robertrobert1 06.02.05, 18:07 Jazde po lodzie juz teraz mozna trenowac u mnie w Wawrze na ul. Seczkowej. Ja od juz od dawna trenuje i jeszcze sie nie poobijalem. Link Zgłoś Obserwuj wątek
roweroraffi Re: Trening. 06.02.05, 23:29 Za to z 9 uczestników mojej wycieczki tyłka nie obiła tylko jedna osoba. Niektórzy by efektownie glebić nie potrzebowali nawet lodu :-) Link Zgłoś
sebias Re: Trening. 07.02.05, 22:27 Witam! Obecnie trening można odbywać praktycznie na każdej ścieżce rowerowej... Szczególnie polecam tę wzdłuż Trasy Siekierkowskiej. Oprócz standardowego lodu można na niej trafić kilka innych "obiektów treningowych" jak roboty ziemne i związana z tym zmiana nawierzchni oraz wysokości plus jako bonus dla zwiększenia frajdy muldy ziemno-lodowe, a także urozmaicenia w postaci maszyn (koparki, dźwigi) lub rur fi 1,5metra - każdy z zacięciem trialowca znajdzie coś dla siebie). -- Pozdrawiam SeBeQ ..::> Makes Gravity Your Slave <::.. Link Zgłoś
robertrobert1 Re: Trening. 09.02.05, 22:26 W zime Trase Siekierkowska pokonuje jezdnia. Na sciezke zjezdzam az sniegi stopnieja. To jest oczywista zasluga ZOMu. Link Zgłoś