asgaard 30.07.02, 19:49 Co sądzicie o rowerach AUTHOR. Czy to dobra firma? Bo niedawno ukradziono mi rower i musze sobie kupic nowy. Wiem, ze za 600 - 800 zl mozna kupic rowery AUTHORA klasy CROSS. Ale czy warto? Link Zgłoś Obserwuj wątek
fabianek10 Re: rowery AUTHOR 31.07.02, 13:43 Kupiłem 3 miesiące temu Authora tyle że trekking i na razie spisuje się rewelacyjnie Link Zgłoś
paveua Re: rowery AUTHOR 06.08.02, 20:42 Ja z kolei na swoją 18tkę dostałem authora. Było to 6 lat temu. I do dziś mniej więcej 2-3 razy w tygodniu na nim jeżdżę :-) Nie do zdarcia maszynki (i jeszcze za tą cenę) pozdr Link Zgłoś
polokokt Re: rowery AUTHOR 07.08.02, 21:38 Oj cena rzeczywiscie Authora jakies 5 - 6 lat temu byla super. Za cene niemarkowego, albo kiepskomarkowego mozna bylo miec Authora, ale wtedy to jeszcze nie byla tej klasy marka. A teraz kiedy sie wybila (zreszta rowery tej marki sprzed kilku lat swiadcza o tym ze zasluzenie) to cena raczej standardowa w tej klasie. Jak szukalem to cena Gianta, Authora i Scotta byla bardzo podobna. Zdecydowalem sie na Scotta. Ale tu chyba zadzialala nazwa :) Pozdrawiam Link Zgłoś
asgaard Re: rowery AUTHOR 10.08.02, 15:44 To fakt ceny Giantów są bardzo porównywalne z Authorami. Model Giant Cross K2 za 1099 ma amortyzator w widelcu i pod siodelkiem i dobry osprzęt, ale kiepską kierownicę (prosta a takiej nie lubię:) a Author Horizon za 1070 ładniejsza rama ale bez amortyzatorów iz lepszą kierownicą. Najchetniej zrobiłbym sobie z nich mix i kupił za 1000:) Link Zgłoś
foofighter Re: rowery AUTHOR 10.08.02, 16:03 Ale uwaga AUTHOR to czeska firma - może dla kogoś to nie ma znaczenia, ale dla mnie stanowi podstawowy argument za tym, żeby wybrać inną firmę. Link Zgłoś
asgaard Re: rowery AUTHOR 11.08.02, 23:01 foofighter napisał: > Ale uwaga AUTHOR to czeska firma - może dla kogoś to nie ma znaczenia, ale dla > mnie stanowi podstawowy argument za tym, żeby wybrać inną firmę. Dlaczego? Masz jakiś osobisty czy też rzeczowy uraz do czeskich wyróbów? Link Zgłoś
pawel.szewczyk Re: rowery AUTHOR 12.09.02, 02:11 Witam, Author to naprawdę niezła firma choć,już nie tak atrakcyjna cenowo jak jeszcze kilka lat temu. Rowery tej marki są dość solidnie wykonane i w klasie poniżej 1000pln jest tam kilka ciekawych modeli. Jeśli chodzi o modele krosowe to polecam kosztujący około 900pln rower Compact. Pozdrawiam, Paweł Link Zgłoś