Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY

30.06.06, 23:19
    Glupia sprwa, ale nie moge przestac o Tobie mysle. Widzialam Cie tylko raz i
    to ze dwa lata temu i wciaz o Tobie pamietam. nie jestem z Wawy ale raz
    przejezdzalam przez stolice duzym, 9osobowym zielonym busem i gdzies tam na
    ulicy dojrzalam Ciebie:) wiem ze to prawie niemozliwe , ale wierze w cuda i
    moze jakos ponownie bede miala okazje cie spotkac. :)))))) nawet nic o
    Tobie nie wiem.... pomocy .. jak moge cie znjalezc???? nawet nie pamietam na
    jakim rowerze jechales :P ale bede czekac :))))
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 30.06.06, 23:42
        Musisz się bardziej doprecyzować Dziewczyno. Rowerzystów w Wawie mamy tysiące i
        trudno będzie Ci Go znaleźć nie przybliżając kogo szukasz np o kolor roweru, czy
        jakis szczegol wygladu. Tak czy siak trzymam kciuki bys Go znalazla :-)

BTW mam nadzieje, że to nie prowokacja ;-)
        • cjanusz1 Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 30.06.06, 23:46
          No no... Ciekawa sprawa. Tylko z tym znalezieniem tego kogos bedzie ciezej. Zeby bylo wiadomo jaki chociaz to rower i kolor bylo by o wiele prosciej. Ewentulanie podaje ksywe na GRONIE "Jano". Pozdr.
          • roweroraffi Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 30.06.06, 23:53
            cjanusz1 napisał:

> No no... Ciekawa sprawa. Tylko z tym znalezieniem tego kogos bedzie ciezej. Zeb
            > y bylo wiadomo jaki chociaz to rower i kolor bylo by o wiele prosciej. Ewentul
            > anie podaje ksywe na GRONIE "Jano". Pozdr.

Ewentualnie niech ktoś się zgłosi na ochotnika i będzie po problemie ;-)
            • arteq Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 01.07.06, 00:02
              > Ewentualnie niech ktoś się zgłosi na ochotnika i będzie po problemie ;-)

Ja! Ja! Wybierz mnie! ;-)
              Mam dwa rowery, więc jeden w razie czego można przemalować żeby kolor pasował :P
      • gollum02 Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 30.06.06, 23:45
        Czas miejsca - dwa lata temu
        Zasięg - cała Warszawa
        Przedmiot zainteresowania - jeden z tysięcy warszawskich rowerzystów
        Szanse - mniej niż zero :P

...ale życzę powodzenia
        • zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 01.07.06, 00:22
          no ja towiem wszystko:/ ze marne szanse itp. ale ja do niego wtedy machalam i
          on mi odmachal.....
          • zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 01.07.06, 00:23
            moze sam mnie znajdzie :P
            • specjial Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 01.07.06, 01:53
              Określ może w przybliżeniu wiek, to będzie łatwiej. Może to ja...
              • leiorgan Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 01.07.06, 10:26
                hmmm co ja robilem i gdzie dwa lata temu jadac rowerem... no nie wiem:) a skad
                w ogole jestes? moze przyjedziesz do warszawy na kolejne masy krytyczne
                pojezdzisz poszukasz w peletonie:) jak nie ten to moze jakis inny ci podpasuje;)
                • zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 01.07.06, 12:20
                  myslisz ze to mozesz byc ty?? kurcze zebym ja cos dobrze pamietala, a to byla
                  doslownie chwila, no wiecie jak sie jedzie przez miasto samochodem i tylko na
                  chwile na kogos spojrzysz, wpadnie ci w oko, a ty juz jedziesz dalej i tracisz
                  go z pola widzenia. ale no moge powiedziec ze raczej byl w przedziale wieku 18-
                  26 hehe cos takiego. jesli myslisz ze to mogles byc ty to prosze odezwij
                  sie :P a jesli jeszcze pamietasz ze machala do ciebie jakas dziewczyna z busa
                  to juz na pewno sie odezwij :PP
                  ja jestem ogolnie z bialegostoku wiec u siebie rowniez tu mamy masy. i tak
                  wlansie z ciekawosci chcialam sie zapytac ile sredio osob przyjezdza w wawie na
                  mase?? albo jaki byl u was rekord?? no i jak tam wasza ostatnia czerwcowa
                  masa?? kurcze ja mialam isc ale sie rozchorowalam i nie mialam sil przez ten
                  antybiotyk :(
                  • roweroraffi Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 01.07.06, 12:49
                    zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy napisała:

> jesli myslisz ze to mogles byc ty to prosze odezwij
                    > sie :P a jesli jeszcze pamietasz ze machala do ciebie jakas dziewczyna z busa
                    > to juz na pewno sie odezwij :PP

LOL. Na nas tu w Wawie to mnóstwo osób macha... jedni całą dłonią, inni tylko
                    środkowym palcem, ale podejrzewam, ze większość rowerzystów może się pochwalić
                    tym, że jakaś dziewczyna im machała.

> ja jestem ogolnie z bialegostoku wiec u siebie rowniez tu mamy masy.

Wiemy, wiemy . Przy okazji chciałbym pozdrowić Rowerzyka i Mocniaka :-)

> jaki byl u was rekord??

2360 osób w maju zeszłego roku.

> no i jak tam wasza ostatnia czerwcowa
                    > masa??

Udana, choć niewielka w porównaniu z tym jaka by mogła być.

> kurcze ja mialam isc ale sie rozchorowalam i nie mialam sil przez ten
                    > antybiotyk :(

Bywa. Ale uszy do góry, innym też się to zdarza. Nadrobisz za miesiąc ;-)
                    • zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 01.07.06, 15:04
                      oj no ja wiem, ze szukam igly w stogu siana, no ale wiecie, cuda sie
                      zdarzaja :) a moze przy okazji poznam kogos innego rownie fajnego:> ?? heheh no
                      i musze sie poproawic. tego wspanialego rowerzyste widzialam rok temu a nie jak
                      napisalam 2lata temu :) hehe moje szanse wzrastaja :> ???? hehe
                      • roweroraffi Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 01.07.06, 20:51
                        zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy napisała:

> oj no ja wiem, ze szukam igly w stogu siana, no ale wiecie, cuda sie
                        > zdarzaja :)

Tak, cytując pewną reklamę "cuda się zdarzają, ale nie warto na nich polegać" ;-)

> a moze przy okazji poznam kogos innego rownie fajnego:> ?? hehe

Na to już masz większe szanse. Wszak jak widzisz zainteresowanie w temacie jest
                        i ktoś tam już się chyba nawet proponował ;-)

> h no
                        > i musze sie poproawic. tego wspanialego rowerzyste widzialam rok temu a nie jak
                        >
                        > napisalam 2lata temu :) hehe moje szanse wzrastaja :> ???? hehe

Tak, z 1:1000000 do 2:1000000. Czyli teraz są aż dwukrotnie większe*

* - co nie koniecznie znaczy, że duże ;-P
      • iki416 Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 01.07.06, 16:31
        A może to o mnie chodzi >?
        A może pamietasz w którym miesiącu roku była ta masa >?
        Pozdrawiam miłego dnia.iki416
        • leiorgan Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 01.07.06, 21:10
          Z tego co zrozumialem to rowerzysta wpadl w oko nie masowo ale jadac solo po
          ulicach miasta:) ale wiesz mozesz ograniczyc krag podejrzanych podajac
          szczegolow wiecej: jaki rodzaj roweru? czy byl w kasku czy bez? okulary czy
          bez? [jesli w okularach to jakiego koloru;)] no a poza tym to zapraszamy na
          nasza mase rowniez;) jak sobie kogos nie wybierzesz to przynajmniej na wlasne
          oczy a nie z odpowiedzi suchych przekonasz sie ile osob jezdzi z nami:)
          • zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 09:23
            duzo nie przyblize, bo pamiec ma ulotna:) chlopak, bez okularów, mlody,
            krotkie, chyba cos pod blond wlosy lub jakies ciemniejsze blond, no i kolezanka
            podpowiada mi ze to byl jakis wrzesien lub pazdziernik, zreszta trace nadzieje
            na odnalezienie go :))
            a co do masy to z wielką checia zobaczylabym jak to wyglada w warszawie, bo jak
            u nas przyjedzie 400 osob i to wydaje mi sie naprawde bardzo duzo, to nie moge
            wyobrazic sobie jak musi byc, jesli jest 2000!!!! szok!! jednak nie bardzo mam
            mozliwosc wybrania sie na taka mase :( bo jechac specjalnie z bialegostoku to
            jeszcze nie problem, ale wrocic o poznej porze to juz gorzej .. no chyba ze
            znajde lub poznam jakiegos milego roweryste (lub rowerzystke:P) ktory
            przenocuje mnie u siebie :)
            • leiorgan Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 09:43
              no kurcze prawie bym pasowal do opisu:P no ale nie o tym mialem napisac...
              sadze ze z noclegiem odpowiednio wczesniej zalatwionym nie bedzie problemu...
              zwlaszcza ze jest kilka schronisk w wawie, a jedno to nawet daloby sie jakos
              zalatwic bezproblemowo chyba? jak to jest Raffi?:>
              • zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 10:46
                mowisz ze pasujesz do opisu:>???? kurcze to moze to Ty :> ?? hehe
                a co do masy , to w sumie masz racje, nocleg nie jest najgorszy do zalatwienia,
                ale jest jeszcze jedno ale. ja bardzo czesto wyjezdzam, i nawet zadko bywam na
                masie u mnie w Białymstoku przez te wyjazdy, ale jak bede pewna ze bede w
                piatek na miejscu to chyba cos wykombinuje i postaram sie wpasc tam do stolicy
                i wzmocnic wasza mase :P
                • leiorgan Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 10:50
                  mowie ze pasuje do opisu... no moze prawie... bo na ogol jezdze jednak w
                  okularach;) ale prawde mowiac watpie zebym to byl jednak ja;) kwestia tego ze w
                  sumie opis podany jest bardzo... ogolny:)

a na mase... hmmm masz dwa miesiace wakacyjne teraz, juz teraz wiadomo w jakie
                  dni beda masy w ciagu tych miesiecy... wiec zaden problem;)
                  • zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 10:54
                    no ja wiem, ze wiadomo, tylko ze ja nie wiem czy w tym czasie bede wogle nawet
                    w Polsce. wiec w sumie to nie moge niczego planowac na miesiac przed.
                    A ile masz lat leiorgan??
                    • leiorgan Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 10:56
                      23:)
                      • zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 10:57
                        to wiek sie w sumie zgadza :P
                        • light_trance Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 11:09
                          Private sobie z forum robią ;)

Raffi, masz rację, często ludzie machają rowerzystom ;]
                          Czasem są to rzeczywiście dziewczyny z autobusów, czasem są to kierowcy
                          (różnica tylko w tym, że ci drudzy mają zaciśniętą pięść :P)...
                          Ciekawy topic, nie ma co ;-)
                          Powiedz jeszcze gdzie to było, na jakiej ulicy i to, co najważniejsze - jaki to
                          był rower? ;-)
                          Bo do opisu to nawet i ja pasuję, hehe ;-)
                          (Kiedy ja ostatnio machałem do autobusu? :P)
                          • zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 11:53
                            kolezanki ktora ze mna jechala sie zapytam, moze ona jakies szczegoly bedzie
                            pamietala :)
                            • leiorgan Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 11:56
                              Trance to wlasnie o to mi chodzi ze ja pasuje, ale watpie zebym to byl wlasnie
                              ja;) bo na masie to do tego opisu pasuje pewnie polowa chlopakow w tym wieku,
                              albo i wiecej, bo trzeba by zrobic wyliczenie statystyczne ilu jest blondynow a
                              ilu brunetow:) jak ktos mi macha to odmachuje, rowerzystow zwlaszcza jezdzacych
                              w normalnym ruchu miejskim a nie po chodnikach;) sam pozdrawiam:) a jak
                              dziewczynie tak zalezy na znalezieniu fajnego rowerzysty z wawy to niech
                              wpadnie na mase kogos sie jej dobierze:)
              • roweroraffi Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 12:42
                leiorgan napisał:

> zwlaszcza ze jest kilka schronisk w wawie, a jedno to nawet daloby sie jakos
                > zalatwic bezproblemowo chyba? jak to jest Raffi?:>

Lei, widze że się napaliłeś <lol>. Ze schroniskiem to pewnie by problemu nie
                było, ale szczegóły jakby co to na PRIV już dogadamy z Koleżanką, by nie śmiecić
                na forum.

BTW jak Koleżanka-Rowerzystka nie wie jak wygląda 2000 ludzi: obejrzyj fotki,
                przy okazji może "Go" gdzieś znajdziesz w tłumie ;-)
                • leiorgan Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 13:14
                  no wiesz co:P dobra, ja juz nic nie mowie w tym watku;P
                  • zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 13:35
                    no dobra to ja tez juz nie bede smiecic wam tu na forum. jakby co z ta mase to
                    sie odezwe ;)
                    • roweroraffi Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 14:25
                      Jakby co namiary są w dziale KONTAKT na stronie Masy (masa.waw.pl)
                    • sqby84 Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 03.07.06, 00:02
                      wiesz co to ja mam pomysł.. tez jestem rowerzystą z wawy.. :) jezeli nie
                      znajdziesz tego rowerzysty w którym sie zakochalas (a zycze ci zebys go
                      znalazła) to pamietaj ze masz mnie :)
      • sssoltys Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 16:34
        Dobry! :)
        Teoretycznie to i ja do opisu pasuje.... ale do mnie nikt nie macha :)))) Moze
        za brzydki jestem :)))))))))))))
        Ale podziwiam Twoja determinacje w poszukiwniach!
        wpadnij na mase....WARTO!!!!!!!!
        • leiorgan Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 16:58
          no bo na WMK 2000 ludzi piechota nie chodzi;) [wszyscy zapylaja na jakichs
          kuleczkach;) - dobra... dobra... korekta, na ostateniej jeden rodzic biegl obok
          swej pociechy, ale wyjatek potwierdza regule;)]
          • gollum02 Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 20:29
            leiorgan napisał:
            >na ostateniej jeden rodzic biegl obok
            > swej pociechy, ale wyjatek potwierdza regule;)]

Daleko raczej nie zabiegł... Widziałem go tylko na Krakowskim i tyle...
            • leiorgan Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 02.07.06, 21:07
              ale dzieki temu mielismy przez chwile okazje miec o dwie masujace osoby
              wiecej;) co prawda raczej nie policzone, a tak to dziecko jeszcze czas jakis
              nie wzieloby samodzielnie udzialu w masie:)
      • krakers1 Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 03.07.06, 01:33
        droga rowerzystko z bialegostoku, jestem drogim rowerzysta z warszawy ale za
        kierownice profile design i torowy mostek moge oddac Ci sie na jedna noc.
        pozdrawiam
        • zakochana.w.rowerzyscie.z.wawy Re: DROGI ROWERZYSTO Z WARSZAWY 03.07.06, 09:42
          "za
          kierownice profile design i torowy mostek"???????????

hmmmm

to ja sie jeszcze zastanowie........ hehehehehehehhehehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka