• Gość: Gall Re: ALLPlayer IP: *.netblok.pl 19.02.12, 19:18
      Gówno jakich mało
    • Gość: bermundo Re: ALLPlayer IP: *.pools.arcor-ip.net 23.03.12, 14:08
      Gówno jebane nie działa do tego nie mogę usunąć
    • Gość: krecik7197opos Re: ALLPlayer IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 09:20
      Działa gorzej niż wirus,tragedia!!!!
      A najgorsze że ciągle twierdzi że brak jakiegoś kodeka i trzeba go ściągnąć odpłatnie.
      Po zapłaceniu dalej to samo ,nie działa,i znów że czegoś brak,do tego strasznie destabilizuje system,nie polecam.
      Najgorszy otwarzacz jaki testowałem.
    • Gość: BestPlayer Re: ALLPlayer IP: *.centertel.pl 24.03.12, 19:26
      Najlepszy AllPlayer i po co sms'y wysyłac skoro wystarczy zainstalowac K-Lite Codec Pack Mega i odtwarza wszystko
    • Gość: internetowy maniak ALLPlayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 13:21
      Bezpłatnie i szybko do pobrania ze strony www.najlepszeinstalki.pl
    • Gość: Gość Re: ALLPlayer IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.12, 23:48
      Nie polecam - niebezpieczny program, lepszy jest JetAudio + spolszczenie + kodek Real_Alternative_202
    • Gość: Rysio Re: ALLPlayer IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 05.08.12, 22:41
      Odradzam z całego serca.Długo używałem tego programu. Sam program owszem jest darmowy jednak aby ściągnąć kodeki trzeba wysłać sms i to nietani.
      Dodatkowo program sam automatycznie nawiązuje połączenie z serwerem aktualizacji i teraz UWAGA : po wykryciu nowego kodeka wymusza wysłanie kolejnego płatnego sms. W jaki sposób ? Bardzo prosto.Jeżeli nie zapłacisz to nagle przestają działać filmy, z którymi wcześniej nie było problemu!Nie ma dźwięku, obraz zacina itp. Po aktualizacji i kolejnej opłacie wszystko wraca do normy.
      Program miesza w systemie na całego.
      Moja przygoda z tym programem zakończyła się przeinstalowaniem systemu.
      Z CAŁEGO SERCA NIE POLECAM.
      NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ.
    • Gość: AntyPlayer Re: ALLPlayer IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.13, 00:11
      Faktycznie allplayer obniżył loty tymi sms'ami za kodeki. Ogólnie część filmów lata bez tych kodeków ale rmbv'ki już nie idą a szkoda bo zawsze chwaliłem allplayer'a nigdy nie miałem z nim problemów. Zmieniłem CPU na lapka ze dwa lata filmów nie oglądałem i w końcu trafiło że wróciłem do allplayer'a, ale niestety to już nie to lipa bo trzeba płacić lipa. Tylko "Panie Premierze jak żyć w tym kraju" filmów tyle drygie tyle form zapisu, "pytam jak żyć" ;-) Może ktoś jednogłośnie za wszystkich poleci z jakimś konkretem na wszystko, najlepiej po PL
    • Gość: Gość Re: ALLPlayer IP: *.play-internet.pl 13.03.13, 21:22
      Szajs jakich mało !!! Może będę się powtarzać ale na pewno nie jest on DARMOWY. !!! Każdy kodek do pobrania to płatny sms. Inaczej to g**no nie bedzie działać . Odradzam każdemu który szuka dobrego darmowego odtwarzacza.
    • Gość: Robal Re: ALLPlayer IP: 213.76.184.* 24.06.13, 11:43
      Bardzo dobry program! Jak czytam opinie jakiejś dzieciarni z gimnazjum to mnie krew zalewa! Na szlugi to wam nie szkoda i na piwsko a dać zarobić ludziom którzy wkładają kupę pracy w dobry produkt to już masakra A żeby jeszcze program nie chodził bez tego sms'a to ale śmiga bez problemu! Piszecie o jakimś RMVB ale kto jeszcze takie coś ściąga nawet na komórce mamy teraz jakość HD Ja wiem, że DragonBalle macie w rmvb i bez nich nie da się żyć ale bez przesady! resztą chodzi i to na allplayerze bez problemu! Strach się bać co będzie z tym krajem jak dorośniecie!
    • Gość: Tadek Sz. Re: ALLPlayer IP: 213.5.176.* 10.07.13, 10:25
      Ja używałem VLC dopóki nie wyjechałem na działkę :D Brak neta - brak filmów Masakra Kolega polecił mi Allplayera i wszystko śmiga bez problemu Polecam
    • rymka5 Re: ALLPlayer 09.03.14, 18:17
      Czy można z tego korzystać poza granicą Polski?
    • Gość: Gość Re: ALLPlayer IP: *.4web.pl 14.03.14, 15:39
      ALLPlayer ma teraz darmowe filmy online - przy starcie wyświetla się menu z biblioteką - wybierać, przebierać
    • Gość: Corso Re: ALLPlayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.14, 13:09
      Bardzo dobry program, unowocześniony, telewizja sprawuje się 100% tak samo radio! Gorąco zapraszam!
    • moosehattan Re: ALLPlayer 16.06.14, 13:42
      Potwierdzam - w wersji 5.9 nadal są legalne filmy VOD za darmo. Właśnie oglądam "Tajne przez poufne" ;)
    • mrbrzydul Re: ALLPlayer 01.07.14, 11:08
      Przetestowałem na własnej skórze:
      - odtwarza wszystko (to nie przelewki)
      - napisy można pobrać polskie lub w dowolnym języku (dwa różne serwisy napisowe) - dopasowane idealnie
      - po instalacji mam dodatkowe ikony VOD i RADIO - pierwsza odpala darmowe filmy (dziś polecają Underworld) druga to dostęp do stacji radiowych przez interenet (są wszystkie popularne jak RMF czy Zet, ale też tematyczne z muzyką rockową czy rap)
      - za wykonanie 5*/5*
      Polecam
    • kroninarz Re: ALLPlayer 01.07.14, 11:27
      Całkiem przyjemny programik. Komputerek mam nienajnowszy, a ALLPlayer jako jedyny radzi sobie z wszystkimi formatami. Zasługa dobrych kodeków.
    • moosehattan Re: ALLPlayer 01.08.14, 09:31
      Nie wiedziałem o co chodzi z tymi torrentami - myślę sobie, przecież zawsze odtwarzał - pobieram film z torrenta i jak się ściągnie to oglądam ;)
      A tu ZONK ! :) Nie o to chodzi !
      Teraz można oglądać w trakcie pobierania - ściągasz plik z rozszerzeniem .torrent i zamiast odpalać go np. utorent klikasz prawym klawiszem na pliku i odtórz za pomocą - wybierasz ALLPLayer. Chwilę się buforuje i zaczyna odtwarzać w trakcie pobierania, nie trzeba czekać. Co jeszcze fajniejsze pobiera dopasowane napisy do takiego filmu. No to jeeeest rewelacja !
    • gnu-windows Re: ALLPlayer 04.11.14, 15:47
      A ja polecam VLC i MPC HC
      Dużo lepsze ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka