Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rowerek Mongoose Green Valley trakking z makro?

IP: *.pro-internet.pl 02.07.06, 14:01
    czy warto kupić taki rowerek za 608 zł .Pieszą ża ma ramę stalową ,widelec amortyzowany spreżyna ,przerzutki -przednia DNP ,TYLNIA Shimano Tourney ,
    manetki Grip ship,hamulce v-brake aluminiowe ,obręcze aluminiowe ,regulowany mostek ,mechanizm korbowy Prowheel 28/38/48,piasty aluminiowe
    Obserwuj wątek
      • janaugustpol Re: rowerek Mongoose Green Valley trakking z ma 02.07.06, 17:47
        Hej!
        Rok temu kupiłem taki rowerek. Byłem na nim na dużej wyparawie rowerowej -
        1500km z pełnym obciążeniem. Zero awarii. Nawet najmniejszej. Polecam. Z
        praktycznych zalet ma bardzo szeroki zakres ustawiania kąta nachylenia sztycy
        kierownicy. Po ustawieniu sztycy do pionu jedzie się bardo wygodnie.Wadą jest,
        że jest ze względu na stalową ramę nieco cięższy.
        • Gość: dorunia Re: rowerek Mongoose Green Valley trakking z ma IP: *.pro-internet.pl 02.07.06, 21:05
          dzięki bardzo ,cena 600 zł jest bardzo atrakcyjna dlatego zastanawiałam się czy nie jest to jakieś badziewie ,szczerze mówiąc chcieliśmy kupić coś droższego do 1300 zł ale dwa za cenę 1200 zł jest chyba okazją .My i tak nie jezdzimy dużo wiec po co przepłacac .
          • Gość: dorunia Re: rowerek Mongoose Green Valley trakking z ma IP: *.pro-internet.pl 02.07.06, 21:07
            aha sorki jak możesz to napisz czy ta cena jest atrakcyjna do tej twojej zeszłorocznej .
            • janaugustpol Re: rowerek Mongoose Green Valley trakking z ma 03.07.06, 06:37
              Hej!
              Dokładnie nie pamiętam, ale było to nieco ponad 1000 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka