bocianczarny 03.05.06, 21:07 Witam, chcemy zarezerwować hotel Helios na wyspie Aegina www.helioshotel.net/, czy był ktoś może z Was w nim, wie coś o nim ? dzieki za info, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simera Re: Był ktoś.... 07.05.06, 16:22 Tak ja byłam.Uwazam ze hotel jest bardzo przyjemny. Ja akurat miałam pokoj z widokiem na morze wiec...coz dodac cóż ując POLECAM Odpowiedz Link
bocianczarny Re: Był ktoś.... 12.05.06, 14:33 o dzieki, a jak wyglądają apartamenty (pokoje) w koło tego hotelu, wiesz może ? na co jeszcze zwrócić uwagę na samej wyspie, jak z cenami w sklepach, czy dużo jest sklepów, czy można pożyczyć na wyspie: skutery i zrobić sobie wycieczke ? napiszcie coś, dzieki Odpowiedz Link
simera Re: Był ktoś.... 15.05.06, 21:10 Zalezy co dla Ciebie jest wazne. Ja nie jestem wymagająca jesli chodzi o warunki hotelowe. Było skromnie i czysto. Ale tez nie brałam najdroższego pokoju. Mieszkałam w pokoju dwuosobowym z łazienką i balkonem. Była klimatyzacja. Nie zywiłam sie w hotelu wiec na temat jedzenia nic nie moge powiedziec. Co do samej wyspy to oczywiscie jest mozliwosc wynajecia skuterów i nietylko. Jesli chodzi o sklepy to typowe sklepiki z pamiatkami sa ale nic pozatym. Jak juz bedziesz na wyspie to na pewno odpoczniesz Odpowiedz Link
grecja-ellada Nie o hotelu, choć nie całkiem 16.05.06, 20:54 Wątek pozostawiam mimo, że o hotelu ale hotelu w Grecji prowadzonym przez Greków. Odpowiedz Link