Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rower Lexus 24 extreme

IP: 91.123.169.* 16.05.10, 20:41
    Witam,

coś na starość mnie naszło poszaleć trochę na rowerze. Nie chcę kupować w hipermarkecie bo z tego co czytałam na forum jakość takich rowerów jest poniżej wszelkiej krytyki. Postanowiłam poszukać na necie i spodobał mi się ten rowerek allegro.pl/item1036510527_rower_24_lexus_extreme_2_amortyzatory_bidon_tanio.html.
    Sprzedawca bardzo zachwala ten sprzęt, jest też jednym z najczęściej kupowanych.
    Czy będzie dobry dla kobiety o wadze ponad 101 kg przy 170cm wzrostu? Zanim schudnę to rower musi mnie jakiś czas wytrzymywać. Będę jeździć głównie po lesie i polnych drogach. Raczej spokojnie chociaż nie wykluczam odrobiny szaleństwa ;).
    Co sądzicie o tym sprzęcie? I co ewentualnie polecacie, oczywiście tej samej klasy i z podobnej półki cenowej.
    Obserwuj wątek
      • user0001 Re: Rower Lexus 24 extreme 16.05.10, 21:25
        To jest taki sam rower jak te z hipermarketów. Szczerze odradzam.

Sprzedawca zawsze będzie zachwalał, tak jest jego rola.

Tutaj znajdziesz więcej wyjaśnień tinyurl.com/24dwvj3 [forumrowerowe.org]

W tej cenie nie kupisz porządnego nowego roweru. Za te pieniądze możesz dostać
        co najwyżej makrokesza lub składaka (pokroju wigry 3).
        Jeśli chcesz "górala" to dolną półką jest Kross Hexagon V2 i jemu podobne
        konstrukcje.
        • katana1978 Re: Rower Lexus 24 extreme 16.05.10, 21:43
          uch za darmo bym go nie wzięła ....kolega ma rację to zwykły makrokesz tyle że nie z marketu a z allegro.

jak chcesz szaleć i jeżdzić na mieście to patrz po pierwsze na kierownicę by była z ahead , drugie armotyzatory nie jakieś "no name"
          po trzecie hamulce, po 4 przerzutki najniżej moim zdaniem znośna jest acera/altus (tylna) z przodu hm szczerze nie wiem :P
          po 5 ważne są też manetki srama są fajne :)
          po 6 rama (waga w szczególności) no i taka powyginana osobiście u mnie na dzień dobry odpada... :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka