Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zaczep do przyczepki

IP: *.ols.vectranet.pl 30.01.09, 10:34
    Witam
    Moze ktos wie gdzie mozna kupic zaczep do przyczepki rowerowej?
    Obserwuj wątek
      • marzena.sa Re: Zaczep do przyczepki 30.01.09, 21:33
        to zależy jaka przyczepka ... a poza tym porzadna firma sprzedajaca
        przyczepki, zabezpiecza je w zaczepy do mocowania ...
        chyba ze masz przyczepkę "wykonaj to własnorecznie" ... to tak samo
        zaczep proponuje ... :)

• Gość: Marek Re: Zaczep do przyczepki IP: *.ols.vectranet.pl 30.01.09, 22:13
          Dzieki za (mądrą) odpowiedz.
          mam nadzieję ze cieszysz sie ze swego wpisu.
          • Gość: Jacu Re: Zaczep do przyczepki IP: *.mentorg.com 31.01.09, 01:53
            Nie czepiaj się odpowiedzi tylko doprecyzuj pytanie.

Niemniej dość oczywistym punktem wyjścia do poszukiwań jest telefon do
            dystrybutora przyczepki. Jak znasz producenta, to dystrybutora znajdą gogle.
            Instrukcję obsługi telefonu też ;)

Tak, cieszę się ze swojego wpisu.
      • Gość: dziśpytanie w sklepie można! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 16:39
        Ale jest wiele rodzajów przyczepek i nie ma uniwersalnego zaczepu dla
        wszystkich. Jeśli oczekujesz sensownej odpowiedzi, to skonkretyzuj pytanie.

Jaka przyczepka i producent, czy chodzi o tę część zaczepu którą się mocuje na
        trwałe do roweru, czy też o to, co łączy przyczepkę z uchwytem na rowerze itp.?
        • marzena.sa Re: w sklepie można! 31.01.09, 17:40
          hmm, odpowiedź myślę, była konkretna ... na niekonkretne pytanie ...
          pozdrawiam
          M.
          • Gość: strona dla debili Re: w sklepie można! IP: 77.236.0.* 24.05.09, 18:58
            Co za debile się tu wypowiadają. Facet pyta GDZIE można kupić zaczepy do
            przyczepek, a oni zamiast powiedzieć "takie a takie można tu, ale sprawdź czy o
            takie Ci chodzi"... to się wymądrzają że jest wiele rodzajów zaczepów. Właśnie
            też szukam zaczepu - nie wiem jakiego - na pewno nie takiego jaki dostałem od
            producenta przyczepki, to zaczep od przyczepki jest do bani - dlatego kupię INNY
            (zdecydowanie inny). Więc nie wiem JAKI zaczep potrzebuję, ale nie będę się
            debili pytał gdzie można kupić. Poszukam na innych forach i objadę sklepy w
            okolicy. Pozdrawiam, i życzę myślenia i życzliwości. :-p
            • Gość: Sławek Rz. Próżnoś repliki się spodziewał... IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 22:26

Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
              Nie powiem nawet pies cię je..ł,
              Bo to mezalians byłby dla psa.
              • Gość: debile Re: Próżnoś repliki się spodziewał... IP: 151.193.120.* 02.06.09, 10:31
                jasne... wymądrzajmy się dalej.

A póki co, ja spróbuję do mojej podłączyć to:
                www.fajneceny.pl/product-pol-609-Zaczep-uchwyt-do-przyczepki-rowerowej-wozka.html
                Wygląda to tak: www.fajneceny.pl/data/gfx/pictures/medium/7/3/37_9.jpg

30 zł w tym sklepie, plus wysyłka, czyli tanio nie jest (ponad 10% mojej przyczepki)
      • robertrobert1 Re: Zaczep do przyczepki 31.01.09, 19:03
        Niestety ale poprzednicy maja racje gdyz jest wiele typow przyczepek
        rowerowych a tym samym jest wiele typow zaczepow. I tak inny zaczep
        jest do przyczepek towarowych typu BOB czy Ekstrawell a inny jest
        zaczep do przyczepek rowerowych do przewozu dzieci.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka