Dodaj do ulubionych

Neostrada TP nie działa?

• Gość: DANEK Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:29
      WARSZAWA - WŁOCHY DZIAŁA NEO :)
    • Gość: kozi Re: Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:29
      kraków smiga że aż miło;]
    • Gość: nigdywiecejTP Neostrada TP nie działa? IP: *.zamosc.mm.pl 23.02.09, 18:32
      miałam Neostrade przez rok i NIE CHCE WIĘCEJ!!!!!!!!!! 4 awarie w ciągu roku a
      technicy np. szli ponad tydzień do naprawy!!!! Teraz od ponad 2 lat mam innego
      dostawce i ŻADNYCH KŁOPOTÓW!!!!!!
    • Gość: Doradca Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:33
      Nie ma żadnego uszkodzenia. Na IVR jest błędny komunikat.
    • Gość: Graetz Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:34
      Warszawa Środmiescie, od 17.00 bez problemów
    • Gość: poinformowany Neostrada TP nie działa? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.02.09, 18:37
      Neostrada jest przeladowana "zawartoscia", ktorej wiekszosc
      internautow nie potrzebuje.
      Mnostwo nikomu niepotrzebnych zdjec.
      Jest zdaje sie metoda na obejscie neostrady.
      Wciskanie na sile "zawartosci" neostrady kozdemu uzytkownikowi to
      glupota (maksymalizacja ruchu w sieci?).

Wyobrazam sobie ile kosztuje ten sztab ludzi do utrzymania
      neostrady, kosztem uzytkownikow serwisu oczywiscie.
      • Gość: Aldis Re: Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:56
        chodzi o sieć, a nie o portal ciulu
    • Gość: Krakow Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:37
      U mnie działa. Włśnie dzięki niej jestem tutaj.
    • palim.psest Neostrada TP nie działa? 23.02.09, 18:37
      jak nie działa, skoro działa? ;)
    • nroht Neostrada TP nie działa? 23.02.09, 18:39
      tytuł artykułu macie na prawde debilny
      • Gość: nmgw Re: Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:16
        debilne bywają komentarze, a neostrada działa... coraz gorzej!
      • Gość: misiu Re: Neostrada TP nie działa? IP: *.echostar.pl 23.02.09, 19:24
        "Naprawdę" piszemy łącznie idioto-młotku. A tytuł debilny, fakt.
        • Gość: ogg Re: Neostrada TP nie działa? IP: *.171.19.130.static.crowley.pl 23.02.09, 19:33
          ales bylysnal kolku...
    • Gość: nika100 Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:41
      Warszawa, jak widac działa.
    • Gość: wini3 Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:43
      działała, działa
    • Gość: nikt2 Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:51
      Jak może sprawnie działać? Oferują internet z TV nie zapewniając
      dotychczasowym odbiorcom parametrów internetu zaware w umowie.
      Telefonuje firma obslugujący przekaz i mówi ,że jest możliwy
      transfer o polowę mniejszy i chce ,żeby się zgodzićna nowe
      warunki,psychiczni czy co, naz ato nie ma zgody@!.Trzeba wywiązywać
      się zdotychczasowych umow a nie zawierać szerszych kosztem
      dotyczczasowych umow!
      • nroht Re: Neostrada TP nie działa? 23.02.09, 18:52
        piłeś? nie komentuj!
    • Gość: Aldis Gdańsk - Przymorze działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:54
      jw.
      • Gość: rand0m Re: Gdańsk - Przymorze działa IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.09, 18:57
        Wolne miasto Gdańsk funktioniert gut!
    • Gość: Yello Re: Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:55
      SOA#1: U mnie działa. :D
    • lidia341 Neostrada TP nie działa? 23.02.09, 18:58
      No tak zdarzają się że nie działa, ale jak u każdego innego operatora
      zdarzają się przerwy w działaniu. Czy jest się czymś entuzjazmować? Chyba nie.
      A doradca, który rozmawiał z Dziennikarzem? Ciekawe czy wie że użyto jego
      nazwiska w artykule...
    • Gość: eva15 Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:59
      Bez problemów ponad 2.5 roku ...
      Kto ma problemy z NEO ma po prostu pecha :(
      Albo jest to wina francuskich imperialistów :)
    • Gość: Anyone__ Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:00
      Mi działa.
    • Gość: mloda88 Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:02
      dziala jakby chciala a nie mogla...;/
    • Gość: je..gopies Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:03
      a u mnie nie działa GW !
    • siostra.pszelorzona Neostrada TP nie działa? 23.02.09, 19:03
      Miałam Neostradę 6Mb. Nie działa już od prawie miesiąca, dokładnie od 29
      stycznia. Telekomunikacja poinformowała mnie, że nie są już w stanie dostarczać
      takiej opcji, zaproponowali mi 2Mb. Ponieważ mnie to nie urządza, podziękowałam
      za dalszą współpracę i podpisałam umowę z inną firmą. Różne formalności i
      przepychanki trwają, internetu stacjonarnego wciąż jeszcze nie mam, ale -
      niespodzianka - rachunek za abonament na Neostradę za luty oczywiście dostałam.
      • Gość: Roland Re: Neostrada TP nie działa? IP: *.otp.pl 24.02.09, 07:59
        Umowę trzeba rozwiązać __na piśmie__. Nie polegaj na jakimkolwiek zgłoszeniu na
        ich blue-linii, czy jakiekolwiek zapewnienia jakiegoś niedouczonego barana.
        Oczywiście do rozwiązania z winy operatora muszą być przesłanki (np. brak
        sygnału przez jakiś czas) - to sprawdź dobrze w regulaminie i treści umowy. Może
        się też zdarzyć, że w regulaminie są zapisy niezgodne z prawem, choć to mało
        prawdopodobne...
    • Gość: neostradowiec Działa, Działa, Działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:04
      A wam w GWno prawdzie głowki działają ????

Bo nie działają, nie działają, nie działają!!!!!

• kree Re: Działa, Działa, Działa 23.02.09, 19:38
        co czarny cie slabo wydymal ze tu przylazles?
    • ivesman Neostrada TP nie działa? 23.02.09, 19:05
      Neo nie działała mi prze 10 dni... dzwoniłem 20 razy, za każdym razem, że już
      dziś będzie działać... aż za 21 razem przez telefon gościu mi powiedział co i
      jak zmienić aby znów mieć neta. Oni tam coś grzebią przy nadajniku, tak mi
      objaśniono. Po paru dniach problem się pojawiał, ale nie na długo ( parę h).
      Nie ma żadnej informacji w kompie , że internetu nie ma, jest połączenie,
      transfer, wszystko pięknie, tylko żadna strona się nie otworzy. Przez 10 dni
      każdy kto miał neo i mieszkał w miom regionie nie miał neta, bądź chodził on
      potwornie wolno.
      • Gość: aZyga Re: Neostrada TP nie działa? IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 20:49
        To zmien na Netie - Net24 i po klopocie
    • Gość: Robert Cały czas działa - co to za propaganda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:08
    • Gość: kamil21091 Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:11
      Ja mam liveboxa, i nie mam żadnych problemów z połączeniem.
    • Gość: maryla Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:13
      Moja dzisiaj o godz. 19.09 dziala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka