Gość: ja
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
22.06.06, 17:30
Hmmm, w dużym skrócie:
mam 2500zl i chce kupic dobry (najlepszy ze te pieniadze) rower typu MTB.
Niestety, przegladajac fora internetowe jedyne co znalazlem to albo ofery sklepow, albo negatywne opinie na temat Kellysa-> Wiele opini jakoby ramy Kellysa byly watpliwej jakosci, a ze ramam to najwazneijsza czesc roweru (wg wielu) "-" dla K. [podobna opinie wyrazili panowie w sklepie rowerowym, tylko nie wiem juz czy dlatego, ze nie mieli na stanie zadnych K. czy rzeczywiscie tak jest -> kontrprzyklad: dzis w innym sklepie Pan powiedzial mi, ze sprzedal duuzo rowerow K. (ponad 300) i jeszcze zaden mu nie wrocil [no jeden, ale z winy rowerzysty..]... a inni dlatego tak mowi ao Kellysie, bo nie maja licensji/mozliwosc by rowery K. sprzedawac (i im zal, ze nie moga, bo to teraz najlepiej sprzedajace sie jednoslady).
Kto mi pomoze i doradzi w wyborze roweru?
GIANT Terrago (cena 2499zl)
www.giant-bicycles.com/pl/030.000.000/030.262.000.asp?year=2006&model=10297
Kellys Salamander DSC (2499zl)
www.kellys-bicycles.com/index.php?module=catalog&country=pl&cPath=1_71_84&pID=9126
Ktory i dlaczego wlasnie ten...??
...w sklepie zajmujacym sie sprzedaz glownie (po tym co stalo w srodku) GIANTA i Authora (z rowerow MTB) pokazano mi wlasne tego GIANTA... ktory za ok 400zl mniej -mial to samo co rower Authora... (wiec po co przeplacac, gdy klasowo i wedle opini te dwie marki sa ze soba na "==".
pozdrawiam
ja
:)