mil1231 14.08.08, 20:06 to tak jak u nas na forum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: das spiel ist aus [...] IP: *.adsl.alicedsl.de 14.08.08, 20:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 [...] 14.08.08, 21:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: hahahahahaha 15.08.08, 06:08 Ale dlaczego od razu germańska? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: hahahahahaha 14.08.08, 21:28 Jak nam zapaskudzą Polskę, przeprowadzimy się do Niemiec wypędzając tubylców gdzieś na Helgoland. No, nie wszystkich. Turków oszczędzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
hekatonchejr Re: hahahahahaha 15.08.08, 09:53 Zostawić Heligoland w spokoju! Co ta biedna wysepka wam zawiniła? Jak nie krucjata to wysadzanie w powietrze! A pomyśleć, że kiedyś bogowie tam mieszkali... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: kacapy kumaja sie ze szwabami... IP: *.fwgc.dot.ca.gov 14.08.08, 21:28 .. Jest mase kontactow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scuubbi Re: hahahahahaha IP: 70.42.78.* 15.08.08, 00:50 Typowy slaski dupek co kible czysci w niemczech powodzenia debilu bo zawsze ty i twoja rodzinka bedziecie polakami tam w glebi czego sie tak wstydzicie. buraki Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur A jak odróżnić mafię od rosyjskiego rządu? 14.08.08, 21:29 I czy w ogóle warto bawić się w takie odróżnianie? Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.resistance tytuł dowalił 15.08.08, 09:58 a w artykule pisze sie o obywatelach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to ja Re: Synku ochlon troszke IP: *.petrus.pl 14.08.08, 22:24 Bredzisz jak chory umyslowo Chcesz fikac do Rosji? powodzenia tylko nie skomlej pozniej jak ci w dupe ruski przyrznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaciak Wyborcza sięga dna... IP: *.punkt.pl 14.08.08, 23:44 News na poziomie gorszym od "Faktu". Taaak, tylko Rosja jest zła przecież... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kypreos Cyberataki na gruzińskie strony www powiązane z... IP: 217.43.255.* 14.08.08, 23:11 Gamoty Rossiyia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma_pi Cyberataki na gruzińskie strony www powiązane z.. IP: *.net.autocom.pl 14.08.08, 23:26 Mafia i rosyjski rząd to synonimy. Nie rozumiem, po co ten pleonazm w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
estees Cyberataki na gruzińskie strony www powiązane z.. 14.08.08, 23:50 Don Putin wydał rozkaz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły romek Re: Czy ty jesteś kacapem mieszkającym w Niemczec IP: *.adsl.alicedsl.de 15.08.08, 00:10 czysta energia z procesu gnilnego Odpowiedz Link Zgłoś
olias Cyberataki - efekty w googlu w Polsce 15.08.08, 00:17 czy mieliście coś podobnego u siebie? w drugim dniu "braterskiej pomocy" jaką Gruzji udzieliła armia rosyjska wrzuciłem w google jakieś hasło. akurat był to symbol laptopa. narzuciłem szukanie stron w j. polskim. efekt? na kilkadziesiąt pierwszych stron chyba wszystkie były stronami w rosyjskim, oczywiscie nie miały nic wspólnego z wyszukiwanym hasłem. Swiadoma działalność? przypadek? efekt uboczny? mieliście takie coś u siebie? a w ogóle to istnieją jakieś normy prawne chroniące ludzi przed takimi atakami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: atakujcie kacapskie stony internetowe.. IP: *.hsd1.ca.comcast.net 15.08.08, 05:13 Nie dac wytchnienia kacapom. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Czy ty jesteś kacapem mieszkającym w Niemczec 15.08.08, 00:22 nnnie, to chyba niemiecki kacap. razem z merkel czekają by chronić ludność niemiecką w Polsce, gdy wkroczy tu ich sojusznik - Rosja. A potem będzie tradycyjnie. obaj kolesie pożrą się ze sobą (jak to wśród kolegów z celi), jeden drugiego wykończy (mniejmy nadzieję że tym razem skutecznie i do końca). I tradycyjnie spalą calutką Europę. Oni coś mają w genach poprzetrącane. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Czy ty jesteś kacapem mieszkającym w Niemczec 15.08.08, 07:53 I właśnie po to jest NATO, aby już więcej takich sojuszy nie było. Dlaczego czepiasz się Angeli Merkel? Ona wyrosła w NRD i wie, co znaczy rosyjski socjalizm. Znacznie gorszy był ten Gerhard Schickelgruber czy jak mu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
papigo Cyberataki na gruzińskie strony www powiązane z... 15.08.08, 01:30 Poczytajcie fora polskich hackerów jaki prezencik szykuje dla rosji!!! www.hotelroyalpalace.eu www.papigoastraka.com Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Cyberataki na gruzińskie strony www powiązane 15.08.08, 07:55 A po co w ogóle internet u moskali albo moskale w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Cyberataki na gruzińskie strony www powiązane 15.08.08, 08:09 zigzaur napisał: > A po co w ogóle internet u moskali albo moskale w internecie? ======= No paru polskojęzycznych zadomowiło siena forum militaria. PS Tez słyszałem że szykuje się "wyprawa na Moskwę" Podobno jest to międzynarodowe pospolite ruszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hekatonchejr Re: Cyberataki na gruzińskie strony www powiązane 15.08.08, 10:00 hiperrealizm napisał: > Tez słyszałem że szykuje się "wyprawa na Moskwę" > Podobno jest to międzynarodowe pospolite ruszenie. A już traciłem nadzieję. I dziwiłem się, bo hackerzy to jest taka kultura, że sprawiedliwość biorą we własne ręce. No, ale przynajmniej tym razem głodem nas nie wezmą Odpowiedz Link Zgłoś
hekatonchejr Re: Cyberataki na gruzińskie strony www powiązane 15.08.08, 10:01 Jak pozycjonujesz strony to chociaż je poprawnie zakoduj najpierw, głąbie. A w kontekście wojny takie SEO jest nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
sunlama po czym można odróżnić mafię od rządu rosyjskiego? 15.08.08, 02:13 możliwe to ? Odpowiedz Link Zgłoś