Gość: Zosia IP: *.telprojekt.pl 01.06.07, 10:47 Czy ktoś ma linka do strony z najlpszymi trasami rowerowymi, podobno miesięcznik Logo go przeprowadził... Dzieki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ;-) Re: Najlepsze trasy rowerowe IP: 83.238.212.* 01.06.07, 10:56 Logo? Czyli slalom między sklepami... ;P Link Zgłoś
Gość: k Re: Najlepsze trasy rowerowe IP: *.acn.waw.pl 01.06.07, 11:15 najlepsze trasy wg Logo? lans na Piotrkowskiej lans na Rynku lans na Chmielnej lans na Krupówkach itd... :D Link Zgłoś
Gość: Slav4 Re: Najlepsze trasy rowerowe w/g LOGO IP: *.zicom.pl 01.06.07, 11:27 Akurat przeglądałem ten numer bo zobaczyłem na okładce "zajawkę" o trasach rowerowych. Poczytałem opis Drogi Pienińskiej. Według PT Szanownej Redakcji droga ma fantastyczne walory krajobrazowe (trudno się nie zgodzić) należy się nastawić na "ciężki podjazd" po drodze. Kto jechał ten wie jak jest ciężko :o) No to jestem Prawdziwym Mężczyzną. Przejechałem Bardzo Ciężki Podjazd na Drodze Pienińskiej :o))) PS. I to w obie strony !!! Link Zgłoś
Gość: kobieta ;-) Re: Najlepsze trasy rowerowe w/g LOGO IP: 83.238.212.* 01.06.07, 13:09 Ha! Wreszcie przekonam się, jak to jest być Prawdziwym Mężczyzną... ;P I też przejadę ten Bardzo Ciężki Podjazd - oczywiście w drugą stronę... ;-))) Link Zgłoś
Gość: blah BIKEstats.pl trasy rowerowe IP: *.wroclaw.mm.pl 01.06.07, 13:40 Trasek rowerowych możesz poszukać w serwisie bikestats.pl Jest prosta wyszukiwarka oraz chmura tagów: bikestats.pl/?work=wycieczki-rowerowe-tagi Wkrótce zaawansowane szukanie zapraszam Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: BIKEstats.pl trasy rowerowe IP: *.telprojekt.pl 02.06.07, 09:05 Nie śmiać się! Na biku też trzeba się lansować ;) No to ja też będę prawdziwym mężczyzną, brrrr :) Link Zgłoś