Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Masa bez Kredensu...

08.10.06, 09:07
    W najbliższej Masie prawdopodobnie nie pojedzie Kredens. Związane jest to ze
    spaleniem się obu, leciwych już, głośników. Nie wiem po prostu czy damy rade
    czasowo i finansowo by je wymienić.
    Obserwuj wątek
      • stworek111 Re: Masa bez Kredensu... 08.10.06, 09:19
        spytaj,może ktoś odstąpi gratis.Na setnej masie był facet który to proponował.Z
        rozmowy wynikło że nie ma kompa,więc pewnie się nie skontaktował z wami.A może
        inni chętnie odstapią,wypozyczą.Spróbuj.
        • gromanik Re: Masa bez Kredensu... 08.10.06, 10:21
          a czy jestes w stanie cos wiecej o tym facecie powiedziec?
          • stworek111 Re: Masa bez Kredensu... 08.10.06, 18:07
            niestety,powiedział tylko że nie ma komputera bo odszedł razem z żoną po
            rozwodzie,ale na zbiórce 101 poznalam go,niechciało mi się z nim
            rozmawiać,niestety.Facet po czterdziestce,rower żadna rewelacja, tyle.
            • roweroraffi Re: Masa bez Kredensu... 08.10.06, 19:23
              stworek111 napisała:

> niestety,powiedział tylko że nie ma komputera bo odszedł razem z żoną po
              > rozwodzie,ale na zbiórce 101 poznalam go,niechciało mi się z nim
              > rozmawiać,niestety.Facet po czterdziestce,rower żadna rewelacja, tyle.

Tzn mam teraz zatrzymywac na mieście każdego faceta po 40-stce na rowerze, który
              wygląda jakby nie miał dostepu do kompa? Czy może w grę wchodzi kontakt
              telepatyczny?
              • blantekk Re: Masa bez Kredensu... 09.10.06, 01:12

> Tzn mam teraz zatrzymywac na mieście każdego faceta po 40-stce na rowerze, który
                > wygląda jakby nie miał dostepu do kompa? Czy może w grę wchodzi kontakt
                telepatyczny?

Rozwies ogloszenia na slupach!
                • sebeqx Re: Masa bez Kredensu... 09.10.06, 08:46
                  Witam!

Może jakieś ogłoszenie między wiadomościami i pogodą na TVP :P
                • roweroraffi Re: Masa bez Kredensu... 09.10.06, 11:10
                  blantekk napisał:

>
                  > > Tzn mam teraz zatrzymywac na mieście każdego faceta po 40-stce na rowerze
                  > , który
                  > > wygląda jakby nie miał dostepu do kompa? Czy może w grę wchodzi kontakt
                  > telepatyczny?
                  >
                  > Rozwies ogloszenia na slupach!

Trzeba jednak podpisywać wyraźnie jak się coś piszę sarkastycznego lub z ironią,
                  bo zawsze znajdzie się ktoś, kto to weźmie dosłownie :-)
            • gromanik Re: Masa bez Kredensu... 09.10.06, 11:12
              "ale na zbiórce 101 poznalam go" to znaczy przyjechał na pl. na Rozdrożu, czy
              gdzie wy się tam spotykacie(może mieszka gdzieś niedaleko)? Może imię nazwisko
              lub ksywkę słyszałaś?
        • roweroraffi Re: Masa bez Kredensu... 08.10.06, 10:40
          stworek111 napisała:

> spytaj,może ktoś odstąpi gratis.Na setnej masie był facet który to proponował.Z
          >
          > rozmowy wynikło że nie ma kompa,więc pewnie się nie skontaktował z wami.A może
          > inni chętnie odstapią,wypozyczą.Spróbuj.

Zatem Twoimi ustami pytam o głośniki do odstąpienia. Najlepiej owalne, bo takie
          sa otwory. Moc nie mniejsza niż 60W. Kontakt do mnie na stronie Masy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka