Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

bornholm - rowerem

10.01.06, 14:19
    podobno jest to rowerowy raj - dużo dróg i ciekawe miejsca. czy może ktoś był
    i może krótko zarekomendować wzglednie zniechęcić? dziekuje.
    chętna s.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kasia Re: bornholm - rowerem IP: *.u.mcnet.pl 12.01.06, 10:00
        Polecam bardzo. Byłam parę lat temu i do tej pory miło wspominam. Jest tam
        bardzo dużo oznakowanych ścieżek rowerowych, trochę zabytków, piękna natura.
        Jednym słowem raj dla rowerzystów na krótki wypad (linia brzegowa ma ok 240 km).
        • Gość: zabytek bornholmsk Re: bornholm - rowerem IP: *.mlyniec.gda.pl 13.01.06, 11:55
          dajcie spokój...zadepyajcie co innego...
          • Gość: zabytekbornholmski Re: bornholm - rowerem IP: *.mlyniec.gda.pl 13.01.06, 11:56
            o...nawet klawiaturę mi zadeptaliście...
            • sharleena Re: bornholm - rowerem 13.01.06, 13:29
              Sz.P Zabytku,
              przeciez jak bedę jeździć po ścieżkach bornholmskich to nic nie zadepczę.
              A przy okazji:
              gdzie Pan Zabytek poleca najlepiej pojeździć rowerem?
              • Gość: terazjestemzbytek Re: bornholm - rowerem IP: *.mlyniec.gda.pl 13.01.06, 19:10
                ...tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga... A w Polsce polecam Żuławy wiślane. Tam
                to dopiero wzrokiem daleko. I płasko.
              • robertrobert1 Re: bornholm - rowerem 21.01.06, 07:13
                sharleena napisała:

> gdzie Pan Zabytek poleca najlepiej pojeździć rowerem?

W Polsce polecam cala wschodnia granice a takze Roztocze.
      • Gość: IRA Re: bornholm - rowerem IP: 212.160.236.* 17.01.06, 13:28
        Tak, Bornholm jest wspaniały! Idealny dla zapalonych rowerzystów. Dobre drogi,
        piękne krajobrazy. Może troszkę za często pada, ale cóż - nie mozna mieć
        wszystkiego. Gorąco polecam nie tylko na wyprawę rowerową. Irlandię zresztą
        też, bo jest prze - cud- na !!!
      • robertrobert1 Re: bornholm - rowerem 21.01.06, 07:12
        sharleena napisała:

> podobno jest to rowerowy raj - dużo dróg i ciekawe miejsca. czy może ktoś był
        > i może krótko zarekomendować wzglednie zniechęcić?

Mozna i zniechecic ...gdyz ceny jedzenia zarowno w sklepach jak i restauracjach
        sa kilkakrotnie wieksze niz u nas.
        • Gość: Bruno Re: bornholm - rowerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:43
          Byłem w tamtym roku na Bornholmie - naprawdę jest super. Noclegi na polach
          namiotowych przy farmach to tylko 2 Euro. W restauracjach drogo ale są tanie
          markety. Plenery wspaniałe. Cisza i spokój. Ostatnio zabrałem się za stronę o
          Bornholmie bruno.przemysl.net.pl/rower/ Myśle że za kilka dni uda mi się
          zrobić więcej. Zapraszam
          • Gość: kondor Re: bornholm - rowerem IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:28
            Chętnie poczytam .Szczególnie trasę bieszczadzką.Myślę że nie będę czekał długo.
            Jak ją opiszesz daj ponownie o tym znać.
            • Gość: Bruno Re: bornholm - rowerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:05
              Postaram sie, oby to bylo jak najszybciej - narazie chce skonczyc relacje z
              Bornholmu
              • Gość: Rokos Re: bornholm - rowerem IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 07.02.06, 18:24
                Super zdjęcia z Bornholmu i Bieszczadów - w obu miejscach byłem własnie z
                rowerkiem. Mam pytanko natury tech. - jakim aparacikiem robiłeś zdjęcia? dzięki.
      • Gość: Mariusz Re: bornholm - rowerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:49
        ..Proponuję zajrzeć na stronę www.kzp.man.pl Mam nadzieję,że pomoże Ci to w
        podjęciu decyzji :)
        • Gość: Bruno Re: bornholm - rowerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:47
          Skończyłem opis do wypadu w Bieszczady
          bruno.przemysl.net.pl/rower/bieszczady/opis.htm
          A zdjęcia, które są na stronie zostały zrobine cyfrówką Sanyo DSC-S4. To
          dodatkowy aparat. Wszystko fotografuje na slajadach swoim Nikonem. Na potrzeby
          strony zdjęcia z Sanyo (4mpix) wystarczą.
          Pozdrawiam wszystkich
          • Gość: koziak Re: bornholm - rowerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:11
            Ja jak byłem na Bornholmie w lipcu 2005 nie mogłem uwierzyć, że nad Bałtykiem
            może być taka piękna pogoda przez 7 dni z rzędu. Kilka fotek z wyjazdu
            znajdziecie tu: koziak.fotpix.superhost.pl/bornholm/index.html
            • Gość: Bruno Re: bornholm - rowerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 17:38
              Super foto ! kiedyś wybiorę się tam jeszcze raz
              • Gość: scotie Re: bornholm - rowerem IP: *.petrus.com.pl 06.03.06, 18:35
                ale super!!! dzięki Wam za foty, podziałało barrrdzo zachęcająco:)a noszę się z
                zamiarem pojeżdzenia właśnie na Bornholmie od jakiegoś czasu! myślicie, że warto
                jechać na początku maja?jak na moje może być zimno, ale fajnie byłoby gdyby nie
                padało
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka