Dodaj do ulubionych

Fallout 3 Patch

• Gość: Jerzyk Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 13:19
      nie wiem z czym macie problem - mam oryginała cały czas gram nic mi się nie wiesza
    • Gość: morda pedaly Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 09:06
      morda dziwki popie...ne wszystko dziala jak nie umiecie grac to sie pie...ie pomocy nie dostaniecie
    • Gość: gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.cpe.marton.net.pl 25.04.09, 15:02
      ten patch JEST bezwartościowy, a konkretnie patch na tej stronie - po prostu jego wielkość nie zgadza się z wielkością oryginalnego patcha (tutaj 32MB, oryginał 48MB), więc nie ma co się kłócić czemu patcher wyświetla "Invalid Patch File", bo problem tkwi u źródła ... propnuję ściągnąć go np. ze strony producenta.
    • Gość: Morederatustopajac Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 17:24
      Moderatus ty pajacu!!!! a przecinków to już nie umiesz wstawiać?????
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 12:51
      mi wszystko działa bez problemu, a mam orginał i 0 paczy
    • Gość: Xagog Re: Fallout 3 Patch IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 17:36
      "Jak sie ma oryginalna gre, to nie ma problemu z instalacja. Wiec.. najpierw sklep, potem patch ;-)" Ależ pieprzenie,ja mam oryginał i gra wywala się średnio co 2 minuty,albo płyty nie widzi,same problemy.Wszyscy ze swoimi radami,które nic nie wnoszę to się nadajecie...Zamiast mądrować napiszcie lepiej co i jak,albo w ogóle nie piszcie
    • Gość: Radziuu Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 16:40
      A ja niby zainstalowałem tego patcha ale gdy wejde do gry to dalej mi sie wysiwtla wersja 1.0.35 =/
    • Gość: Xadrez Re: Fallout 3 Patch IP: *.telpol.net.pl 16.05.09, 11:29
      Patche do fallout3 działają tylko, kiedy zgadza się język patcha i ten z zainstalowanej gry. tylko, że są 2 wersje języka angielskiego: US i UK. Twórcy widać uznali, że to za duża różnica i nie da się jednego patcha do innego języka zainstalować :P Dlatego jednym z was działa, a innym nie.
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 10:54
      mnie patch dziala do polskiego :P
    • Gość: Radziuu Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 19:19
      Ciekawe czy jak dojdziesz do konca i bedziesz mial zainstalowane Broken Steel to gra ci sie nie wywali =P Mi sie wiesza w momencie, gdy leze na jakims łozku-ztn. zapetla sie cala scena
    • Gość: gosc Re: Fallout 3 Patch IP: *.cable.smsnet.pl 05.06.09, 18:10
      kuzwa mac mi nie dziala ten dodatek nawet z pathem co sie do cholery dzieje??
    • Gość: zuo Re: Fallout 3 Patch IP: *.chello.pl 29.06.09, 17:26
      Radziuu mam tak samo, gdzies czytalem, ze to dlatego, ze patch 1.5 jest niepoprawie zaistalowany. Mam polska wersje gry, wiec patch mi nie dziala. Cenega wydala 2 latki, a reszte olala. lata 1.6 pewnie tez mi nie zadziala
    • Gość: aaa Re: Fallout 3 Patch IP: 91.189.0.* 07.07.09, 23:17
      jak nie idzie instalowac patcha to pewnie macie kasperskego wylaczcie go na te chwile
    • Gość: st41k3r Re: Fallout 3 Patch IP: 213.134.187.* 08.07.09, 17:49
      Moderatus jesteś pojebany, sam wróć do szkoły, zanim zaczniesz krytykować innych, "kolego"! Napisałem, że zjadło mi "a", bo prawdopodobnie za lekko nacisnąłem klawisz, ok?! spie...j
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: *.3s.pl 15.07.09, 13:13
      Prawda jest taka, że Cenega olała swoich klientów i nie wydaje patchy do swojego polskiego wydania gry. Dostępne patche 1.5 1.6 są dla wersji UK i US.
      Oznacza to tyle, że ja uczciwy użytkownik, który kupiłem orginalnego fallouta3 od Cenegi, aby zagrać w dodatki typu Broken Steel muszę albo drugi raz kupić orginalną wersję UK lub US, albo zainstalować wersję piracką.
      Fajnie co nie?
    • bwojtek54 Re: Fallout 3 Patch 16.07.09, 15:19
      Panowie najśmieszniejsze że serwis" Gram" pokazuje patcha 1.0.0.15,jako najnowszy,he he,<co potwierdza tezę że Cenega olewa klientów polskich.
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 Patch IP: 94.254.143.* 24.07.09, 22:41
      Niestety patch 1.5 i 1.6 nie dziala dla tych ktorzy KUPILI powtarzam KUPILI oryginalna wersje gry w Polsce. To jakas paranoja. Napisalem i do Cenegi i do Bethesdy i odpisali mi w obu przypadkach ze patch 1.5 jest w trakcie tworzenia. To bylo okolo miesiac albo dwa temu, jeszcze nie bylo wtedy patcha 1.6. Oczywiscie bylo to wierutne klamstwo ze strony Bethesdy, bo skoro mieli patcha dla kilku innych panstw to zrobienie go dla Polski jest banalnie proste.
      Fallouta 4 z pewnoscia nie kupie. Sciagne z internetu, bedzie z tym mniej klopotu.

pozdrawiam.
    • Gość: Walić Frankiego Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 15:38
      spi***** Franki, to że komuś zjadło literkę nie oznacza, że nie zna on języka polskiego, więc się wal i patrz na swój polski!;) pozdro
    • Gość: Walić cenege Re: Fallout 3 Patch IP: *.ethnet.com.pl 01.11.09, 20:52
      Faktycznie, cenega ma nas głęboko w d****, we wrześniu miały wyjść oba add-on packi, a jak ich nie było, tak nie ma. Mam tylko nadzieje, że jak przy instalacji wybrałem język angielski to po zainstalowaniu patcha gra się nie popsuje....
    • Gość: Red Re: Fallout 3 Patch IP: 78.8.137.* 15.11.09, 23:17
      Ja mam inny problem, mam dość mocnego kompa (opartego na XP) i zasadniczo Fallout mi działa bardzo dobrze poza jednym małym wyjątkiem. Czasem jak wchodzę do mniejszych pomieszczeń (małe domki, magazynki itp) to gra po prostu zawiesza się...i jedyną opcją jest restart...jakieś pomysły co może być przyczyną?
    • Gość: PWmeess Re: Fallout 3 Patch IP: *.tktelekom.pl 30.11.09, 23:55
      @Morti
      Jest rozwiązanie Twojego problemu - silnik gry po prostu nie obsługuje prawidłowo czterorczeniowych procesorów Intela oto rozwiązanie

Otwórz w Notaniku plik fallout.ini znajdujący się w: Dokumenty\My Games\Fallout3
      Znajdź w nim linijkę
      bUseThreadedAI=0
      i zmień na:
      bUseThreadedAI=1
      Dodaj jeszcze jedną linijkę zaraz pod nią:
      iNumHWThreads=2
      Nastąpi ograniczenie dostępu silnika gry do dwóch rdzeni procesora i ochroni Cię przed ciągłymi zwiechami.
    • Gość: kristof Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 14:18
      wyhodze z wioski i gra mi się wyłamcza
    • Gość: kolo Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 06:04
      mi nie chce działa lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllpoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    • Gość: S.P.E.C.I.A.L. Re: Fallout 3 Patch IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.10, 15:43
      no u mnie tez nie działa ten patch przy rozpakowywaniu juz wyskakuje bład z data2.cab
    • Gość: ruzwent Re: Fallout 3 Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 04:18
      PWmeess
      Wielkie dzieki mialem z tym problem a teraz jak reka odjal... i mozna dalej napierac ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka