krzywit 08.09.03, 18:00 Proszę , podajcie mi który z rowerów dostępnych w Polsce, jest w tej chwili najlepszy ; w kategorii croos i trekking oraz MTB. pozdrawiam Andrzej Link Zgłoś Obserwuj wątek
robertrobert1 Re: jaki rower? 09.09.03, 07:26 Chyba na to pytanie nie uzyskasz konkretnej odpowiedzi. Obecnie na rynku jest tyle modeli rowerow, ze niesposob z nich wylonic najlepszego. Gdyby zawezic poszukiwania do np. okreslonego przedzialu cenowego to moze wowczas moznaby sie pokusic o taki ranking. Ale i tak nie ma sensu wywazac otwartych drzwi albowiem w wielu gazetach rowerowych sa prowadzone takie rankingi. Link Zgłoś
krzywit Re: jaki rower? 09.09.03, 08:53 robertrobert1 napisał: > Chyba na to pytanie nie uzyskasz konkretnej odpowiedzi. Obecnie na rynku jest > tyle modeli rowerow, ze niesposob z nich wylonic najlepszego. Gdyby zawezic > poszukiwania do np. okreslonego przedzialu cenowego to moze wowczas moznaby sie > > pokusic o taki ranking. > Ale i tak nie ma sensu wywazac otwartych drzwi albowiem w wielu gazetach > rowerowych sa prowadzone takie rankingi. A czy mogę Ciebie poprosić o podanie tytułów gazet , gdzie mogę znaleźć takie zestawienia. Chodzi mi o rowery z przedziału cenowego 3-6 tys.zł Dziękuję wszystkim za informacje . pozdrawiam serdecznie A. Link Zgłoś
robertrobert1 Re: jaki rower? 09.09.03, 10:30 krzywit napisał: > A czy mogę Ciebie poprosić o podanie tytułów gazet , gdzie mogę znaleźć takie z > estawienia. Bikeboard, Magazyn rowerowy, Bike Akcion > Chodzi mi o rowery z przedziału cenowego 3-6 tys.zł O ile mnie pamiec nie myli to rankingi sa przeprowadzane do kwoty 3 tys zł. Powyzej tej kwoty sa tylko dosyc obszerne prezentacje wybranych modeli. Moge zrozumiec taka polityke, bo nieukrywajmy, ze ilosc sprzedawanych z gornej polki cenowej jest znikoma. Link Zgłoś
czonk Re: jaki rower? 09.09.03, 19:15 Masz racje zazwyczaj sa testy rowerow do 3 tys, ale chyba w przed ostatnim magazynie rowerowym byl fajny tescik trzech crossowek meridy, wheelera i authora. pozdrawiam Link Zgłoś
andyman Re: jaki rower? 27.10.03, 23:26 MTB tez sie dzieli na np enduro, FR czy DH. Uscislij... Link Zgłoś