Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

w majtkach, czy bez ?

16.08.05, 15:44
    Czy pod spodenki z "pampersem" należy zakładać bieliznę, czy nie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marek Re: w majtkach, czy bez ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:54
        To traci sens używania wkładki przeciw bakteryjnej.
      • horb1 Re: w majtkach, czy bez ? 16.08.05, 17:33
        Witam

Oczywiście, że nie.

Horb
        • drzewozycia Re: w majtkach, czy bez ? 16.08.05, 17:38
          i bez spodenek ;)
      • Gość: Alonzo Re: w majtkach, czy bez ? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:33
        bez majtek i bez stanika,bezsprzecznie!!!:)
        Pozdrawiam
        Alonzo
        • diafora Re: w majtkach, czy bez ? 16.08.05, 20:02
          Zapewniam, że o niczym innym nie marzę w upalny dzień...
          • Gość: Alonzo Re: w majtkach, czy bez ? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:09
            Więc co stoi na przeszkodzie by marzenia urzeczywistnić?
            Pozdrawiam
            Alonzo
      • Gość: paralizujący_giez Re: w majtkach, czy bez ? IP: *.idea.pl 16.08.05, 19:15
        wybaczcie pytanie,ale jak to jest z tymi majtami? ja jeżdze turystycznie, i o niczym takim nie słyszałem...jakieś pampersy? wkładki,o co chodzi? ja jeżdze w majtach i normalnych spodniach,,,czasem krótkich i jest wszystko,ok...proszę o opis i wyjaśnienie co? i jak ?
        • horb1 Re: w majtkach, czy bez ? 16.08.05, 19:18
          Gość portalu: paralizujący_giez napisał(a):

> wybaczcie pytanie,ale jak to jest z tymi majtami? ja jeżdze turystycznie, i o n
          > iczym takim nie słyszałem...jakieś pampersy? wkładki,o co chodzi? ja jeżdze w m
          > ajtach i normalnych spodniach,,,czasem krótkich i jest wszystko,ok...proszę o o
          > pis i wyjaśnienie co? i jak ?

Proszę bardzo: www.wrower.pl/ubranie/index.php
      • johnny-kalesony Re: w majtkach, czy bez ? 16.08.05, 21:06
        Wy tu sobie żartujecie, a problem wydaje się być znacznie bardziej złożony
        przynajmniej z naukowego punktu widzenia. Według wyników eksperymentów
        przeprowadzonych przez grupy badawcze z laboratoriów NASA, najlepszy efekt -
        zarówno w aspekcie ogólnie pojętej aerodynamiki, jak i ergonomii, koherentnej
        oczywiście z budową ludzkiego ciała - najlepsze efekty zapewnia nałożenie majtek
        na głowę w taki sposób, by majtkowe otwory nożne znalazły się na wysokości oczu.

Pozdrawiam
        Keep Rockin'
        • Gość: Alonzo Re: w majtkach, czy bez ? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:08
          Z małą poprawką na stringi które jakkolwiek na głowę by się nałozyło-otwory
          nanozne zawsze będa na wysokości oczu.
          Pozdrawiam
          Alonzo
          • drzewozycia Re: w majtkach, czy bez ? 16.08.05, 21:11
            czyli bez spodenek ale w majtkach na głowie tak?
            • Gość: Majo Re: w majtkach, czy bez ? IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 16.08.05, 21:13
              Myślę, że aerodynamika rowerzysty jadącego bez spodenek widzącego rowerzystkę
              bez spodenek może się znacznie pogorszyć ;)
              • drzewozycia Re: w majtkach, czy bez ? 16.08.05, 21:16
                polepszyć!!!! jak już mamy maszt to zkładamy żagiel i pry dobrym wietrze to
                prędkość jak niejakiego Bartka na tym forum:) i to z objeżdzonom zembatkom;)
                • Gość: Alonzo Re: w majtkach, czy bez ? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:23
                  I bez żagla się polepszy,przeciez to ku lepszej areodynamice taki "szpic"(chyba
                  że sie wygnie:>),gorzej z kierowaniem.
                  Pozdr.
                  Alonzo
                  • drzewozycia odnośnie majtek na głowie 16.08.05, 21:26
                    kobiety to coś tam zawsze przez swoje majtki zobaczą bo albo tradycyjne, albo
                    stringi ale co z męską częścią? przecież w użyciu posiadamy także bokserki a
                    one mogą ograniczać widoczność. jak je zakładać? może jak szalik na szyję?
                    • Gość: Alonzo Re: odnośnie majtek na głowie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:32
                      A co dopiero z kalesonami...:)
                      Strach pomysleć.
                      Alonzo
                      • drzewozycia Re: odnośnie majtek na głowie 16.08.05, 21:36
                        chyba nie wsiąde na rower zimą :)
                        i jeszce jedno nurtujące mnie pytanie: najważniejszy w spodenkach jest pampers.
                        już ustaliliśmy że majtki na głowie, a spodenki do szafy. a co z pampersem?
                        • Gość: Alonzo Re: odnośnie majtek na głowie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:38
                          Pampers się przyda jak rowerzysta z kalesonami na głowie spotka naga rowerzystkę
                          ze stringami na twarzy,tyle że nie od razu a kilka miesięcy później.
                          Pozdrawiam
                          Alonzo
      • yb diafora? 16.08.05, 22:20
        Jeśli jeździsz w TYM "Dystansie" to nieco zdziwiony jestem Twoim postem.
        W Dystansie raczej wiedzą cos o tym.
        • uruk-hai Re: diafora? 22.08.05, 12:38
          MAJTKOM WSZELAKIM MÓWIMY NIE!!!!

Stanikom też :))
        • diafora Re: diafora? 22.08.05, 13:10
          he he co wiem, to wiem, ale zobacz, jak się ten wątek pięęęknie rozwinął...
          • wsk175 Re: diafora? 25.08.05, 10:34
            prawie jak sieć autostrad w Polsce.........
      • amost Re: w majtkach, czy bez ? 27.08.05, 13:48
        ... albo jak świński ogon
      • Gość: maxi Re: w majtkach, czy bez ? IP: *.chello.pl 27.08.05, 22:13
        No tak...- pampers jest niezbędny, żeby sie nie posikać z tych wszystkich
        tekstów:))).
        • Gość: Ala2 Re: w majtkach, czy bez ? IP: *.chello.pl 27.08.05, 22:50
          pampers nie przeszkodzi Ci w posikaniu się, jedynie zapobiegnie rozlaniu na
          dalszą odległość
          • mickey15 Re: w majtkach, czy bez ? 01.09.05, 12:31
            i w zabezpieczeniu przed korozją roweru...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka