Gość: MAJO555 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 10:58 Super. . . Szkoda że to nie sterowniki po Polsku tak jak w opisie. . . Mam podłączone 2 ekrany i chciałbym pobawić się trochę nimi a po angielsku troszkę gorzej się to robi :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: ATI Catalyst IP: *.imgw.pl 04.11.09, 09:54 Na stronie producenta są w wersji 9.10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: ATI Catalyst IP: 89.191.147.* 30.11.10, 14:11 Witam mam pytanko i prosbe. Mialem starego kompa i gre "kalonline" i grafika byla fajna, dobra w tej grze a teraz kupilem sobie laptopa i o wiele lepszego i grafika jest beznadziejna co mnie zdziwilo, tym bardziej na lepszym kompie... wiec wpadlem na pomysl ze to sterowniki i jezeli tak to fajnie by bylo ale niestety nie moge ich znalesc. Znalazlem jedna strone www.sterowniki-pobierz.pl/drivers/sterowniki/download/darmowe/Najnowsze-sterowniki-do-karty-graficznej-ati-mobility-radeon-hd-545v biore pobierz to mi przechodzi do innej strony na ktorej sie zarejestrowalem wyslalem sms ale tu nic sie nie dzieje. Dlatego Tworzy sie moja prosba i pytanie czy ktos pomoze mi znalesc sterowniki do mojej karty graficznej ATI MOBILITY RADEON HD 545v ?? Bylbym bardzo wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś