Gość: mag IP: 195.117.232.* 18.02.05, 13:19 Poszukuję butów rowerowych SPD. Jakie polecacie dla osoby, która dużo jeździ, głównie po lesie? I gdzie mogę kupić takie buty w Wawie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Nora Re: buty rowerowe IP: 81.210.32.* 27.02.05, 20:36 Takie butki możesz kupić w autoryzowanych sklepach rowerowych, ale najpierw zdecyduj czego konkretnie szukasz, pomogą ci w tym rowerowe sklepy internetowe, które mają ciekawe oferty.Poprzeglądaj katalogi rowerowe. Ja osobiście jeźdzę na SHM152 i uważam że te butki są świetne,Pzdr Link Zgłoś
lewocz Re: buty rowerowe 28.02.05, 08:31 Uważaj na numerację. Lepiej przymierzyć buty przed zakupem ponieważ nie ma co sugerować się podaną numeracja. Wierz mi, znam to z autopsji. Ja osobiście wolę zapłacić kilka złotych więcej i kupić buty na miejscu niż zamawiać w sklepie internetowym, No chyba,że przymierzyłeś juz jakiś konkretny model i numer i zamawiasz taki sam. Link Zgłoś
Gość: Fisha Re: buty rowerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 22:07 polecam 58 shimano!!! Link Zgłoś