kriss67 19.03.07, 09:45 Czołem:) Poszukuje dla mojej mamy roweru na trzech kółeczkach. Taki z koszyczkiem z tyłu. Wiecie może, gdzie tego typu maszyny mozna dostac w Wawie? Pozdro Krzysztof Link Zgłoś Obserwuj wątek
gromanik Re: [OT] Rower trzykółkowy? 19.03.07, 11:57 jeśli chodzi o taki stabilny rower, jak czasem dla niepełnosprawnych się robi na ramie składaka z podmienionym tyłem, to proponuję poszukaj lub popytaj w sklepach rehabilitacyjnych, np. na Jana Pawła, tam gdzie ścieżka rowerowa przechodzi na wschodnią stronę jezdni(chyba róg Nowolipek) na rogu jest sklep rehabilitacyjny, powinni coś wiedzieć. Ew. mogę zapytać jednego kolegi, który na czymś takim jeździ Link Zgłoś
kriss67 Re: [OT] Rower trzykółkowy? 19.03.07, 14:20 Oki, podjade tam:) Dzieki Grzegorz:) A jak możesz, zapytaj sie tego kumpla, co? Na Masie co jakis czas pojawiaja sie dwie osoby na takich rowerkach.... Pozdro Grzegorz:) Krzysztof Link Zgłoś
xun_vixx Re: [OT] Rower trzykółkowy? 19.03.07, 22:40 Dwie firemki na poludniu polski dlubia takie rowerki i jedna na polnocy polski. Na poludniu Darisin czy cos takiego i pam Misiarz z firma (jak sie w neta wrzuci to wyjedzie a pozniej dorzuce linki jak znajde w swoich archiwach). Na polnocy to rowery nietypowe TROP. (j.w.) Link Zgłoś
evvcik Re: [OT] Rower trzykółkowy? 20.03.07, 11:00 Google - twoim przyjacielem ;-) www.rowery.pehape.pl/ www.allegro.pl/item177412242_rower_trzykolowy_stan_idealny.html www.rowerynietypowe.republika.pl/rehabilitacyjne.html Link Zgłoś
evvcik Re: [OT] Rower trzykółkowy? 20.03.07, 11:06 no i oficjalna strona "Tolka" www.rowertolek.pl/start.htm Link Zgłoś
www.gamareha.pl Re: [OT] Rower trzykółkowy? 25.07.17, 21:27 Bardzo duży wybór rowerów trójkołowych w dobrych cenach znajdziesz tutaj: gamareha.pl/pl/71-rowery-trojkolowe Link Zgłoś