Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rowery Superior !!!

05.04.02, 11:58
    Nie znam się na rowerach, chciałby coś więcej wiedzieć o rowerach superior.
    Potrzebuje rower do jazdy po mieście i czasami po nieasfaltowej nawierzchi no i
    żeby miał błotniki i pełne oświetlenie.
    Mogę wydać do 1000 zł i ważę trochę ponad 100 kilo co możecie poradzić?
    No i żeby mi ten rower służył wiele lat:))
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • zbigniew74 Re: Rowery Superior !!! 05.04.02, 12:48
        Byłem przed chwilą w sklepie i za 1000 zł mogę kupić:
        SUPERIOR ALBATROS na ospzęcie shimano C 50, manetki obrotowe, rama stalowa
        Chromonikiel koła chyba jakiś aztec czy coś takiego aha i rozmiar 28.
        Dobre to?
        • pawel.szewczyk Re: Rowery Superior !!! 07.04.02, 23:09
          Firma Superior robi moim zdaniem solidne rowery. Jednakże chcąc użytkować rower
          przez wiele lat rama stalowtaka jak w modelu Albatros nie będzie najlepszym
          rozwiązaniem. Za 1000 zł. można znaleźć rowery nawet bardziej uznanych firm niż
          Superior, wyposażone w ramę chromowo-molibdenową, przyzwoity amortyzator i
          osprzęt C50 (np. przeceniona zeszłoroczna kolekcja Scott'a). Warto więc jeszcze
          rozejżeć się po innych markowych sklepach.
          • ssaczek Re: Rowery Superior !!! 11.04.02, 22:30
            No i kup sobie ładną górską kozę, bo tylko takowe nasz ex-pert poleca!
            Ja śmigam Superiorem, na 28 (czego ex-pert nie poleca) od ponad roku przy wadze
            ponad 100kg i nic, zupełnie nic! A no i powiem, iż jest to mój środek
            transportu do pracy i nazat około 30 km dziennie. Jeździ się spokojnie i
            wygodnie pozycja nie do przyjęcia dla zapalonych górali sunących nosem po
            drodze i jakoś nic po oczach nie bryzga.
            Ale Merida też ma ciekawe modele do jazdy po mieście.
            • marcyszka Re: Rowery Superior !!! 22.04.02, 08:54
              Witam,
              Również chcę kupić rower do jazdy po mieście.
              Czy możecie napisać coś więcej o rowerach miejskich.
              Na co należy zwrócić szczególną uwagę.
              Ile muszę przygotować kasy. (oczywiście zależyn mi,żeby było jak najtaniej).
              I wreszcie, gdzie w Warszawie znajdę dobry sklep z rowerami?
              Pozdrawiam
              Marcyszka

• frugo3 Re: Rowery Superior !!! 24.04.02, 23:25
        rowery superior są godne polecenia- ma takowy na aluminiowej ramie z dobrym
        osprzetem , kupiłem po małej promocji cos za 1700 zł i jestem zadowolony.
        (nadmieniam ze własnie szukałem roweru trekingowego - czy jak tam sie to
        nazywa)- i jest super i na las i na ulice!Wyglada o niebo lepiej niz jakies
        gianty czy whellery i inne scotty, klasa rama, barwa super(grafit) i obrecze
        super trójkatnego kształtu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka