Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Film z masy marcowej

25.03.04, 16:15
    Zabieram na marcową masę oprócz dwóch kółek także digitala8, mam zamiar
    nakręcić film, poczym zmontować go na pół-profesjonalnym sprzęcie i nagrać na
    DIVX, V-CD (co nastąi w góra 2, 3 dni po masie)

Będą chętni na taki film na CD ? (bo nie dysponuję nagrywarką DVD)

I jeszcze jedno - jak wiadomo na filmie muszą być też jakieś wstawki
    muzyczne - jaki rodzaj muzyki preferujecie? Bo jak słyszę na każdym filmie z
    masy 'HIGHWAY TO HELL' to już się trochę w brzuchu przewraca =) Ja proponuję
    zrobić masę w stylu muzyki clubbing ;] Po masie mój film raczej nie będzie
    wyświetlany w kinie muranów, gdyż chciałbym mieć to nagrane jak cała ekipa
    zbiera się w kinie i ogląda film w wykonaniu Skelera :)

Pozdro
    Obserwuj wątek
      • olecky Re: Film z masy marcowej 25.03.04, 16:25
        rozi84 napisał:

> Bo jak słyszę na każdym filmie z masy 'HIGHWAY TO HELL'
        > to już się trochę w brzuchu przewraca =)

swiete slowa...
      • roweroraffi Re: Film z masy marcowej 25.03.04, 18:04
        rozi84 napisał:

> Zabieram na marcową masę oprócz dwóch kółek także digitala8, mam zamiar
        > nakręcić film, poczym zmontować go na pół-profesjonalnym sprzęcie i nagrać na
        > DIVX, V-CD (co nastąi w góra 2, 3 dni po masie)
        >
        > Będą chętni na taki film na CD ? (bo nie dysponuję nagrywarką DVD)

Zależy od ceny czegoś takiego i tego jak Ci to wyjdzie bo sprzęt to nie
        wszystko. Jak cena będzie dobra a część twego zarobku przekażesz na Masę, to ja
        jestem w stanie dać te 10-15zł pomimo, że za darmo chętniej bym to z netu
        ściągnął.

> I jeszcze jedno - jak wiadomo na filmie muszą być też jakieś wstawki
        > muzyczne - jaki rodzaj muzyki preferujecie? Bo jak słyszę na każdym filmie z
        > masy 'HIGHWAY TO HELL' to już się trochę w brzuchu przewraca =) Ja proponuję
        > zrobić masę w stylu muzyki clubbing ;]

Nie mam nic przeciwko drobnej odmianie muzycznej :-).

> Po masie mój film raczej nie będzie
        > wyświetlany w kinie muranów, gdyż chciałbym mieć to nagrane jak cała ekipa
        > zbiera się w kinie i ogląda film w wykonaniu Skelera :)

A może dlatego, że jest już po próbach technicznych praktycznie (ostatnia
        generalna jutro przed Masą jest), czyli jak to się mówi popularnie 'po ptokach'
        by coś mącić z tym sprzętem :-)))).
      • slaash Re: Film z masy marcowej 25.03.04, 18:15
        no pomysl niezly...
        ja bym sie nawet pisał chociaz problem jesttaki ze jak jest ciemno to g...o a
        nie mase widac :)
        tak wiec filmy to chyba najlepsze sa jak sie pozno robi ciemno.(wiosna,lato)
        PS.Info dla skelera zeby nie zapomniał zabrac tasmy do kamery (albo zeby mu nie
        zabrakło jak ostanio) bo bedzie ZONK! :)
        {POZDRO}
        • roweroraffi Re: Film z masy marcowej 25.03.04, 19:30
          slaash napisał:

> PS.Info dla skelera zeby nie zapomniał zabrac tasmy do kamery (albo zeby mu
          nie
          >
          > zabrakło jak ostanio) bo bedzie ZONK! :)

Ostatnio to nie tasma się Skelerowi skończyła tylko coś się pochrzaniło z
          kamerą... wyjął taśmę, wsadził i okazało się, że to nie koniec jeszcze tylko
          kamera nawaliła.

Z resztą co dokamery Skelera to wczoraj w ogóle nie chciała zjeść kasety żadnej
          wiec nie wiadomo co będzie... oby Ją chłopak naprawił bo wtedy dopiero będzie
          SKUCHA i WPADA
      • slaash Re: Film z masy marcowej 25.03.04, 18:16
        > I jeszcze jedno - jak wiadomo na filmie muszą być też jakieś wstawki
        > muzyczne - jaki rodzaj muzyki preferujecie? Bo jak słyszę na każdym filmie z
        > masy 'HIGHWAY TO HELL' to już się trochę w brzuchu przewraca =) Ja proponuję
        > zrobić masę w stylu muzyki clubbing ;] Po masie mój film raczej nie będzie
        > wyświetlany w kinie muranów, gdyż chciałbym mieć to nagrane jak cała ekipa
        > zbiera się w kinie i ogląda film w wykonaniu Skelera :)

Ja bym był za szybkimi rytmami jakas elektroniczna czy cus. byle nie chamska
        rąbanka umpa umpa.
        • roweroraffi Re: Film z masy marcowej 25.03.04, 19:36
          slaash napisał:

> Ja bym był za szybkimi rytmami jakas elektroniczna czy cus. byle nie chamska
          > rąbanka umpa umpa.

Racja... UMPA UMPA to słuchają dresy a nie rowerzyści :-). Poza tym jak ktos
          chce słuchac muzy ŁUP ŁUP ŁUP to zapraszam do FSO na tłocznie... 8 godzin ponad
          90 dB dla najlepszych melomanow...ten rytm zapamieta każdy, kto tam chodzi bez
          nauszników kiedy wszystkie linie są na chodzie :-).A na deser na PACZKARCE
          najlepsze skreczowanie, zgniatanie blach itp czyli muza alternatywna :-)))
          • rozi84 Re: Film z masy marcowej 25.03.04, 22:18
            No i jak się okazało kamera Skelera raczej nie nadaje się jutro do
            filmowania... tak więc jednak mój film będziecie mogli podziwiać w kinie ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka