Gość: Pandora? IP: *.bcm.tmc.edu 09.07.09, 17:44 dlaczego Pandora pozostaje poza zasiegiem? powaznie pytam bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greges58 Internetowe radio nie zniknie z sieci 09.07.09, 19:58 Last FM jest już radiem PŁATNYM !!! Tylko 3 euro miesięcznie - ale zawsze to coś ! Dziękujemy ! Polska - trzeci świat... . Grzesiek. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Komenta 09.07.09, 20:04 13 złotych na miesiąc, olaboga! to całe 50 groszy dziennie. Przeciętny palacz wypala paczkę dziennie, to jest 20 razy więcej. Skandal! Jak Last.FM śmiało wprowadzić tak drakońskie opłaty za muzykę w wysokiej jakości z możliwością wyboru radia. Jak mogli! To jest zamach stanu, zamach na naszą wolność, na nasze warcholstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Komenta 09.07.09, 21:46 mistrzkungfu napisał: > 13 złotych na miesiąc, olaboga! to całe 50 groszy dziennie. Przeciętny palacz > wypala paczkę dziennie, to jest 20 razy więcej. Skandal! Jak Last.FM śmiało > wprowadzić tak drakońskie opłaty za muzykę w wysokiej jakości z możliwością > wyboru radia. Jak mogli! To jest zamach stanu, zamach na naszą wolność, na nasz > e > warcholstwo! Nie palę... Tutaj chodzi o zasadę ! Niemcy, Anglia - nadal za Free, firma chce zarobić na Polakach. Jest wybór, chociażby krakowskie " MiastoMuzyki " . Około 60. stacji tematycznych . Pozostaje też CBS, AOL i inni... Prawdziwe Radia strumieniowe. Jakość LastFM, nie była wcale rewelacyjna ! Zwykla "szafa grająca" z MP3. I gdzie tu widzisz Warcholstwo ??? Śmieszny jesteś, Koleś ! Grzesiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Komenta IP: *.chello.pl 10.07.09, 10:48 Niektórzy zdają się nie widzieć w tym problemu, że my musimy płacić a w Niemczech, gdzie są zarobki bez porównania większe - nie trzeba. Tacy to zawsze będą w d*pę bici..ale trudno, należy się ;) Ciekawe czy płacił abonament za RTV i nie ściąga mp3 :] Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: Komenta 15.07.09, 10:11 Płacę abonament i nie ściągam pirackich MP3. Da się? Da! I wcale nie płacę za to dużo. A czy w Niemczech muszą płacić mam to w poważaniu. Ja płacę i czuję że postępuję uczciwie a nie jak złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: Komenta 15.07.09, 10:09 Nie jestem Twoim kolesiem, nie te drzwi, nie to wejście. Co to znaczy zarobić na Polakach. Przecież Polacy nie płacą za muzykę, ale biorą ją za darmo z torrentów i pirackich serwisów. Jak ktoś nie chce płacić to nie musi przeciez, no chyba że jest schizofrenikiem i uważa że ma prawo wchodzić z butami do każdego bez jego zgody. Wybór jest ogromny, darmowość jest najlepszym chwytem marketingowym. Ale jednak wolę korzystać z LastFM i płacić za to z czego korzystam. Przynajmniej mam pewność, że serwis nie padnie po miesiącu bo nie będą mieli pieniędzy na licencje i serwery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Komenta IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 10.07.09, 18:48 Przecież Last.FM juz wprowadził opłaty. 3 euro za mies. za słuchanie radia Odpowiedz Link Zgłoś
beju_from_eldorado Internetowe radio nie zniknie z sieci 09.07.09, 20:30 Ciesze się, bo sam często w rpcy slucham muzyki z kompa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Internetowe radio nie zniknie z sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 08:55 Jest jeszcze rozgłośnia Polska Stacja www.polskastacja.pl Ja sobie podlinkowałem niektóre z ww. stacji w AQQ i szafa gra! PS Pandora jest poza zasięgiem wszystkich których IP nie jest ze Stanów. Choć mówiąc szczerze z amerykańskich wolę Jango i theRadio.com Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Pandora... 10.07.09, 09:50 ...pozostaje "poza zasięgiem" (czyli nie może być słuchana poza terytorium USA) ze względu na restrykcje w zakresie praw autorskich do utworów (stacja musiałaby kupować prawa autorskie w każdym rejonie objętym emisją). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str Re: Pandora... IP: *.bcm.tmc.edu 10.07.09, 16:20 Aha, dzieki. Pamietam ze 6-7 lat temu w Polsce tego uzywalem. Szkoda ze ograniczyli bo to naprawde niezla rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy "dwukrotne podwyższenie tantiemów"??? 10.07.09, 10:11 Chyba tantiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Internetowe radio nie zniknie z sieci IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.07.09, 10:49 Koncerny muzyczne od lat z uporem godnym lepszej sprawy podcinaja galaz na ktorej siedza. Walcza z muzyka w internecie zamiast potraktowac ten kanal jak klucz do szczescia - podnosza tantiemy radiostacjom internetowym zamiast powalczyc z np. itunes czy amazonem o uruchomienie sprzedazy bez ograniczen terytorialnych. A koniec koncow maja do wszystkich pretencje ze sprzedaz spada. Szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortografik Re: Internetowe radio nie zniknie z sieci IP: 213.152.234.* 10.07.09, 11:10 Maniek, tantiema to rodzaj zenski wiec nie 'tantiemów' tylko 'tantiem'. www.sjp.pl/co/tantiema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Internetowe radio nie zniknie z sieci IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.09, 12:47 Daleko nie trzeba szukac,popularna niegdys "zetka" od kiedy nie jest dostepna przez internet dziwnym trafem zaczekla odnotowywac duzo mniejsza sluchalnosc...To jest najlepszy przyklad,ze pazernosc nie poplaca.Mieszkam w Niemczech i rzeczywiscie tutaj wszystkie stacje radiowe,ktorych slucham przez neta sa darmowe i ida przez windows media player bez potrzeby instalacji winampa itp.Za to Polska jest coraz biedniejsza ale coraz drozsza bo tam za wszystko zycza sobie mnostwo kasy tylko zapominaja,ze czesto ten towar nie jest wart nawet grosza nie mowiac juz o tzw."artystach",ktorzy wiecej zarabiaja na skandalicznym zachowaniu czy wygladzie jak na swoim beztalenciu a najwiecej maja do powiedzenia,zenada...Pozdrowienia z duzo lepszego swiata ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigga kiedy wreszcie zainwestujecie w porządną korektę? IP: 160.83.30.* 10.07.09, 13:31 TANTIEMÓW? so.pwn.pl/lista.php?co=tantiema Takie rzeczy mogły przechodzić w latach 50-tych jak się aktyw robotniczo-chłopski awansowało do roli "redachtorów". Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Internetowe radio nie zniknie z sieci IP: *.rdc.pl 10.07.09, 14:41 "Tantiemów"??? Co za nieuk to pisał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Internetowe radio nie zniknie z sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 14:42 Pojawiło się ciekawe anglojęzyczne polskie radio internetowe, z bardzo fajną muzyką, szczerze polecam :) www.radiowroclove.com Odpowiedz Link Zgłoś
lenkawroclaw Internetowe radio nie zniknie z sieci 10.07.09, 14:44 Pojawiło się ciekawe anglojęzyczne polskie radio internetowe, z fajną muzyką, szczerze polecam :) www.radiowroclove.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipek Właśnie dostałem sie na Pandore.com:) IP: 217.98.25.* 22.08.09, 05:33 i to na stałym łączu zajeło mi to dużooo czasu ale jestem i wracam do tego radia.Ledwo wpisałem pierwszego wykonawce ,pierwsze 3 piosenki przełączyłem ,teraz już same hiciory lecą :).Próbowałem wielu radii internetowych i żadne tak perfekcyjnie i tak szybko nie trafia w moje gusta jak pandora!!! pełen szacuneczek dla ekipy pandory i fuck off rządowi Usa !!.Dostałem się tu i nie dam się już drugi raz wyrzucic.CD ,mp3 i wszystkie dotychczasowe radia odstawiamy.Welcome pandora :) www . kredytkryzysowy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: Właśnie dostałem sie na Pandore.com:) IP: *.146.219.193.ip.abpl.pl 18.11.09, 17:50 Na tej stronie macie opis jak słuchać bez problemów tego w Polsce Jak złamać blokadę radia Pandory w 10 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Tu jest pewny sposób na te radio w 10min IP: *.146.219.193.ip.abpl.pl 18.11.09, 17:51 Na tej stronie macie opis jak słuchać bez problemów tego w Polsce Jak złamać blokadę radia Pandory w 10 minut Odpowiedz Link Zgłoś