roweroraffi 08.10.06, 09:07 W najbliższej Masie prawdopodobnie nie pojedzie Kredens. Związane jest to ze spaleniem się obu, leciwych już, głośników. Nie wiem po prostu czy damy rade czasowo i finansowo by je wymienić. Link Zgłoś Obserwuj wątek
stworek111 Re: Masa bez Kredensu... 08.10.06, 09:19 spytaj,może ktoś odstąpi gratis.Na setnej masie był facet który to proponował.Z rozmowy wynikło że nie ma kompa,więc pewnie się nie skontaktował z wami.A może inni chętnie odstapią,wypozyczą.Spróbuj. Link Zgłoś
gromanik Re: Masa bez Kredensu... 08.10.06, 10:21 a czy jestes w stanie cos wiecej o tym facecie powiedziec? Link Zgłoś
stworek111 Re: Masa bez Kredensu... 08.10.06, 18:07 niestety,powiedział tylko że nie ma komputera bo odszedł razem z żoną po rozwodzie,ale na zbiórce 101 poznalam go,niechciało mi się z nim rozmawiać,niestety.Facet po czterdziestce,rower żadna rewelacja, tyle. Link Zgłoś
roweroraffi Re: Masa bez Kredensu... 08.10.06, 19:23 stworek111 napisała: > niestety,powiedział tylko że nie ma komputera bo odszedł razem z żoną po > rozwodzie,ale na zbiórce 101 poznalam go,niechciało mi się z nim > rozmawiać,niestety.Facet po czterdziestce,rower żadna rewelacja, tyle. Tzn mam teraz zatrzymywac na mieście każdego faceta po 40-stce na rowerze, który wygląda jakby nie miał dostepu do kompa? Czy może w grę wchodzi kontakt telepatyczny? Link Zgłoś
blantekk Re: Masa bez Kredensu... 09.10.06, 01:12 > Tzn mam teraz zatrzymywac na mieście każdego faceta po 40-stce na rowerze, który > wygląda jakby nie miał dostepu do kompa? Czy może w grę wchodzi kontakt telepatyczny? Rozwies ogloszenia na slupach! Link Zgłoś
sebeqx Re: Masa bez Kredensu... 09.10.06, 08:46 Witam! Może jakieś ogłoszenie między wiadomościami i pogodą na TVP :P Link Zgłoś
roweroraffi Re: Masa bez Kredensu... 09.10.06, 11:10 blantekk napisał: > > > Tzn mam teraz zatrzymywac na mieście każdego faceta po 40-stce na rowerze > , który > > wygląda jakby nie miał dostepu do kompa? Czy może w grę wchodzi kontakt > telepatyczny? > > Rozwies ogloszenia na slupach! Trzeba jednak podpisywać wyraźnie jak się coś piszę sarkastycznego lub z ironią, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto to weźmie dosłownie :-) Link Zgłoś
gromanik Re: Masa bez Kredensu... 09.10.06, 11:12 "ale na zbiórce 101 poznalam go" to znaczy przyjechał na pl. na Rozdrożu, czy gdzie wy się tam spotykacie(może mieszka gdzieś niedaleko)? Może imię nazwisko lub ksywkę słyszałaś? Link Zgłoś
roweroraffi Re: Masa bez Kredensu... 08.10.06, 10:40 stworek111 napisała: > spytaj,może ktoś odstąpi gratis.Na setnej masie był facet który to proponował.Z > > rozmowy wynikło że nie ma kompa,więc pewnie się nie skontaktował z wami.A może > inni chętnie odstapią,wypozyczą.Spróbuj. Zatem Twoimi ustami pytam o głośniki do odstąpienia. Najlepiej owalne, bo takie sa otwory. Moc nie mniejsza niż 60W. Kontakt do mnie na stronie Masy. Link Zgłoś