Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kurs Instruktorski Indoor Cycling

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.08.09, 10:50
    Wszystkich chętnych chcących prowadzić trening na rowerach stacjonarnych, MP FIT SPORT ACADEMY zaprasza do Katowic na kolejne już szkolenie indoor cycling "MP CYCLING INSTRUCTOR"
    ZAREZERWUJ CZAS W PAŹDZIERNIKU!
    KURS INSTRUKTORSKI 4- DNIOWY , 2 weekendy
    Kompletne, intensywne szkolenie fitness umożliwiające zaraz po ukończeniu , profesjonalne prowadzenie zajęć na rowerach stacjonarnych. Program obejmuje wybrane zagadnienia z anatomii i fizjologii człowieka,budowę i ustawienia sprzętu,techniki jazdy,strefy wysiłku i kontrolę tętna – jazda z pulsometrem,rodzaje i strukturę lekcji,teorie treningu,metodykę prowadzenia zajęć,środki komunikacji,pracę z muzyką i in.
    Zajęcia prowadzone są naprzemiennie w formie wykładów i ćwiczeń praktycznych. Jazda na rowerach do 4godz dziennie, stretching, elementy Pilates. Zaliczenie z techniki jazdy i prowadzenia przygotowanej wg. wskazówek lekcji oraz pisemny egzamin teoretyczny w ostatnim dniu kursu. Kurs podzielony jest na dwie sesje weekendowe po 8godz dziennie. Uczestnicy otrzymują materiały szkol. po polsku.
    Cena kursu: 800zł
    Termin: 10/11.10, 17/18.10.2009
    Typ szkolenia: otwarte, wymagania: pełnoletność, bardzo dobra kondycja, wcześniejsze uczęszczanie na zajęcia spinningowe lub aktywne uprawianie dyscyplin kolarskich, wypelnienie formularza zgłoszeniowego i wpłata zaliczki celem rezerwacji miejsca.
    Kontakt: mp.cycling@interia.eu, tel. 608 246 887
    BARDZO OGRANICZONA LICZBA MIEJSC!
    Obserwuj wątek
      • jan-w Ale bzdurny spam ;-) 23.08.09, 14:07
        Większego idiotyzmu dawno nie czytałem. Wreszcie będzie można się nauczyć czy na rowerku stacjonarnym kręcić do przodu czy do tyłu.
        No cóż, frajer który za coś takiego zapłaci, przynajmniej kupuje sobie poczucie "uprawiania sportu".

800zł? Podejmuję się nauczyć każdego jeździć na rowerze stacjonarnym za połowę tej sumy. Jakiś ładny dyplom też mogę wydrukować :-)
        • tiresias Re: Ale bzdurny spam ;-) 23.08.09, 19:57
          robia też kursy chodzenia z kijkami do nordic walking. częśc teoretyczna i
          praktyczna (zakończone egzaminem)
          • jan-w Re: Ale bzdurny spam ;-) 23.08.09, 22:24
            Nie chciałem już być złośliwy, ale pomyślałem dokładnie o tym samym. ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka