Gość: Marek IP: *.ewz.gda.pl 20.08.09, 21:44 Mam telewizję "n" i problem ze słuchaniem nradia, które blokuje się gdy tylko zgaszę telewizor. Ten kabel chyba załatwiłby ten problem. Gdzie można kupić ten kabel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haan87 Re: Inteligentne kable iHDMI 21.08.09, 12:31 wejdź sobie na sklep.delta.poznan.pl - mają całe mnóstwo kabli i zdecydowanie większy wybór niż w zwykłym elektronicznym, może znajdziesz to czego potrzebujesz,powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Inteligentne kable iHDMI IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.08.09, 00:34 Inteligentny kabel iHDMI kupiłem w sklepie pod adresem www.ihdmi.pl Ten kabel nie tylko rozwiązał mi problem ze słuchaniem nradia przy zgaszonym telewizorze, ale nie mam teraz problemu z tv podłączonym kablem component. Przedtem, gdy korzystałem ze zwykłego kabla HDMI, jak gasiłem telewizor podpięty kablem HDMI, to na drugim telewizorze pojawiała się plansza "problem HDCP". Z kablem iHDMI nie mam już tych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_anton Re: Inteligentne kable iHDMI 07.06.16, 13:23 sprawdź sobie kable Wireway, bardzo dobrej jakości przewody, mam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś