Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chciałem kupić rower górski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:05
    Od 3500 - 4500 co polecicie w takiej cenie
    pozdro
    Obserwuj wątek
      • uruk-hai Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 10:47
        Scott Scale - tu kilka podgatunków :)
        • mmmal Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 14:09
          Jeśli Scott, to Boulderek :-)))
          • johnny-kalesony Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 15:23
            Ale Scott zaczął teraz produkować ramy 6061 ... po prostu żenujące ... To już
            nie to samo co dawniej, drzewiej.
            Na miejscu autora wątku - złożyłbym rower sam, w wyrafinowany i dociekliwy
            sposób dobierając poszczególne części.

Pozdrawiam
            Keep Rockin'
            • uruk-hai Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 18:33
              Ja nie myślę o tym co firma zrobiła wychodząc masom naprzeciw ;/// (szloch
              wielki)

Boulderek też tylko trzeba uważać by nie złamać kulasa :)))))))

Zresztą nigdy bym nie pomyślał żeby można było kupić cosik innego niż Scott ;)
              • piusss Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 18:46
                Scott a feeee...ja nei wiem co wy macie z tym scottem, przecie to drogie i
                szkaradne. lanssss
                jeny za tyle kasy to skladaj!!! eh gdybym ja miala tyle...i tak mnie kolezanki
                nei rozumieja, kiedy ide do rowerowego i wydaje z 90 zl na pare drobiazgów -
                "do roweru?! ja bym sobie spodnie kupiła".
                • uruk-hai Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 19:08
                  Składać w środku sezonu? Szkoda czasu. Składanie jest fajne gdy się nudzę zimą -
                  lubię sobie dłubnąć w rowerkach jak już nie mam nic do zrobienia w swoim to
                  dobieram się do sprzętów znajomych. W sezonie gdy wszędzie widać rowerowe
                  szaleństwo trzeba szybko kupić rower i jeżdzić - a najfajniejszym rowerkiem
                  jest oczywiście Scott - więc kupujemy szybko Scocika i jeździmy :))))
                  • Gość: bassPL Trek 6500 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.06, 20:52
                    lub wyższy model
                    :)
                    • qare Re: Trek 6500 09.05.06, 09:54
                      zdecydowanie polecam ten model :) Zakupiłem taki w lutym i powiem, ze cudo :)
                      Wcześniej miałem treka (starszy model ;), gianta bouldera i zobaczyłem na
                      stronie ten rowerek, a właściwie model 8500, ale musiałem zjechać z ceną :)) i
                      wybrałem tę maszynę. Jezdżę dla przyjemności ostatnio ok 100-120 km tygodniowo i
                      jazda po leśnych drogach i nierownościach w terenie :) stała się jeszcze
                      przyjemniejsza :))
              • Gość: polo Re: Chciałem kupić rower górski IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 09.05.06, 12:18
                no po prostu nie rozumiem tego zapędu w kierunku Scota. W sumie tego Scota w
                rowerze to rama jeno, a pozostałe wszelakie elementa z fabryk całego świata
                pochodzą. A dobre piasty, korby, zębatki i inne stery i suporty to można mieć
                nawet na ramie jakiegośtam - powiedzmy - authora czy meridy (nie obrażając
                nikogo - sam zresztą jeżdzę na authorze).
                wobec tego czy firma (poza ramą) ma jakiekolwiek znaczenie??
                • mmmal Re: Chciałem kupić rower górski 11.05.06, 16:07
                  Spoko Polo :)
                  Polecam Szkocika, bo na nim jeżdżę z wielkim ukontentowaniem :-)))
                  Choć - jak Uruk przypomina - trza uważać na kulasy <roftl>
                  Pozdro!
            • randolff Re: Chciałem kupić rower górski 09.05.06, 11:07
              Przestańcie z tym składaniem. Nie każdy kto lubi pojeżdzić na rowerze jest
              automatycznie maniakiem-mechanikiem. Wielu rowerzystów nie zna się na tym na
              tyle dobrze żeby sie zabierać za składanie, nie ma na to czasu albo po prostu
              nie chce im się w to bawić.
              • piusss Re: Chciałem kupić rower górski 09.05.06, 18:12
                ale jak ktos wydaje tyle na rower, to z reguly jest maniakiem.
                Nie rozumiem po co komus rower za 5 tys. na weekendowe wycieczki. A jak jezdzi
                duzo wiecej to automatycznie zaczyna sie tym interesowac. Tak to juz jakos
                jest...
                • randolff Re: Chciałem kupić rower górski 09.05.06, 22:25
                  Być może procent mechaników wśród rowerzystów rośnie z każdym tysiącem wydanym
                  na sprzęt ale sam znam ludzi, którzy mają rowery za 8000 zł i jeżdżą do serwisu
                  regulowac przerzutki bo "oni są od kręcenia pedałami a nie śrubokrętem"
      • beastie.boy Re: Chciałem kupić rower górski 08.05.06, 21:21
        zobacz te :

www.yoyo.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=11&products_id=521
        cannondale-pl.com/app.php?action=row&idp=47
      • Gość: a moze a moze merida?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:23
        www.rowerymerida.com.pl/rowery.php?kol=5&gr=38&id=256
      • Gość: Stasio Re: Chciałem kupić rower górski IP: *.internet4u.pl / *.globaltechnology.pl 11.05.06, 14:18
        Ja bym proponował Treka 6500. jest na dobrym osprzecie i ma nawet dobry amorek,
        lekka rame z dozywotnia gwarancja cena: 3 399zl www.ssc.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka