Dodaj do ulubionych

Neostrada TP nie działa?

• Gość: gosc portalu Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:14

Chyba juz to naprawili ale neostrada niedzialala mi przez 4 dni
    • Gość: neverhood Neostrada TP nie działa? IP: 213.123.112.* 23.02.09, 19:14
      Nie dziala. Ale ja korzystam z NET 24, to moze dlatego?
    • Gość: lama lamerska Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:14
      a mi niedziała niemoge tej wiadomości nawet wysłać hyba mi sie kabel zepsół od
      neostrady co wyhodzi z tego lajfboksa takiego i interneta terz niemam
    • Gość: ZADUPIE Neostrada TP nie działa? IP: *.gprs.plus.pl 23.02.09, 19:15
      TUTAJ NIE DZIAŁA
    • Gość: krakow u mnie dziala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:18
      bez problemu, z pelna szybkoscia dziala caly dzien
    • Gość: as Neostrada TP nie działa? IP: *.gprs.plus.pl 23.02.09, 19:20
      chybił trafił
    • Gość: sgfeeesfdsvf Neostrada TP nie działa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:21
      neo nigdy nie działała... to atrapa internetu, żenada i wstyd dla
      cywilizowanego kraju
    • Gość: netowy Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:33
      Muszę przyznać, że artykuł jest mierny natomiast co do sedna sprawy: neostrada działa na szczęście i dość długo nie pamiętam żadnych usterek...
    • wildwestjerky Tym co nie działa pozostaje browarek i zakąska 23.02.09, 19:37
      wildwestjerky.plANUJ rozsądnie swoje odżywianie .Smaczna,
      naturalna,niskokaloryczna,bogata w białko/50%/ suszona wołowinka
      rodem z Urugwaju.
      Anglicy i Skandynawowie oszaleli na jej punkcie . W Polsce już
      jest.Poszukaj,poczytaj -zamów. Warto nawet na próbę. Idealna dla
      smakoszy,piwoszy,sportowców, dzieci, ludzi dbających o linię i
      rzucających palenie i dla.....pakerów.
      • Gość: co to za bzdura? Jeden z trzech polecanych komentarzy?! IP: 89.191.150.* 24.02.09, 08:17
    • Gość: Adam z Olsztyna Neostrada TP nie działa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:38
      Jestem z olsztyna. Mi też nie działa (działa ledwo). Mam neostradę już sporo
      czasu. W marcu kończy się umowa. i jak (zgodnie z polityką firmy) zaczęli mnie
      dręczyć telefonami od początku stycznia o przedłużenie umowy tak od tego
      momentu zaczęły się problemy z dostawą usługi. Moja opcja jest na 1mb tzn
      około 120kb/s tymczasem od stycznia transfer plików dochodzi maksymalnie do
      70kb/s. Dzwoniłem do telekomunikacji - po kilkunastu minutach sluchania
      muzyczki i automatu dodzwoniłem sie do prawdziwej osoby która nie była w
      stanie mi pomóc. Po 32 minutach rozmowy w bardzo niemiły sposób zostałem
      poinformowany że to że internet raz działa u mnie a raz nie to wyłącznie moja
      wina. Paranoja! A najlepsze było to, że gdy ze złości rozłączyłem się
      (niestety "konsultanci" mają liczone punkt od osoby - jeżeli ktos sie rozlaczy
      to maja rozmowe zaliczona jako rozwiazana i zostaja za to "premiowani")
      wówczas po kilku minutach cudem internet powrócił z całą siłą. Ciekawe gdzie
      tu była moja wina. Niestety radość nie trwała długo. Już następnego dnia przez
      kilkanaście godzin wogóle internet nie działał. i takie skoki mam do dziś.
      złożyłem już wypowiedzenie umowy i z końcem marca przechodzę do konkurencji,
      która zaoferowała mi przynajmniej niższą cenę.
    • Gość: tomi Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:43
      A mi tam działa bez zastrzeżeń :D
    • Gość: dziecko neostrady Jestem dzieckiem Neostrady, dziala .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:44
      armaty i wyrzutnie rakietowe
    • Gość: tomek Neostrada TP nie działa? IP: *.centertel.pl 23.02.09, 19:44
      Neostrada 2 mega w okolicach Pobiedzisk, pod Poznaniem:
      - nie łączy ze sporą częścią adresów (gazeta.pl, gmail.com, itd.),
      - koszmarnie duże pingi,
      - z innymi adresami chodzi OK.
    • Gość: Ania Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 20:00

U mnie też była awaria neostrady w styczniu. Przez cztery dni słyszałam wkoło że jest problem ogólnopolski, czas zakończenia 8 godzin. I tak było przez 4 dni.
    • Gość: Ania Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 20:07
      Jak myślicie, czy można żąda od TP zwrotu kosztów za cztery dni ,kiedy brak było neostrady.
    • Gość: Boss Neostrada TP nie działa? IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 20:32
      Buchaachah..... powiem tak współczuje wszystkim bo ja mam Neo od 6 lat i nie miałem ani jednej sekundy jakiegoś problemu z nią, więc nie rozumiem....
      • Gość: ja Re: Neostrada TP nie działa? IP: *.gprs.plus.pl 23.02.09, 20:38
        Tylko i-plus
    • Gość: dziala DZIALA!!!!!! WROCEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 21:03
      DZIALA WROCEK
    • Gość: malina do autora:) jak mają komentować jak im nie działa? IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 21:12
      hihi
    • Gość: Józek mnie nie łączy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 21:35
      mnie nie łączy z gazeta.pl ,ale to nawet dobrze. Za to przy neo
      500kb/s licznik pokazuje 5,3 Mb/s. O co tu chodzi?
      • gustavo1 Re: mnie nie łączy 23.02.09, 21:42
        Gość portalu: Józek napisał(a):

> mnie nie łączy z gazeta.pl ,ale to nawet dobrze. Za to przy neo
        > 500kb/s licznik pokazuje 5,3 Mb/s. O co tu chodzi?

masz źle ustawione zegary w CKU...masz ustawione NEO 512 + Videostrada
    • Gość: jaan Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:00
      Mam neostradę 512 od 5 lat i nigdy nie było żadnych problemów.
    • Gość: neoludek Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:14
      Oczywiscie, ze maja problemy, tylko nigdy sie do tego nie przyznaja. Problemy
      techniczne wynikaja z przejscia z ATM na gigabit ethernet. Wielu uzytkownikow
      stracilo przez to kontakt z neostrada i trzeba czasu, zeby przywrocic
      konfiguracje laczy i portow klienckich. Sprytny regulamin pozwala na
      bezkarnosc w stosunku do uzytkownikow, ale przy tak duzej skali abonentow
      odlaczonych od internetu bez uprzedzenia wypada chociaz powiedziec przepraszam
      i wytlumaczyc co sie dzieje. Ja nie mialem dostepu przez dwa i pol dnia, a
      kontakt z konsultantami infolinii, byl typowym przykladem ignorancji i zlej
      woli, z ktorej TP slynie od lat. Wypowiedz rzecznika jest klasycznym
      przykladem strugania wariata i gry na czas. Komunikat pewnie nagraly ufoludki,
      a kto slyszal, to mial halicynacje. Potem i tak wszystko rozejdzie sie po
      kosciach. Szkoda tylko spacyfikowanych pracownikow, ktorzy boja sie puscic
      farbe w obawie przed utrata pracy. Zreszta zawsze sie znajdzie jakis temat
      zastepczy, np. "osiagniecia" na polu cyfryzacji transmisji TV i po krzyku.
    • Gość: hm Neostrada TP nie działa? IP: *.chello.pl 23.02.09, 22:34
      "nieobecni niemają głosu"

nie łyso wam trochę robić takie byki, drodzy redaktorzy???
    • Gość: nie działa Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:36
      co za rozum to wymyślił???

pytać się internautów o to czy działa im neostrada...czemu uzyskacie
      tylko pozytywne odpowiedzi? pewnie dlatego, ze Ci którym nie działa
      nie będą mieli nawet możliwości pzreczytania tego artykułu?

szczyt inteligencji!
      • Gość: nie działa! co za rozum to wymyślił??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:38
        co za rozum to wymyślił???

pytać się internautów o to czy działa im neostrada...czemu uzyskacie
        tylko pozytywne odpowiedzi? pewnie dlatego, ze Ci którym nie działa
        nie będą mieli nawet możliwości pzreczytania tego artykułu?

szczyt inteligencji!
    • Gość: smigol Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 23:30
      Nie widzę sensu płacenia tpsie za awaryjne usługi, kiedy np w Netii za tą samą
      cenę możemy dostać internet 4mbi/s a nie 1 mbit.
    • Gość: skullder Neostrada TP nie działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 23:33
      "Licznym komentującym usługa działa. Wiadomo jednak, że nieobecni niemają głosu."

Znaczy się autor "sensacji dnia" doszedł do wniosku - oczywistej oczywistości,
      że każdy kto korzysta z Neostrady a nie wpisał się do komentarza, temu nie
      działa? No bo oczywiście każdy korzystający z Neostrady odwiedza Gazetę.pl.
      Zaprawdę logika godna 12-latka (bez obrazy dla 12-latków).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka