Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaki rower?

08.09.03, 18:00
    Proszę , podajcie mi który z rowerów dostępnych w Polsce, jest w tej chwili najlepszy ; w kategorii croos i trekking oraz MTB.
    pozdrawiam Andrzej
    Obserwuj wątek
      • techniczny3 Re: jaki rower? 09.09.03, 07:25
        a ile masz kasy?
      • robertrobert1 Re: jaki rower? 09.09.03, 07:26
        Chyba na to pytanie nie uzyskasz konkretnej odpowiedzi. Obecnie na rynku jest
        tyle modeli rowerow, ze niesposob z nich wylonic najlepszego. Gdyby zawezic
        poszukiwania do np. okreslonego przedzialu cenowego to moze wowczas moznaby sie
        pokusic o taki ranking.
        Ale i tak nie ma sensu wywazac otwartych drzwi albowiem w wielu gazetach
        rowerowych sa prowadzone takie rankingi.
        • krzywit Re: jaki rower? 09.09.03, 08:53
          robertrobert1 napisał:

> Chyba na to pytanie nie uzyskasz konkretnej odpowiedzi. Obecnie na rynku jest
          > tyle modeli rowerow, ze niesposob z nich wylonic najlepszego. Gdyby zawezic
          > poszukiwania do np. okreslonego przedzialu cenowego to moze wowczas moznaby sie
          >
          > pokusic o taki ranking.
          > Ale i tak nie ma sensu wywazac otwartych drzwi albowiem w wielu gazetach
          > rowerowych sa prowadzone takie rankingi.
          A czy mogę Ciebie poprosić o podanie tytułów gazet , gdzie mogę znaleźć takie zestawienia.
          Chodzi mi o rowery z przedziału cenowego 3-6 tys.zł
          Dziękuję wszystkim za informacje .
          pozdrawiam serdecznie A.
          • robertrobert1 Re: jaki rower? 09.09.03, 10:30
            krzywit napisał:
            > A czy mogę Ciebie poprosić o podanie tytułów gazet , gdzie mogę znaleźć takie
            z
            > estawienia.

Bikeboard, Magazyn rowerowy, Bike Akcion

> Chodzi mi o rowery z przedziału cenowego 3-6 tys.zł

O ile mnie pamiec nie myli to rankingi sa przeprowadzane do kwoty 3 tys zł.
            Powyzej tej kwoty sa tylko dosyc obszerne prezentacje wybranych modeli.
            Moge zrozumiec taka polityke, bo nieukrywajmy, ze ilosc sprzedawanych z gornej
            polki cenowej jest znikoma.
            • czonk Re: jaki rower? 09.09.03, 19:15
              Masz racje zazwyczaj sa testy rowerow do 3 tys, ale chyba w przed ostatnim
              magazynie rowerowym byl fajny tescik trzech crossowek meridy, wheelera i
              authora. pozdrawiam
          • andyman Re: jaki rower? 27.10.03, 23:26
            MTB tez sie dzieli na np enduro, FR czy DH. Uscislij...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka