wollly 30.06.05, 22:15 Moim zdaniem strona masy jest troszkę do bani! -Kiepski system nawigacji -mało czytelna i wiele wiele innych.. masa to jest za dobra impreza zeby jej wizytówka internetowa wygladała w ten sposób -----> www.j-p-r.webpark.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
djpiotrass Re: [APEL] zmieńmy stronę MASY WAW 30.06.05, 22:52 mogę wykonać stronę dla masy oraz zaoferować miejsce na moim serwerze za darmo wszystko oczywiście:) Link Zgłoś
wollly Re: [APEL] zmieńmy stronę MASY WAW 30.06.05, 23:11 He he... Ja też umiem robic tanie i dobre stronki WWW ------->> polecam sie na przyszłość Link Zgłoś
roberttak Re: [APEL] zmieńmy stronę MASY WAW 30.06.05, 23:53 ja mam pomysl, zmien sie na miejsce z zaluzjami? to tak samo jak by mi ktos powiedizal zebym zmienil strone legionowskiej masy ktora mam pod nickiem - to moje i basta. -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś
pan.de.monium Re: [APEL] zmieńmy stronę MASY WAW 02.07.05, 10:54 Mistrzynio złota! Jak się robi tanią stronę? > Ja też umiem robic _tanie_ i dobre stronki WWW (podkreślenie moje) nie sztuka się nauczyć, nie sztuka się chwalić, sztuka jest zrobić i przebić oferty innych. Bezpłatne oferty. Link Zgłoś
sebias Re: [APEL] zmieńmy stronę MASY WAW 01.07.05, 00:50 Witam! Nie mam sprawy - zrób ją tylko. A nóż widelec się Skelerowi spodoba... Link Zgłoś
pogdelf Re: [APEL] zmieńmy stronę MASY WAW 01.07.05, 02:22 Też o tym samym pomyślałem. Zrób stornę prześlij ją Skelerowi, może ją zakceptuje (a nawet więcej, bo możę pozwoli Ci umiścić Twoją markę na stornie masy. ) Wystaw ją w sieci (Myślę że forumowicze też z chęcią ją ocenią.) poz pogdan Link Zgłoś
roberttak Re: [APEL] zmieńmy stronę MASY WAW 01.07.05, 14:07 taa byle mi sie tylko dwie godziny nie ladowala. -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś
roweroraffi Re: [APEL] zmieńmy stronę MASY WAW 06.07.05, 09:51 sebias napisał: > Witam! > > Nie mam sprawy - zrób ją tylko. > A nóż widelec się Skelerowi spodoba... Dokładnie... choć to by była chyba pierwsza, co by Mu się spodobała :-P Ale zrób... Skelera da się przegłosować... Choć ja najpierw czekam na tą stronę KL na nowym enginie :-) Link Zgłoś
thebiglebowski Re: [APEL] zmieńmy stronę MASY WAW 03.07.05, 13:58 No coz, moze nie jest najpiekniejsza, ale jest z pewnoscia o niebo lepsza od strony ktora masz w swojej sygnaturze... Link Zgłoś
roberttak Re: [APEL] zmieńmy stronę MASY WAW 03.07.05, 18:00 no i ? -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś