Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mycie z soli

02.12.13, 14:31
    Nosze się z zamiarem kupna myjki ciśnieniowej/spryskiwacza, recznej- brak dostępu do zasilania- celem spłukaniu przerzutek i hamulców po każdej jeździe.
    Ktos używa? Jaka myjka? Z wężykiem? Hecht (3 bary), Kwazar (3,5 bara), no name?
    Będę wdzięczny za podzelenie się doswiadczeniem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: xxx Re: Mycie z soli IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.13, 15:52
        Ile taka myjka kosztuje? Nie lepiej kupic "zimowy" rower za 100-200 zl i jego tluc zima?
        • kata_marian Re: Mycie z soli 02.12.13, 15:57
          Nie lepiej kupic "zimowy" rower?

Nie lepiej.
          Nie ma rowerow na 100- 200 PLN. Są przedmioty przypominajace rower z wygladu.
          Jezdze rowerem dla radosci z jazdy, nie z braku innego srodka transportu.
          • soulshuntr Re: Mycie z soli 02.12.13, 20:29
            chlopczyku, nie masz pojecia o radosci z jazdy. Jedyne co masz to gebe pelna frazesow. Moja rada - kup sobie najlepiej obydwie te myjki o ktorych wspomniales.
          • gom1 Re: Mycie z soli 02.12.13, 22:04
            kata_marian napisał:
            > Nie ma rowerow na 100- 200 PLN. Są przedmioty przypominajace rower z wygladu.
            > Jezdze rowerem dla radosci z jazdy, nie z braku innego srodka transportu.

Przeczytałem Twój post na głos i w tym momencie z piwnicy doszedł mnie gromki śmiech. To śmiały się moje holendry, zaparkowane tam na noc ;-)

imageshack.us/a/img13/3263/snc00150i.jpg
            • kata_marian Re: Mycie z soli 02.12.13, 22:30
              chlopczyku, nie masz pojecia o radosci z jazdy. Jedyne co masz to gebe pelna frazesow.
              se do glwy oleju nalej kmiotku jeden.
      • j666 Re: Mycie z soli 27.12.13, 01:09
        Fajnie masz, że masz gdzie spłukiwać :-)
        Mam dostęp do własnego zasilania, ale dla odmiany nie mam żadnej kratki ściekowej (miasto).
        Co prawda tuż przy domu myjnia samoobsługowa 24h, za 1 zł coś 50 sekund.
        Niby złotówka to niewiele, ale przez miesiąc uzbierałoby się, a przez rok...
        • gom1 Re: Mycie z soli 27.12.13, 12:45
          j666 napisał:
          > Niby złotówka to niewiele, ale przez miesiąc uzbierałoby się, a przez rok...

.. przez cały rok masz w swojej okolicy sól na drogach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka