rano1 24.04.06, 22:56 Może ktoś zauważył, iż w dzisiejszym Metropolu jest profil Olka :-) Pozdr, R Link Zgłoś Obserwuj wątek
olecky Re: Aleksander Wszystkich Rowerzystów w Metropolu 25.04.06, 08:12 jak ktos zachowal kopie, to chetnie zobacze, co tam o mnie napisali - nie trafilem wczoraj na miescie :-) pozdrawiam, olek Link Zgłoś
pimpf101 Re: Aleksander Wszystkich Rowerzystów w Metropolu 25.04.06, 08:28 witaj. u mnie w pracy walają się te gazety po całym pokoju więc wezmę jedną i jutro o 19.00 zostawię w siedzibie. Jeśli wcześniej do Ciebie nie dotrze jakiś egzemplarz to będzie w ZM Link Zgłoś
tomzoliborz1 Re: Aleksander Wszystkich Rowerzystów w Metropolu 25.04.06, 10:15 Witam A widzieli, widzieli :) chcesz Olo tomoge zrobic skan i podeslac na mejla ? pozdrawiam Tomzoliborz vel. mumia&liść Link Zgłoś
makryba Re: Aleksander Wszystkich Rowerzystów w Metropolu 25.04.06, 11:56 przecież jest www.metropol.pl/ Link Zgłoś
velogustlik Re: Aleksander Wszystkich Rowerzystów w Metropolu 25.04.06, 12:36 Jak przeczytałem artykuł pomyślałem, ze dobrze byłoby,żeby ktoś z Was tam był. A tu taaaakaa niespodzianka. Znam człowieka, któremu zależy :-). Jestem dumny. A dzisiaj juz chyba tego nie ma bo umieszczaja tylko bierzące wydanie na stronie. Poza tym to chyba było w Metro, a nie metropolu??? Link Zgłoś
rano1 Re: Aleksander Wszystkich Rowerzystów w Metropolu 25.04.06, 23:04 Tak Gustliku, zgadza się :-) Błąd. Miałem o tym napisać wcześniej, ale miałem od cholery roboty. Z reszta i tak to już numer archiwalny z poniedziałku. przywiozę na WMK. Metro czy Metropol - to prawie to samo ;-) pozdrawiam, R p.S. Na przyszłość: powinni rozdawać egzemplarze autorskie personom, które w gazetce występują :-) Link Zgłoś
kanguur2 Re: Aleksander Wszystkich Rowerzystów w Metropolu 25.04.06, 18:34 Olek jest tutaj : serwisy.gazeta.pl/metro/1,72860,3302123.html :) Link Zgłoś
rano1 Re: Aleksander Wszystkich Rowerzystów w Metropolu 25.04.06, 23:08 Ano właśnie ! Rozumie się, że współpracownicy dr Olo nie wyjechali wszyscy. Nie tak, jak w piosence "Biała flaga" Republiki. Link Zgłoś