Dodaj do ulubionych

mp3 zagraniczne

17.08.03, 13:11
Bardzo potrzebuję,adres angielskich stron
internetowych, by móc ściągnąć bezpłatne mp3. Za pomoc
dziękuję nara.
Obserwuj wątek
    • gray Re: mp3 zagraniczne 17.08.03, 16:20
      jak już musisz kraść to rób to na własną rękę a nie proś innych żeby ci
      pomagali.
      • yasny Re: mp3 zagraniczne 17.08.03, 16:29
        gray napisał:

> jak już musisz kraść to rób to na własną rękę a nie proś innych żeby ci
        > pomagali.

mp3.com/
        zagraniczna i sie nie kradnie :)
        (ale co tam znajdziesz to druga sprawa)
        • gray Re: mp3 zagraniczne 17.08.03, 16:32
          pewnie to samo co na mp3.pl albo i mniej
          • yasny Re: mp3 zagraniczne 17.08.03, 16:38
            nie wiem, nie korzystam z zadnej z nich ...
      • Gość: kk Re: mp3 zagraniczne IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 19:22
        gray napisał:

> jak już musisz kraść to rób to na własną rękę a nie proś innych żeby ci
        > pomagali.

Halo gray. Są tysiące legalnie udostępnianych mptrójek w necie. Nie działałeś
        zbyt pochopnie, Przyjacielu ? :-)

>
        • gray Re: mp3 zagraniczne 17.08.03, 19:56
          wiem, że są ale nie wydaje mi się, żeby autorka wątku była łowczynią młodych
          talentów :>
          • Gość: ANIA2 Re: mp3 zagraniczne IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.03, 23:32
            www.mp3s4free.net to holenderska, ale w jezyku angielskim
          • Gość: davidB Re: mp3 zagraniczne IP: 212.154.3.* 21.08.03, 16:06
            Jak Ci sie niewydaje to sie niewtracaj z glupimi
            docinkami, do rozmowy...
            • gray Re: mp3 zagraniczne 21.08.03, 16:10
              nie zauważyłem żebyś rozmawiał w tym wątku. chciałeś po prostu coś napisać, tak?
              • Gość: davidB Re: mp3 zagraniczne IP: 212.154.3.* 23.08.03, 10:14
                Zle oceniasz ludzi, i to jest Twój błąd....ty niejesteś
                jakąś tam wyrocznią, żeby stwierdzać takie żeczy. Jak Ci
                niepasuje, że ktos pyta o mp3, to sie niedzywaj albo idz
                to zgłoś na policje.
                Przy okazji, autorke postu znam osobiscie i moge wiecej
                powiedziec od Ciebie na temat jej zamiarów co do tych
                kilku marnych mp3.

jak nie musisz to sie nieodzywaj...
                • gray Re: mp3 zagraniczne 23.08.03, 10:45
                  a zatem należy poprawnie i całym zdaniem zadawać pytania. gdyby
                  napisano 'poszukuję darmowych i legalnych mp3' nie byłoby całego wątku.

polecam mini-poradnik: rtfm.bsdzine.org/
                  • Gość: davidB Re: mp3 zagraniczne IP: 212.154.3.* 23.08.03, 17:19
                    Hahaha, szanowny pan gray, obrońco pokrzywdzonych. A czy
                    ty czasem używasz tylko legalnego oprogramowania i nigdy
                    w życiu nie miałeś nielegalnej muzyki? Nigdy nie ścigałeś
                    żadnej mp3, która była by nie legalna? Twój windows też
                    jest legalny? Tak samo nigdy nie ogladasz filmów w Divx .
                    Jeśli tak to gratuluje i podziwiam, a jeśli nie to żal mi
                    Cię stary. Próbujesz z siebie zmyć brudy oczerniając
                    innych. Nieładnie....A co do zadawania pytań, to
                    pozostawiam to bez odpowiedzi. Pozdrawiam
                    • gray Re: mp3 zagraniczne 23.08.03, 17:37
                      odpowiem ci tak - jeśli już się kradnie to chociaż samemu.

nie dziwie się, że pozostawiasz to bez odpowiedzi - przeczytaj jeszcze pare
                      razy to może zrozumiesz.

EOT plonku.
                      • Gość: davidB Re: mp3 zagraniczne IP: 212.154.3.* 23.08.03, 17:53
                        Starasz sie na siłe udowodnić mi, że jesteś nie madry.
                        popatrz,

monika18mk napisała
                        "Bardzo potrzebuję,adres angielskich stron
                        internetowych, by móc ściągnąć bezpłatne mp3. Za pomoc
                        dziękuję nara."

Jek byk jest napisane "bezpłatnych mp3" !!!!

A co Ty odpowiadasz, popatrz:

'jak już musisz kraść to rób to na własną rękę a nie proś
                        innych żeby ci pomagali."

"nie wydaje mi się, żeby autorka wątku była łowczynią
                        młodych talentów"

"a zatem należy poprawnie i całym zdaniem zadawać
                        pytania. gdyby napisano 'poszukuję darmowych i legalnych
                        mp3' nie byłoby całego wątku"

Moje pytanie : czy ty jesteś ślepy ?

• gray Re: mp3 zagraniczne 23.08.03, 18:02
                          dobra, zapłać za mp3 na kazaa, e-ośle albo jakimś warezie i będziesz moim
                          bogiem. póki co EOT bo mam fajniejsze zajęcia niż użeranie się z dziećmi. skoro
                          jesteś taki fajny to znajdź koleżance strony z bezpłatnymi empetrójkami a nie
                          zawracasz głowę. EOT.
                          • Gość: davidB Re: mp3 zagraniczne IP: 212.154.3.* 23.08.03, 18:16
                            Stary, rany martwię się o ciebie. Co ty znowu wygadujesz?
                            Jak kazaa, jakie e-mule. Ktoś o to pytał? Jak tak to
                            gdzie, pokaż? Mnie się wydawało, że ten watek traktuje o
                            bezpłatnych mp3 na angielskich stronach.

Człowieku, ty naprawdę masz problem ze sobą. Widać, już
                            się zagotowałeś i się unosisz. Głupio Ci ? No nic,
                            uszanuje twoje zdanie i nie będę Cię już ośmieszał.
                            Gubisz się w tym, co mówisz, widać nie jesteś taki mądry
                            jak Ci, sie wydaje. Sytuacja Cię przerasta i sobie nie
                            radzisz. I nie wymyślaj jakiś niestworzonych historii,
                            tak jak ta z tą kazaa i emule oraz kradzieżami. Swoja
                            droga, powiedz gdzie to wyczytałeś w tym wątku i
                            potwierdź to przykładami, jeśli jesteś w stanie.

A co do smarkaczy, to tu bym sie kłócił, ale nie będę ze
                            względu na Twoje zdrowie. Pozdrawiam
                            • Gość: Lodóweczka Re: mp3 zagraniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 18:30
                              Rety, nie kłóćcie się! Przecierz ona chciala tylko adres stron!!! A to ma się
                              ni jak do tematu do jakiego schodzicie!! :D
                              • Gość: davidB Re: mp3 zagraniczne IP: 212.154.3.* 23.08.03, 18:37
                                Moim zamiarem, było tylko udowdnienie temu człowiekowi
                                jak bardzo sie myli w tym co mówi. Kłamie, wymyśla
                                niestworzone historie. Bo jak inaczej nazwać to o czym on
                                tutaj pisze ? Przz takich jak on, tylko powstaje
                                zamieszanie i szerzy sie nie tolerancja.
                                • gray Re: mp3 zagraniczne 23.08.03, 18:38
                                  nietolerancja, jeżeli już.
                            • Gość: davidB Re: mp3 zagraniczne IP: 212.154.3.* 23.08.03, 18:33
                              Tak myślałem.... I co mi jeszce powiesz ?
                            • gray Re: mp3 zagraniczne 23.08.03, 18:34
                              Gość portalu: davidB napisał(a):

> Stary, rany martwię się o ciebie. Co ty znowu wygadujesz?
                              > Jak kazaa, jakie e-mule. Ktoś o to pytał? Jak tak to
                              > gdzie, pokaż? Mnie się wydawało, że ten watek traktuje o
                              > bezpłatnych mp3 na angielskich stronach.

zauważyłeś kazaa i e-mule ale nie zauważyłeś słowa 'warez' - typowe jeżeli ktoś
                              próbuje trzymać się zębami swojego zdania.

> Człowieku, ty naprawdę masz problem ze sobą. Widać, już
                              > się zagotowałeś i się unosisz. Głupio Ci ? No nic,
                              > uszanuje twoje zdanie i nie będę Cię już ośmieszał.

jak na razie nieudolnie próbujesz mnie obrazić ale to się trzyma w normie.

> Gubisz się w tym, co mówisz, widać nie jesteś taki mądry
                              > jak Ci, sie wydaje. Sytuacja Cię przerasta i sobie nie
                              > radzisz.

zelżyj mnie, daj temu upust, wiem, że raz na dzień kogoś musisz wyzwać.

> I nie wymyślaj jakiś niestworzonych historii,
                              > tak jak ta z tą kazaa i emule oraz kradzieżami.

znowu widzisz tylko te słowa które pasują ci do odpowiedzi. słowa 'warez',
                              które jak najbardziej pasuje do 'darmowej angielskiej strony z mp3' nie widzisz
                              w ogóle.

> Swoja
                              > droga, powiedz gdzie to wyczytałeś w tym wątku i
                              > potwierdź to przykładami, jeśli jesteś w stanie.

wyżyłeś się już? to idź poszukaj stron swojej koleżance. chyba, że jeszcze ci
                              mało - w takim wypadku prosze dalej. jestem niesłychanie cierpliwy.

> A co do smarkaczy, to tu bym sie kłócił, ale nie będę ze
                              > względu na Twoje zdrowie. Pozdrawiam

liczyłem na ile wyglądasz z wypowiedzi a nie ile masz więc wszystko się raczej
                              zgadza.
                              jeżeli nie masz już do napisania nic oprócz tego, że jestem chory, sytuacja
                              mnie przerasta i że mam problem to nie pisz nic więcej bo tylko sieć przez
                              ciebie wolniej działa. żegnam.
                              • Gość: davidB Re: mp3 zagraniczne IP: 212.154.3.* 23.08.03, 19:09
                                Myślałem, że mnie czymś zaskoczysz, że powiesz coś, co
                                przekona mnie do tego, że masz rację. Niestety,
                                potrafiłeś jedynie zacytować moje wypowiedzi i użyć kilku
                                płytkich uwag, robiąc ze mnie jakiegoś czubka, co się
                                wyżywa na uczciwych ludziach. Czym Ty się kierowałeś
                                odpowiadając na ten post. Jak sam widzisz, autorka
                                wyraźnie napisała, że szuka darmowych mp3. Ty odrazy
                                wyskoczyłeś z czymś o kradzieżach, okradaniu, kazza i
                                e-mule. Pytałem autorki, czym się kierowała, na co
                                liczyła pisząc swój post na tym forum. Jak mi
                                powiedziała, szukała ona czegoś na wzór
                                mp3.wp.pl/p/index/ tylko w portalach
                                zagranicznych. W przeciwieństwie do Ciebie, mi to nie
                                kojarzy się z kradzieżą panie legalny człowieku. Problem
                                polega na tym, że ty albo nie jesteś w stanie zrozumieć,
                                co czytasz albo czytasz, co chcesz. Stąd całe
                                zamieszanie. Nieładnie jest oczerniać ludzi tylko,
                                dlatego że nam się coś wydaje. Jak widzisz, jesteś w
                                błędzie. Następnym razem zastanów się dwa razy zanim coś
                                pomyślisz i pięć razy za nim coś napiszesz. Pisząc te
                                posty myślałem, że jesteś w stanie zrozumieć, o co tu
                                chodzi. Widać przeliczyłem się bardzo. Moim zamiarem nie
                                było Cię obrażać, a jedynie pokazać Ci jak bardzo się
                                mylisz. To ze Tobie się tak wydaje, nie znaczy, że masz
                                rację, co bardzo dokładnie widać. Mam nadzieje, ze
                                wyciągniesz z tego jakieś wnioski na przyszłość. Tymi
                                słowami chciałbym zakończyć już tę rozmowę, i życzyć
                                wszystkim osobą, które to czytają, aby były zawsze tak
                                uczciwe jak mój szanowny rozmówca. Gdyby było więcej
                                takich ludzi jak Ty, świat byłby lepszy.

P.s
                                And what to affirming, that thinking is dangerous … I
                                agree this. Give therefore better to me quiet because you
                                will not think up anything.
                                • gray Re: mp3 zagraniczne 23.08.03, 19:57

> Gdyby było więcej takich ludzi jak Ty, świat byłby lepszy.

pochlebiasz mi ale ostatecznie mogę się z tym zgodzić.

co oczywiście nie zmienia faktu, że pytanie nie zostało zadane w sposób
                                  wyczerpujący temat. podałem ci link to FAQ jak należy zadawać pytania aby nikt
                                  nie miał wątpliwości ale zdecydowałeś się olać ten kawałek mojego postu bez
                                  komentarza jakiegokolwiek. być może lubisz bazować na ogólnikach, ja niestety
                                  nie mogę. mam nadzieję, że nie będziemy mielu już przyjemności rozmawiać bo
                                  cierpię jak na to patrzę.

> P.s
                                  > And what to affirming, that thinking is dangerous … I
                                  > agree this. Give therefore better to me quiet because you
                                  > will not think up anything.

obrażanie kogokolwiek w obcym języku nie podnosi współczynnika kultury
                                  osobistej :>
                                  • Gość: davidB Re: mp3 zagraniczne IP: 212.154.3.* 24.08.03, 12:28
                                    Przykro mi z tego powodu, że tak bardzo cierpisz czytając
                                    te słowa. Ulżę twoim cierpieniom i nie będę już pisał w
                                    Twoja stronę, by nie być posądzony o molestowanie. Pozdrawiam

Link, który podałeś, nie został przez mnie niezauważony.
                                    Po prostu, ja nie korzystam z żadnych poradników, bo
                                    uważam ze to jest chore. Ja mówię, myślę i pisze to, co
                                    chcę. Nikt mi nie biedzie mówił jak to robić. Przykro mi
                                    bardzo, że Ty tego nie możesz robić. Naprawdę, to
                                    straszne. Pozdrawiam

Dla mnie niema znaczenia, w jakim języku jestem obrażany.
                                    Obelga to obelga, wiec nie wiem, co ty sugerujesz. No
                                    chyba, że nie miałeś się już, do czego przyczepić. Jeśli
                                    tak, to także pozdrawiam.

Proponuje zakończyć te polemikę, bo to nie ma sensu. Ty
                                    nie dostrzegasz swoich błędów, zastanawiam się w ogóle
                                    czy my piszemy o tym samym, bo czytając Twoje posty
                                    odnoszę wrażenie, że chyba się nie rozumiemy. Pozdrawiam

Dosłownie, przed chwilą wróciłem z zajebistej imprezy, na
                                    której grał Zion Train. Polecam ta muzykę wszystkim a
                                    zwłaszcza Tobie. Może się troszkę wyluzujesz i nie
                                    będziesz taki spięty. Idę odpocząć, a tak przy okazji.
                                    Pogrywam nieraz w Medal Of Honor AA w sieci. Możemy się
                                    spotkać i postrzelać jak chcesz. Chyba, że nie masz czasu
                                    na głupoty.

Pozdrawiam

• gray Re: mp3 zagraniczne 24.08.03, 14:25

> Link, który podałeś, nie został przez mnie niezauważony.
                                      > Po prostu, ja nie korzystam z żadnych poradników,

widać nawet..

> bo
                                      > uważam ze to jest chore. Ja mówię, myślę i pisze to, co
                                      > chcę. Nikt mi nie biedzie mówił jak to robić.

to bardzo ładne hasło ale pociągnę to dalej. nikt nawet nie będzie chciał do
                                      ciebie mówić jeżeli nie będziesz przestrzegał zasad, powiedzmy, netykiety. ale
                                      oczywiście wybór należy do ciebie.

> Dosłownie, przed chwilą wróciłem z zajebistej imprezy, na
                                      > której grał Zion Train. Polecam ta muzykę wszystkim a
                                      > zwłaszcza Tobie. Może się troszkę wyluzujesz i nie
                                      > będziesz taki spięty.

najbardziej lubię tradycyjne reggae.

> Idę odpocząć, a tak przy okazji.
                                      > Pogrywam nieraz w Medal Of Honor AA w sieci. Możemy się
                                      > spotkać i postrzelać jak chcesz. Chyba, że nie masz czasu
                                      > na głupoty.

PII450MHz, 256MB RAM, RIVA TNT2 32MB - do cs'a w sam raz ale i tak rzadko w coś
                                      gram, kupię sobie nowy jak wyjdzie nowy fallout :)

> Pozdrawiam
                                      >

pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka