Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trasa Masy

08.06.05, 16:48
    Nie podoba mi się to że z Wysockiego wjeżdzamy na Most Grota. To nie jest
    najlepszy pomysł bo jest tam dość ostry podjazd i strasznie wąsko, więcpry
    planowanej frekwencji będzie ciężko jak na Mokotowskiej.
    Chciałem juz wcześniej proponować, zeby dojechać Marywilską do Płochocińskiej
    i nią do Modlinskiej. Wiadomo Koszula bliższa ciału. Co wy na to? To chyba
    nie jest taka duż apoprawka, zeby nie mogła przejść. Co. A trasa też nie
    będzie dublowana.
    Obserwuj wątek
      • batory555 Re: Trasa Masy 08.06.05, 17:11
        Spójrz na to z innej strony - tak się przynajmniej peleton nadmiernie nie
        rozciągnie i będzie troszkę składniej. Chyba można trochę pocierpieć dla
        sprawy, no nie? ;)
        • lukaszolszewski Re: Trasa Masy 08.06.05, 17:34
          Nie rozumiem (jak zawsze). Według Ciebie dzieki temu się nie rozciagnie???
          • batory555 Re: Trasa Masy 08.06.05, 17:50
            lukaszolszewski napisał:

> Nie rozumiem (jak zawsze). Według Ciebie dzieki temu się nie rozciagnie???

Noo... niezupełnie tak. Chodzi o to, że wszyscy się zbiorą (przynajmniej na
            krótki czas) i trochę zwolnią zamiast gonić czołówke w tempie 30 km/h albo i
            lepiej.
            Mój błąd, sorki :)
      • kriss67 Re: Trasa Masy 08.06.05, 17:35
        Cześc Łukasz:)
        Podjazd jest dobry i widowiskowy. Zobaczysz, że masa ludzi będzie cykać zdjęcia
        z tego wiaduktu i na ten wiadukt. Tak jak było na wiadukcie ursynowskim w
        tamtym miesiącu. No i mieszkańcy mojego kochanego Bródna będe mieli "widowisko
        Masowe" na zywo.
        Pozdrawiam:)
        Krzysztof
        • roweroraffi Re: Trasa Masy 08.06.05, 18:14
          kriss67 napisał:

> Cześc Łukasz:)
          > Podjazd jest dobry i widowiskowy. Zobaczysz, że masa ludzi będzie cykać
          zdjęcia
          >
          > z tego wiaduktu i na ten wiadukt. Tak jak było na wiadukcie ursynowskim w
          > tamtym miesiącu. No i mieszkańcy mojego kochanego Bródna będe
          mieli "widowisko
          > Masowe" na zywo.

I to jest jeden z powodów dla których tamtędy jedziemy... i dlatego też nie
          zahaczamy o samo Bródno bardziej np jadąc Kondratowicza. Chodzi o to, by na
          podjeździe robiąc foty z estakady móc objąć całą Masę aż po horyzont.

Drugi powód, że jedziemy właśnie tamtędy to ominięcie Jagiellońskiej, gdzie o
          tej porze nie ma żywego ducha zazwyczaj. I dlatego też nie pojedziemy ul.
          Annopol, czy Marywilską.
      • gobelin10 POPIERAM !!!!! 08.06.05, 17:44
      • roweroraffi Re: Trasa Masy 08.06.05, 18:10
        lukaszolszewski napisał:

> Chciałem juz wcześniej proponować, zeby dojechać Marywilską do Płochocińskiej
        > i nią do Modlinskiej.

To nie jest dobry pomysł... Zjazd z Marywilskiej w Płochocińską wcale nie jest
        szerszy, a za to o 20 jak tam będziemy nie będzie tam żywej duszy... a przy
        Modlińskiej będzie jeszcze sporo ludzi chociażby w okolicach Auchana, ul.
        Kowalczyka (osiedle) i Ekspresowej (osiedle, szkoły).

> Co wy na to? To chyba
        > nie jest taka duż apoprawka, zeby nie mogła przejść.

Teraz trasa jest już w urzędach i żadne poprawki nie wchodzą w grę, prócz tych,
        które zostaną wymuszone właśnie przez urzędy lub sytuacje nieprzewidywalne (np
        wypadek, pęknięta rura itp).

> Co.

Company? O co Ci chodzi z tym "Co."? Spółkę zakładasz? Pisz po Polsku!

> A trasa też nie
        > będzie dublowana.

Co ma niewątpliwą wagę dla całej Masy, gdyż dublowanie się trasy występować
        będzie na odcinku 3km, czyli dość znacznym jak na całą trzydziestokilometrową
        trasę ;-)
      • lukaszolszewski Jednak Płochocińską 20.06.05, 11:14
        Widziałem, że na stronie Masy jednak zmieniono trase masy. CZy mi sie tylko
        zdaję?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka