Dodaj do ulubionych

Nowe mapy Terrain - Kreta, Peloponez

02.09.11, 19:12
Już poszło na "państwowym", ale się powtórzę i tu.
Jak wracałem z Paros to w Atenach spotkałem się z właścicielem Terrain i uzupełniłem zapasy map. Jest już znowu komplet, ale najważniejsze - przywiozłem nowości, jeszcze ciepłe, powiedziałbym:
Kreta Zachodnia - krainaksiazek.pl/Mapa:-Western-Crete-skala:-1:100000,9789609456647.html
Kreta Środkowa - krainaksiazek.pl/Mapa:-Central-Crete-skala:-1:100000,9789609456678.html
Kreta Wschodnia - krainaksiazek.pl/Mapa:-Eastern-Crete-skala:-1:100000,9789609456661.html
Peloponez: krainaksiazek.pl/9789609456227
Do końca roku ma być wydana cała Grecja kontynentalna w skali 1:200000
Polecam.
Tomek
Obserwuj wątek
    • goska52 Re: Nowe mapy Terrain - Kreta, Peloponez 04.09.11, 22:47
      Mam szczęście 25.09 wybieram się na Kretę, przetestuję

pozdrowienia

Gośka
      • tomaszkozlowski1 Re: Nowe mapy Terrain - Kreta, Peloponez 08.09.11, 23:33
        Na lotnisku w Atenach na stoisku "do wyboru, do koloru" tych mapek smile - z takich, ktorych nie widzialem wczesniej, jest na przyklad Samos, Chijos, Mikres Kiklades itd. Ale wciaz nie ma np. Mitilini sad
    • barbelek Re: Nowe mapy Terrain - Kreta, Peloponez 09.09.11, 18:45
      Mam już wszystkie trzy mapy Krety- wcześniej, kilka miesięcy temu zakupiłem Lefkadę. Z wielką przyjemnością potwierdzam, że mapy Terrain są naprawdę świetne: bardzo dokładne, zaznaczona ogromna ilość szczegółów. Z czystym sumieniem mogę polecić. Ponadto- przepraszam Tomku, ale muszę to napisać- grecki sklep internetowy Terrain działa naprawdę wyśmienicie. Mapy z Grecji docierają do Gd. w ciągu 4-5 dni od momentu złożenia zamówienia- nigdy tak szybko żadna pocztówka niedoszłasmile
      • krainaksiazek.pl Re: Nowe mapy Terrain - Kreta, Peloponez 10.09.11, 19:09
        barbelek napisał:

> polecić. Ponadto- przepraszam Tomku, ale muszę to napisać- grecki sklep interne
        > towy Terrain działa naprawdę wyśmienicie. Mapy z Grecji docierają do Gd. w ciąg
        > u 4-5 dni od momentu złożenia zamówienia- nigdy tak szybko żadna pocztówka nied
        > oszłasmile

Hehe, od nas na drugi dzień, bo też wszystko mamy smile
        T
        • pl.sandra5 Re: Nowe mapy Terrain - Kreta, Peloponez 26.09.11, 18:11
          Polecam
          Zakupiłem Peloponez w poniedziałek a we wtorek już miałem w domu - pocztą.

Pozdrawiam
    • eridan Re: Nowe mapy Terrain - Kreta, Peloponez 29.09.11, 10:45
      W dobie google maps można zweryfikować ich dokładność od razu. Chociaż nawet google przekłamuje. Wiadomo - służby.
      Jacek
      • m.c.r Re: Nowe mapy Terrain - Kreta, Peloponez 29.09.11, 23:55
        eridan napisał:

> W dobie google maps można zweryfikować ich dokładność od razu. Chociaż nawet go
        > ogle przekłamuje. Wiadomo - służby.

Chętnie dowiem się co takiego ma Google maps, czego nie mają inni dostawcy map wink
        • eridan Re: Nowe mapy Terrain - Kreta, Peloponez 30.09.11, 15:52
          Zwróć się z pytaniem do Wielkiego Brata suspicious
    • goska52 Re: Nowe mapy Terrain - Kreta, Peloponez 12.10.11, 08:27
      Pojeździliśmy trochę z nowymi mapami po Krecie, świetne, trudno się zgubić nawet na najwęższych żółtych drogach, można z nimi trafić wszędzie. Plan Chani też świetny (a parę innych mam).

pozdrowienia

Gośka
    • tomaszkozlowski1 Re: Nowe mapy Terrain - Kreta, Peloponez 23.06.12, 12:06
      Firma Terrain ogłosiła adres nowej strony:
      terrainmaps.gr/index.php?l=en#aboutus
      smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka