Gość: grigi IP: *.ols.vectranet.pl 21.07.05, 21:36 kupiłem niedawno rower mongoose klasa srednia. zauważyłem że podczas jazdy kołysze mi się wolnotryb w serwisie powiedzieli że jest tak w każdym rowerze czy to normalne zjawisko?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: grigi Re: Normalne, IP: *.ols.vectranet.pl 21.07.05, 22:24 No to mnie troche uspokoiłeś. Dzięki Link Zgłoś
Gość: klekot Re: Normalne, IP: *.itpp.pl 22.07.05, 09:16 aby luz nie był za duzy bo wtedy to już normalne nie jest :) Link Zgłoś
Gość: grigi Re: Normalne, IP: *.ols.vectranet.pl 22.07.05, 21:04 ale czy od takiego machania sie na strony nie wyrabiają się czasem łożyska i z czasem ten luz się nie powiększy?? jesli tak to jak temu zapobiec i czy w ogole mozna bo z taka usterka walczylem w poprzednim rowerze Link Zgłoś
dr.rocco Re: kołyszący się wolnotryb.Normalne?? 23.07.05, 20:32 To zjawisko wystepuje w tanich rowerach , tanie lozyska , pewnie , ze sie jeszcze bardziej wyrabiaja , i beda wieksze luzy , no ale to dotyczy juz wszystkich rowerow , jak nie chcesz powiekszyc tego , to postaw rower w pokoju i nie jezdzij :) Link Zgłoś