kantor-d 01.08.04, 23:27 Mam pytanie: Jak to jest teraz z patrolem rowerowym, kiedy jest, gdzie sie spotykacie... ??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
skeler Re: Patrole rowerowe 02.08.04, 05:13 patrol jest zwolywany w zaleznosci od potrzeb - teraz po masie nie ma raczej co robic, wiec i patroli nie ma - za to od ok. 1,5 tygodnia przed masa patrole sa kilka razy w tygodniu. Info czest jest na forum, mozna tez zglosic sie do mnie na tlena z informacja, ze jest sie zainteresowanym patrolami, to bede informowal jak bede wiedzial cos o patrolu i jak bedzie mi sie chcialo rozsylac wiadomosc dalej ;-) Link Zgłoś
kij.w.szprychy princessa cd. 03.08.04, 15:21 princessa cd. skeler napisał: (...) bede informowal jak bede wiedzial cos o patrolu i jak bedzie mi sie chcialo rozsylac wiadomosc dalej ;-) //// Brawo, Księżniczka znowu przemowila i znowu robi "łaskę" że kogoś poinformuje jak jej bedzie sie chciało. Brawo! Link Zgłoś
skeler Re: princessa cd. 03.08.04, 17:30 wielka ksiezna sie obruszyla, ze komus sie nie chce jej o wszystkim informowac... a moze sama by tak cos zrobila? Link Zgłoś
ashimi Re: princessa cd. 04.08.04, 10:41 kij.w.szprychy napisał: > Brawo, Księżniczka znowu przemowila i znowu robi "łaskę" że kogoś poinformuje > jak jej bedzie sie chciało. Brawo! O, witaj! Dawno Cię tu nie było... ale nie martw się, nie tęskniliśmy. Link Zgłoś
czajnik74 Re: Patrole rowerowe będą 02.08.04, 08:33 witaj, Patrole Plakatowe bedą napewno - 20 i 23 sierpnia, czyli na 7 i 4 dni przed masą (jak ostatnio to robimy-czerwiec, lipiec). Jesteśmy jak najbardzej otwarci na nowych ludzi do jednak cięzkiej ale satysfakcjonującej pracy. Czekam na info ataman74@o2.pl. pozdr czajnik Link Zgłoś