Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pytanie nowicjusza

02.06.04, 21:52
    Witam.

Spodobała mi się idea masy i patrolowania, a że chwilowo mam nieco wolnego
    czasu chętnie dołączę do patrolowania.
    Czy może mi ktoś z życzliwych cyklistów powiedzieć, gdzie i o której odbędzie
    się najbliższy patrol?
    Obserwuj wątek
      • skeler Re: pytanie nowicjusza 03.06.04, 01:02
        ja na razie nic nie planuje - jak ktos cos zorganizuje, to niech da znac
        wczesniej, to rozesle informacje o miejscu i godzinie spotkania do
        patrolowiczow, ktorzy podali mi swoj kontakt. A piatkowe spotkania sa dla tych
        co potrafia sie sami zorganizowac...
        • roweroraffi Wypaczanie pomyslu? 03.06.04, 07:14
          skeler napisał:

> A piatkowe spotkania sa dla tych
          > co potrafia sie sami zorganizowac...

Hmmmm...jak bedzie ktos chcial rozkleic plakaty po miescie, to nie potrzebuje
          Patrolu... moim zdaniem Patrol powstał by zaktywizować tych, co nie umieją/nie
          chcą/nie mogą* sami się zorganizować... cóż widać idea została wypaczona,a
          Skeler zauważalnie wycofuje się ze wszystkiego co prowadził... szkoda, że się
          chłopak wypalił, ale mówi się trudno...może znajdzie się ktoś na to miejsce, bo
          ponoć nie ma ludzi niezastąpionych.

Ale może ja nic nie będę mówił, bo zaraz się dowiem, że z połamanym obojczykiem
          i ręką mogłem poprowadzić Patrol :-)))))))))
        • sprafdz Zniecierpliwienie nowicjusza... 03.06.04, 08:24
          Chciałbym jedynie zauważyć Szanowny Masowiczu, iż Wam - czyli tym z
          doświadczeniem powinno zależeć na takich jak ja czyli nowych chętnych...

> ja na razie nic nie planuje - jak ktos cos zorganizuje, to niech da znac
          > wczesniej, to rozesle informacje o miejscu i godzinie spotkania do
          > patrolowiczow, ktorzy podali mi swoj kontakt.

To ja Ci podaję swój kontakt sprafdz@gazeta.pl uprzejmie prosząc o podanie mi
          miejsca i daty spotkania :-)

>A piatkowe spotkania sa dla tych
          > co potrafia sie sami zorganizowac...

Nie wiem jaka jest Twoja rola w patrolowaniu i masie ale czuję się taką
          wypowiedzią trochę zaniedbany... Oto bowiem zgłaszam swoją cenną nowicjuszowską
          chęć współudziału w czymś prospołecznym, a Ty piszesz coś takiego..Domagam się
          więcej dobrej woli :-]

• skeler Re: Zniecierpliwienie nowicjusza... 03.06.04, 12:00
            wszystkich, ktorzy chciliby zrobic cos dla masy, itp. zapraszam na piatkowe
            spotkanie na ul. nowgrodzkiej 46/6 o godz. 18:00 - zreszta informacja o tym
            jest na stronie masy juz od jakiegos czasu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka