boje sie, zeby mnie ktos nie "wydmuchal" jak juz zdradze ten
      swoj pomysl, co mam zrobic? moze ktos mi pomoze?
      moj e-mail: gresiek(at)poczta.fm
      • Gość: ms Re: ja mam pomysla na portal spolecznosciowy IP: *.mimuw.edu.pl 30.11.07, 19:31
        (1) naucz sie programowac
        (2) zarób kasę, pozycz od rodziny
        (3) gadaj o tym tylko z przyjaciolmi w realu
        • Gość: :) z tym (3) bym nie przesadzał... ;) IP: *.icpnet.pl 12.12.07, 22:10
      • and_nowak To idź się napij - nie pomoże, ale znieczuli 03.01.08, 10:02
        Właśnie tym się różni nieudacznik od "udacznika". Jeden ma "dobry" pomysł, a
        drugi jeszcze wie jak go zrealizować i TO ROBI. Przynajmniej PRÓBUJE.
        Dobrym przykładem jest Łukasz Foltyn - miał dużo pomysłów i wiele z nich
        zrealizował. Na JEDNYM wyszedł na milionera. Poprzednie bywały finansowo udane,
        ale bez żadnych rewelacji.

Szukasz pomocy - kto ma ci pomóc?
        I w imię jakiej idei?

• Gość: weseju Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.dialog.net.pl 30.11.07, 18:08
      A ja gratuluję i proszę się nie zwracać uwagi "na żółć"- to
      zazdrość,a nawet zawiść!! Życzę też, aby pieniądze na przekór
      wszystkim i wszystkiemu SZCZĘSCIE przyniosły
    • Gość: benek Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.cable.mindspring.com 30.11.07, 23:23
      Nasza-klasa ma do dupy serwery moze byly ok, przez pierwszy dzien
      ale teraz to kicha jak nic z tym nie zrobia to tak jak sie
      wzbogacili to i szybko poplyna
    • Gość: Andrew Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 19:44
      bardzo sie ciesze ze zrealizowal nasz pomysl ,ktory mielismy z M.
      Bielakiem w 2002 roku.
    • lunaglass Re: Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym mil 02.12.07, 22:43
      Serwis fajny (tzn pomysł) tylko że serwer to chyba pod Vistą chodzi. Zamula jak
      nie wiem co.
    • Gość: Bietka Twórca portalu Nasza-klasa.pl najmłodszym milio.. IP: *.kolornet.pl 03.12.07, 11:30
      Szkoda tylko że pomysł wydaje się mało autorski ... w Stanach
      istneije juz taki serwis wiec nowatorstwo studenta wydaje sie
      watpliwe
    • Gość: Kibic Nasza-klasa.pl służy zrobieniu bazy maili !!! IP: 195.205.192.* 03.12.07, 15:12
      Na prośbę znajomych zarejestrowałem się w tym serwisie.
      Udało się za 5 razem, bo cały czas serwer jest przeciążony i wyświetla się
      komunikat typu: "Przepraszamy, serwer przeciążony. Prosimy spróbować później".
      Mam już niby swoje konto, ale próby zrobienia czegokolwiek zawsze kończą się
      komunikatem w stylu: "Przepraszamy, serwer przeciążony. Prosimy spróbować później".
      Dzieciak chyba zrobił serwis na jakimś PC podłączonym do neostrady i świetnie
      wykreował się w mediach!!!

Strata czasu!!!!!!!!!!!!!!!!
      SYF! SYF! SYF! SYF! SYF! SYF! SYF! SYF! SYF! SYF! SYF!

Nie wierzycie, to spróbujcie.
      • Gość: tege Nadgorliwość gorsza od faszyzmu... IP: *.icpnet.pl 12.12.07, 22:17
        Poczytałbyś może wiadomości na stronie głównej, w których znajdują się dokładne
        informacje o planie migracji portalu na lepszy serwer, a także o danych
        dotyczących liczby użytkowników, która rośnie wykładniczo (tj. np. tworzy się
        epidemia). Autor raczej nie spodziewał się takiej popularności. Ale nie, trzeba
        narzekać, nie?
      • Gość: ktoś Re: Nasza-klasa.pl służy zrobieniu bazy maili !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.08, 00:54
        próbowałam działa super!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: gosc Re: Nasza-klasa.pl służy zrobieniu bazy maili !!! IP: 188.33.133.* 21.01.10, 17:11
        No tak... patrzac z perspektywy minionego czasu masz sporo
        /subiektywnej/racji.
        Ciekawe co sam osiagnales w tym czasie.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka