joana12 31.05.09, 23:49 Mam pytanie do użytkowników bezprzewodowego netu Orange. W tej chwili mam Netię 1 MB za 64 złocisze. Zastanawiam się nad promocją Orange za niecałe 40 zł, ale za 0,5 MB. Jak to w rzeczywistości działa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: Orange a Netia IP: 188.33.115.* 01.06.09, 03:26 Kompletnie mylisz jednostki. Netię masz 1mbit, bez limitów. Poręcz oferuje do 7,2mbit (warunki laboratoryjne) z limitem, jak zachce ci się serfować z 10h, obejrzeć kilka filmików na youtube to po tych 10h masz internet o prędkości 64kilobitów (8kilobajtów, w praktyce będzie działa jak g.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Orange a Netia IP: 84.201.210.* 02.06.09, 22:22 Działa, jeśli w miejscach używania jest zasięg 3G/HSDPA. Jeśli tylko zasięg technologi EDGE radzę zrezygnować ze zmiany. Zasięg można sprawdzić na stronie operatora W przywołanej ofercie operator wprowadził limit przesyłania danych, 0,5 GB. Po jego wykorzystaniu prędkość transmisji danych spada. Na stronie operatora znajduje się kalkulator transferu . Warto zapoznać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipek Re: Orange a Netia IP: *.centertel.pl 21.08.09, 12:42 Jestem klientem Orange odkąd pamiętam jeszcze była IDEA było spoko do czasu.Słuchajcie PROFIT to LIPA mam orange free miałem punkty i ch...e wykasowali mi wszystko dlaczego?Bardzo miła pani z BOK że numer z którego korzystam nie jest za rejstrowany na mnie tylko na jakąś inną osobę i że punkty były naliczane owszem na poprzedniego właściciela wymieniałem punkty na doładowanie i było spoko do puki nie zadzwoniłem do nich i nie zapytałem się o saldo punktów,aha ta cholernie miła pani powiedziała jeszcze że orange free nie bierze udziału w PROFICIE to dlaczego wczesniej mogłem wymienić punkty a teraz nie?W ch...a walą i tyle.Więc drodzy klienci uważajcie!!!No i tak jak zwykle wina leży po stronie klienta czyli mojej hahaha to już chyba ERA jest lepsza jesli chodzi o programy partnerskie.Może ktoś z was jakieś inne opinie?PS Nie traktuje się tak stałych klientów!!! Odpowiedz Link Zgłoś