Gość: wkopp IP: *.as.kn.pl 15.05.09, 20:12 wykop rox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NOP Wykop Effect IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 15.05.09, 23:54 Nie wiem po kiego grzyba promujecie ten serwis dla gimnazjalistów z ADHD? O ile / czy czasami nawet Digg są naprawdę pożytecznymi i przydatnymi serwisami. O tyle ten cały wykop to wylęgarnia idiotów, którzy za parę lat będą się uważali za "inteligencką elitę". Co jest chyba najgorszym przypadkiem z całego spektrum internetowych pokemonów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wer Re: Wykop Effect IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 11:48 Banda idiotów i pokemonów? A to dobre, dawno głupszego komentarza nie czytałem. PS. Nie karmić trolla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykop! Re: Wykop Effect IP: *.Biskupin.wroc.pl 18.05.09, 21:44 Tak na przykład wypłynął projekt P.I.W.O. - animacje na ścianie akademika ze strony wroclaw.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imat Re: Wykop Effect nop=? IP: *.chello.pl 16.05.09, 12:55 nop == narodowe odrodzenie polski? nop == niezidentyfikowany osobnik pier... %-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar-cia-cze Re: Wykop Effect IP: 94.254.214.* 16.05.09, 13:40 Za Wikipedią EN: NOP (...) effectively does nothing at all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0x90 Re: Wykop Effect IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 18.05.09, 21:10 No proszę pokolenie wikipedii i jołtiuba się burzy :-) Już nawet sami własnej riposty nie potraficie wymyślić, tylko wciąż te oklepane schematy pyskówek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojna n/t 4 NOP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 06:59 Mam dziecko z ADHD i właśnie jest w gimnazjum. Naplułabym Ci w pysk za te szerzenie propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racjonalista Reklama Effect IP: *.aster.pl 18.05.09, 17:45 a juz sie balem, ze nie przeczytam dzis w wyborczej pseudo-artykulu, ktory zapomnial byc opatrzony podpisem "tekst sponsorowany / reklama / PR" ale na szczescie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: Reklama Effect 18.05.09, 18:58 A kiedyś ty ostatnio Wyborczą czytał? Bo jeśli uważasz, że przeczytanie tych wypocin o wykopie za przeczytanie wyborczej to jesteś idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racjonalista Re: Reklama Effect IP: *.aster.pl 19.05.09, 07:46 byc moze i ja jestem idiota ale kim ty w takim razie jestes, by w internecie obcych ci ludzi obrazac ? ale szczekaj, szczekaj piesku - tyle ci wolno Odpowiedz Link Zgłoś
mix2ra Re: Wykop Effect 18.05.09, 17:54 Prawie jak NetWars i jego walentynkowa akcja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kop Wykop Effect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 18:14 ale naprawde uzytkownicy tego serwisu zbyt wysokiego poziomu nie prezentuja - to raczej takie uduchowione liceum co to korwina popiera, a ktore bawia teksty w stylu "cycki na zdjeciu", "mlask mlask kaczynski mlask mlask" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Wykop Effect IP: *.lanet.net.pl 18.05.09, 18:31 Z tym "wykop efektem" to trochę przesada. Sprawdziłem jak wyglądają wejścia z wykopu i zwykle ograniczają się do przejrzenia treści z całkowitym zignorowaniem całej otoczki: wykop effect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek nieudane zżęcie z slashdot effect... IP: *.sds.uw.edu.pl 18.05.09, 18:52 > Z tym "wykop efektem" to trochę przesada. Bo to jest taka namolna próba reklamy... próbują się przyszyć że niby tacy popularni... Tak naprawdę jest 'slashdot effect' i nie ma on nic wspólnego z 'wykopem'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: nieudane zżęcie z slashdot effect... IP: *.chello.pl 18.05.09, 19:01 włąanie o tym napisałem - cieszy, że są jeszcze tacy co znają sieć poza domenami PL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NeizD Re: nieudane zżęcie z slashdot effect... IP: *.199.broadband11.iol.cz 18.05.09, 19:13 Ja za to ciesze się, ze jest ich tak niewielu :) Pomyśl co by było gdyby "społeczność" wykopu przeniosła się na digga ;-) Musieliby zmienić nazwę z DIGG na Village.com ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Odtwórczość = wykop - poznaj historię :) IP: *.chello.pl 18.05.09, 19:00 1. Wykop jest klonem serwisu digg.com, nawet nazwa jest ciosana łopatą i autorzy jakoś się nie wysilili. 2. Wykop effect ? - co to jest do kurki wodnej ? Po pierwsze to był slashdot effect daaaawno temu (przed dziecmi neo) - (serwis slashdot był pierwowzorem web 2.0 - zgłaszano linki ale były moderowane) a później wraz z rozwojem digg.com powstało pojęcie digg effect. 3. Jeśli autor artykułu o tym nie napisze w erracie to mam wrażenie, że wykop kupił reklamę a my czytelnicy dostaliśmy tak płytki materiał do czytania, że chyba w smsie można by więcej napisać. 4. Czyżby wyborcza chciała podbić unikalnych użytkowników na wykopie? :).... Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_sc Re: Odtwórczość = wykop - poznaj historię :) 18.05.09, 19:43 Polacy nie znają języków i generalnie nie są traktowani jako poważny rynek przez duże serwisy popularne na świecie, stąd te wszystkie klony - od Allegro (eBay'a długo nie było, teraz nie potrafi odbić rynku), przez Naszą Klasę (classmates.com), GG (w czasach gdy powstało, najpopularniejsze było ICQ, w siłę rósł MSN, później powstał Skype, Amerykanie używali AOL i Yahoo itp.), Blip (Tweeter), po Wykop (tak jak napisał mój przedmówca - jest to kopia digg.com). Wymieniać dalej? Najprostszy biznesplan - skopiować czyjś pomysł zanim dotrze do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Odtwórczość = wykop - poznaj historię :) IP: *.cs.ubc.ca 19.05.09, 00:08 Slashdot dalej instnieje i ma sie dobrze. I jak dawniej slashdot effect powoduje przeciazenia serwerow "szczesciarzy" ktorzy zostali tam opisani. Odpowiedz Link Zgłoś
polityk-a Wykop Effect 18.05.09, 19:04 Sens wykopu jest marny. Zazwyczaj promowane są głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Portale podobne do Wykop Effect? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.05.09, 20:50 Znacie jeszcze inne ale POLSKIE portale jak wykop.pl? Potrzebuje to do pracy mgr. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: sprawdz swoje sily - <a href="<a href="http://fjss" target IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.05.09, 22:50 Żałosny artykuł sponsorowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: sprawdz swoje sily - <a href="<a href IP: *.chello.pl 18.05.09, 23:42 Dokladnie, Agora spamuje z automatu wykop swoimi artykulami w zamian za promowanie wykopa. Jesli ktos chce miec za wiadomosci gole dupy, kretynskie filmiki a'la jake-ass i glupie fotki - czyli ulubione rzeczy zapryszczonych nastolatkow to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś