IP: *.209.c82.petrotel.pl 29.04.11, 22:26
Witam mam zamiar isc do solarium zaznaczam że to moja pierwsza wizyta ,czy ktoś mi mógł polecic jaki rodzaj {natryskowe czy lampy} gdzie i czy muszę miec jakis krem ,aby byc srednio opalona ile razy musze iśc oraz jaki to jest koszt .Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Brutal Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.11, 14:53
      I będziesz przypalona i cuchnąca wędzonką. Krem musisz mieć na swoją głupotę!!!!!
    • Gość: m Re: solarium IP: *.play-internet.pl 02.05.11, 21:47
      np na tysiąclecia obok polo nad sklepem europa można kupić karnety za 40 i 70 zł. Minuta wychodzi po 1 zł. Opalenizna wygląda super ale umiarkowana, myślę że 3-4 razy wystarczy a potem raz na 2 tyg 10 min żeby utrzymać efekt. Chodzące czekoladki to przesada.
      Pierwsze opalanie to pewnie jakieś 6 min, potem 8 i potem można po 10 min wejść.
      z natryskowych nie korzystałam wiec nie mam pojęcia, chociaż koleżanka mówiła że po tym powstają plamy na ubraniach.
      • Gość: mama Re: solarium IP: *.046.c72.petrotel.pl 04.05.11, 23:34
        opalanie natryskowe jest fajne ale jak masz jakąś imprezkę i chcesz ładnie wyglądać, jest dość drogie (4 lata temu płaciłam 120 zł), utrzymuje się ok 5 dni. Opalenizna brudzi na początku ale jak po "opalaniu" dobrze ci skóra wyschnie to nie powinno dobrze na wszelki wypadek założyć ciemniejsze ubranie. Po powrocie do domu warto wziąć prysznic ale bez szorowania :)
        Opalanie w zwykłym solarium jest trwalsze no i potem jak na słoneczko wyjdziesz to się ładnie opalisz.
        • Gość: gosc Re: solarium IP: *.209.c82.petrotel.pl 05.05.11, 06:51
          Dziekuje i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka