Gość: Barszcz78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:05 Od 3500 - 4500 co polecicie w takiej cenie pozdro Link Zgłoś Obserwuj wątek
uruk-hai Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 10:47 Scott Scale - tu kilka podgatunków :) Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 15:23 Ale Scott zaczął teraz produkować ramy 6061 ... po prostu żenujące ... To już nie to samo co dawniej, drzewiej. Na miejscu autora wątku - złożyłbym rower sam, w wyrafinowany i dociekliwy sposób dobierając poszczególne części. Pozdrawiam Keep Rockin' Link Zgłoś
uruk-hai Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 18:33 Ja nie myślę o tym co firma zrobiła wychodząc masom naprzeciw ;/// (szloch wielki) Boulderek też tylko trzeba uważać by nie złamać kulasa :))))))) Zresztą nigdy bym nie pomyślał żeby można było kupić cosik innego niż Scott ;) Link Zgłoś
piusss Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 18:46 Scott a feeee...ja nei wiem co wy macie z tym scottem, przecie to drogie i szkaradne. lanssss jeny za tyle kasy to skladaj!!! eh gdybym ja miala tyle...i tak mnie kolezanki nei rozumieja, kiedy ide do rowerowego i wydaje z 90 zl na pare drobiazgów - "do roweru?! ja bym sobie spodnie kupiła". Link Zgłoś
uruk-hai Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 19:08 Składać w środku sezonu? Szkoda czasu. Składanie jest fajne gdy się nudzę zimą - lubię sobie dłubnąć w rowerkach jak już nie mam nic do zrobienia w swoim to dobieram się do sprzętów znajomych. W sezonie gdy wszędzie widać rowerowe szaleństwo trzeba szybko kupić rower i jeżdzić - a najfajniejszym rowerkiem jest oczywiście Scott - więc kupujemy szybko Scocika i jeździmy :)))) Link Zgłoś
qare Re: Trek 6500 09.05.06, 09:54 zdecydowanie polecam ten model :) Zakupiłem taki w lutym i powiem, ze cudo :) Wcześniej miałem treka (starszy model ;), gianta bouldera i zobaczyłem na stronie ten rowerek, a właściwie model 8500, ale musiałem zjechać z ceną :)) i wybrałem tę maszynę. Jezdżę dla przyjemności ostatnio ok 100-120 km tygodniowo i jazda po leśnych drogach i nierownościach w terenie :) stała się jeszcze przyjemniejsza :)) Link Zgłoś
Gość: polo Re: Chciałem kupić rower górski IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 09.05.06, 12:18 no po prostu nie rozumiem tego zapędu w kierunku Scota. W sumie tego Scota w rowerze to rama jeno, a pozostałe wszelakie elementa z fabryk całego świata pochodzą. A dobre piasty, korby, zębatki i inne stery i suporty to można mieć nawet na ramie jakiegośtam - powiedzmy - authora czy meridy (nie obrażając nikogo - sam zresztą jeżdzę na authorze). wobec tego czy firma (poza ramą) ma jakiekolwiek znaczenie?? Link Zgłoś
mmmal Re: Chciałem kupić rower górski 11.05.06, 16:07 Spoko Polo :) Polecam Szkocika, bo na nim jeżdżę z wielkim ukontentowaniem :-))) Choć - jak Uruk przypomina - trza uważać na kulasy <roftl> Pozdro! Link Zgłoś
randolff Re: Chciałem kupić rower górski 09.05.06, 11:07 Przestańcie z tym składaniem. Nie każdy kto lubi pojeżdzić na rowerze jest automatycznie maniakiem-mechanikiem. Wielu rowerzystów nie zna się na tym na tyle dobrze żeby sie zabierać za składanie, nie ma na to czasu albo po prostu nie chce im się w to bawić. Link Zgłoś
piusss Re: Chciałem kupić rower górski 09.05.06, 18:12 ale jak ktos wydaje tyle na rower, to z reguly jest maniakiem. Nie rozumiem po co komus rower za 5 tys. na weekendowe wycieczki. A jak jezdzi duzo wiecej to automatycznie zaczyna sie tym interesowac. Tak to juz jakos jest... Link Zgłoś
randolff Re: Chciałem kupić rower górski 09.05.06, 22:25 Być może procent mechaników wśród rowerzystów rośnie z każdym tysiącem wydanym na sprzęt ale sam znam ludzi, którzy mają rowery za 8000 zł i jeżdżą do serwisu regulowac przerzutki bo "oni są od kręcenia pedałami a nie śrubokrętem" Link Zgłoś
beastie.boy Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 21:21 zobacz te : www.yoyo.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=11&products_id=521 cannondale-pl.com/app.php?action=row&idp=47 Link Zgłoś
Gość: a moze a moze merida?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:23 www.rowerymerida.com.pl/rowery.php?kol=5&gr=38&id=256 Link Zgłoś
Gość: Stasio Re: Chciałem kupić rower górski IP: *.internet4u.pl / *.globaltechnology.pl 11.05.06, 14:18 Ja bym proponował Treka 6500. jest na dobrym osprzecie i ma nawet dobry amorek, lekka rame z dozywotnia gwarancja cena: 3 399zl www.ssc.pl Link Zgłoś