Gość: gosc portalu Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:14 Chyba juz to naprawili ale neostrada niedzialala mi przez 4 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neverhood Neostrada TP nie działa? IP: 213.123.112.* 23.02.09, 19:14 Nie dziala. Ale ja korzystam z NET 24, to moze dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama lamerska Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:14 a mi niedziała niemoge tej wiadomości nawet wysłać hyba mi sie kabel zepsół od neostrady co wyhodzi z tego lajfboksa takiego i interneta terz niemam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZADUPIE Neostrada TP nie działa? IP: *.gprs.plus.pl 23.02.09, 19:15 TUTAJ NIE DZIAŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakow u mnie dziala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:18 bez problemu, z pelna szybkoscia dziala caly dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Neostrada TP nie działa? IP: *.gprs.plus.pl 23.02.09, 19:20 chybił trafił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgfeeesfdsvf Neostrada TP nie działa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:21 neo nigdy nie działała... to atrapa internetu, żenada i wstyd dla cywilizowanego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netowy Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:33 Muszę przyznać, że artykuł jest mierny natomiast co do sedna sprawy: neostrada działa na szczęście i dość długo nie pamiętam żadnych usterek... Odpowiedz Link Zgłoś
wildwestjerky Tym co nie działa pozostaje browarek i zakąska 23.02.09, 19:37 wildwestjerky.plANUJ rozsądnie swoje odżywianie .Smaczna, naturalna,niskokaloryczna,bogata w białko/50%/ suszona wołowinka rodem z Urugwaju. Anglicy i Skandynawowie oszaleli na jej punkcie . W Polsce już jest.Poszukaj,poczytaj -zamów. Warto nawet na próbę. Idealna dla smakoszy,piwoszy,sportowców, dzieci, ludzi dbających o linię i rzucających palenie i dla.....pakerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to za bzdura? Jeden z trzech polecanych komentarzy?! IP: 89.191.150.* 24.02.09, 08:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam z Olsztyna Neostrada TP nie działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:38 Jestem z olsztyna. Mi też nie działa (działa ledwo). Mam neostradę już sporo czasu. W marcu kończy się umowa. i jak (zgodnie z polityką firmy) zaczęli mnie dręczyć telefonami od początku stycznia o przedłużenie umowy tak od tego momentu zaczęły się problemy z dostawą usługi. Moja opcja jest na 1mb tzn około 120kb/s tymczasem od stycznia transfer plików dochodzi maksymalnie do 70kb/s. Dzwoniłem do telekomunikacji - po kilkunastu minutach sluchania muzyczki i automatu dodzwoniłem sie do prawdziwej osoby która nie była w stanie mi pomóc. Po 32 minutach rozmowy w bardzo niemiły sposób zostałem poinformowany że to że internet raz działa u mnie a raz nie to wyłącznie moja wina. Paranoja! A najlepsze było to, że gdy ze złości rozłączyłem się (niestety "konsultanci" mają liczone punkt od osoby - jeżeli ktos sie rozlaczy to maja rozmowe zaliczona jako rozwiazana i zostaja za to "premiowani") wówczas po kilku minutach cudem internet powrócił z całą siłą. Ciekawe gdzie tu była moja wina. Niestety radość nie trwała długo. Już następnego dnia przez kilkanaście godzin wogóle internet nie działał. i takie skoki mam do dziś. złożyłem już wypowiedzenie umowy i z końcem marca przechodzę do konkurencji, która zaoferowała mi przynajmniej niższą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:43 A mi tam działa bez zastrzeżeń :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko neostrady Jestem dzieckiem Neostrady, dziala .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:44 armaty i wyrzutnie rakietowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Neostrada TP nie działa? IP: *.centertel.pl 23.02.09, 19:44 Neostrada 2 mega w okolicach Pobiedzisk, pod Poznaniem: - nie łączy ze sporą częścią adresów (gazeta.pl, gmail.com, itd.), - koszmarnie duże pingi, - z innymi adresami chodzi OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 20:00 U mnie też była awaria neostrady w styczniu. Przez cztery dni słyszałam wkoło że jest problem ogólnopolski, czas zakończenia 8 godzin. I tak było przez 4 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 20:07 Jak myślicie, czy można żąda od TP zwrotu kosztów za cztery dni ,kiedy brak było neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Neostrada TP nie działa? IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 20:32 Buchaachah..... powiem tak współczuje wszystkim bo ja mam Neo od 6 lat i nie miałem ani jednej sekundy jakiegoś problemu z nią, więc nie rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Neostrada TP nie działa? IP: *.gprs.plus.pl 23.02.09, 20:38 Tylko i-plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziala DZIALA!!!!!! WROCEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 21:03 DZIALA WROCEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina do autora:) jak mają komentować jak im nie działa? IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 21:12 hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek mnie nie łączy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 21:35 mnie nie łączy z gazeta.pl ,ale to nawet dobrze. Za to przy neo 500kb/s licznik pokazuje 5,3 Mb/s. O co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gustavo1 Re: mnie nie łączy 23.02.09, 21:42 Gość portalu: Józek napisał(a): > mnie nie łączy z gazeta.pl ,ale to nawet dobrze. Za to przy neo > 500kb/s licznik pokazuje 5,3 Mb/s. O co tu chodzi? masz źle ustawione zegary w CKU...masz ustawione NEO 512 + Videostrada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaan Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:00 Mam neostradę 512 od 5 lat i nigdy nie było żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neoludek Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:14 Oczywiscie, ze maja problemy, tylko nigdy sie do tego nie przyznaja. Problemy techniczne wynikaja z przejscia z ATM na gigabit ethernet. Wielu uzytkownikow stracilo przez to kontakt z neostrada i trzeba czasu, zeby przywrocic konfiguracje laczy i portow klienckich. Sprytny regulamin pozwala na bezkarnosc w stosunku do uzytkownikow, ale przy tak duzej skali abonentow odlaczonych od internetu bez uprzedzenia wypada chociaz powiedziec przepraszam i wytlumaczyc co sie dzieje. Ja nie mialem dostepu przez dwa i pol dnia, a kontakt z konsultantami infolinii, byl typowym przykladem ignorancji i zlej woli, z ktorej TP slynie od lat. Wypowiedz rzecznika jest klasycznym przykladem strugania wariata i gry na czas. Komunikat pewnie nagraly ufoludki, a kto slyszal, to mial halicynacje. Potem i tak wszystko rozejdzie sie po kosciach. Szkoda tylko spacyfikowanych pracownikow, ktorzy boja sie puscic farbe w obawie przed utrata pracy. Zreszta zawsze sie znajdzie jakis temat zastepczy, np. "osiagniecia" na polu cyfryzacji transmisji TV i po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Neostrada TP nie działa? IP: *.chello.pl 23.02.09, 22:34 "nieobecni niemają głosu" nie łyso wam trochę robić takie byki, drodzy redaktorzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie działa Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:36 co za rozum to wymyślił??? pytać się internautów o to czy działa im neostrada...czemu uzyskacie tylko pozytywne odpowiedzi? pewnie dlatego, ze Ci którym nie działa nie będą mieli nawet możliwości pzreczytania tego artykułu? szczyt inteligencji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie działa! co za rozum to wymyślił??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:38 co za rozum to wymyślił??? pytać się internautów o to czy działa im neostrada...czemu uzyskacie tylko pozytywne odpowiedzi? pewnie dlatego, ze Ci którym nie działa nie będą mieli nawet możliwości pzreczytania tego artykułu? szczyt inteligencji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smigol Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 23:30 Nie widzę sensu płacenia tpsie za awaryjne usługi, kiedy np w Netii za tą samą cenę możemy dostać internet 4mbi/s a nie 1 mbit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skullder Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 23:33 "Licznym komentującym usługa działa. Wiadomo jednak, że nieobecni niemają głosu." Znaczy się autor "sensacji dnia" doszedł do wniosku - oczywistej oczywistości, że każdy kto korzysta z Neostrady a nie wpisał się do komentarza, temu nie działa? No bo oczywiście każdy korzystający z Neostrady odwiedza Gazetę.pl. Zaprawdę logika godna 12-latka (bez obrazy dla 12-latków). Odpowiedz Link Zgłoś