Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Thule na hak - 4 rowery?

26.06.11, 15:18
    jak w temacie - czy sa takie bagażniki? zależy mi na bagażniku na hak bo auto wysokie(Kangoo) ale wszystkie, które znajduję są max. ma 3 rowery, tymczasem moja rodzinka to "klasyczne" 2+2 pomóżcie
    za półtorej tygodnia wyjazd na wakacje...;-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: abc Re: Thule na hak - 4 rowery? IP: *.icpnet.pl 29.06.11, 16:21
        są ale drogie, zaraz poszukam link i ci wkleję
        • Gość: abc Re: Thule na hak - 4 rowery? IP: *.icpnet.pl 29.06.11, 16:29
          allegro.pl/platforma-bagaznik-na-hak-4-rowery-zamek-okazja-i1673245578.html
          allegro.pl/race-alu-bagaznik-platforma-na-4-rowery-na-hak-i1688479174.html

thule: allegro.pl/thule-g5-909-929-bagaznik-platforma-3-lub-4-rowery-i1689333613.html

• snowride Re: Thule na hak - 4 rowery? 29.06.11, 21:46
        albo coś takiego bez platformy:allegro.pl/bagaznik-uchwyt-rowerowy-na-hak-4-rower-thule-9708-i1681222490.html
      • Gość: Mari Re: Thule na hak - 4 rowery? IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.13, 09:59
        axel-sport.pl/najlepszy-uchwyt-na-hak-na-3-4-rowery-thule-909.html
        sprawdz sobie tutaj
      • j666 Re: Thule na hak - 4 rowery? 28.05.13, 13:25
        Jest ryzyko, bo jak Ci wjedzie jakaś gapa w zadek, to będziesz miał wszystkie 4 rowery skasowane (no mnie skasował "tylko" dwa na raz w drodze na urlop właśnie).
        No risk no fun ;-)
        • jeepwdyzlu Re: Thule na hak - 4 rowery? 29.05.13, 11:38
          zniszczy to zapłaci
          kierowca lub jego ubezpieczyciel
          j.
          • j666 Re: Thule na hak - 4 rowery? 30.05.13, 01:29
            Oczywiście.
            A Ty w tym czasie zamiast na urlopie będziesz spędzał czas w przydrożnym motelu.
            • robertrobert1 Re: Thule na hak - 4 rowery? 30.05.13, 09:55
              Nie obawiaj się. Zrobiłem kilkanaście tras z takim osprzętem i nigdy nic się nie stało. Co więcej, kierowcy znaczne ostrożniej cię wyprzedzają. Najdłuższa jazda z bagażnikiem na haku + 4 rowery była na trasie Warszawa- Świnoujście. Gdy rowery są dobrze ułożone to nie ma najmniejszego ryzyka, że spadną abo sie poniszczą.
              • j666 Re: Thule na hak - 4 rowery? 13.06.13, 01:08
                Rozumiesz język pisany?
                Straciłem dwa rowery, bagażnik, tylną klapę, tylną szybę i parę dni urlopu (prawdziwa zasada domina).
                Inna sprawa, że cudze OC dość solidnie zapłaciło (szczęśliwie zachowałem paragony za prawie nowe rowery, potrącali 20% amortyzacji za kazdy rok od zakupu).
                Gdybym miał rowery na dachu, gościu by się nadział na mój hak i tyle by było.
                • dar61 może ... 13.06.13, 23:39
                  ... warto było nie jechać autem w ogóle?
                  Wersje:
                  Może warto było nie jechać autem?
                  Może warto było nie jechać?
                  Może warto było nie?
                  Może warto było?

Współczuje, mimo wszysto.
                  Znajoma moja kiedyś przeżyła takie wbicie się jej ciężarówki w zad samochodu tylko dlatego, że wiozła z tyłu ładunek styropianu w płytach.
                  Zmarła kika lat potem, na serce.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka