Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc

11.03.17, 09:19
Witam wszystkich mam prośbę potrzebuje na miary w Warszawie gdzie możemy zrobić soczewkę RGB? Lenka nosiła okularki teraz musimy przejść na soczewkę by czko jej podroslo bo jest po zaćmienie wrodzonej i Phpv by można było wszczep zrobić w przyszłości.
Mam jeszcze pytanie do końca kwietnia mamy orzeczenie i będziemy stawać jeszcze raz na komisję orzecznictwa mamy już zaświadczenie od naszej Dr.Kanigowskiej o jej stanie oka i tam na zaświadczeniu nie jest zaznaczone że Lenka potrzebuje mojej pomocy ale jest że ma pogorszenie stanu jak to ma do punktu 7 i 8 bo teraz się martwię czy nam tego nie zabiorą a czeka nas jeszcze bardzo długa droga jej rehabilitacji i teraz jeszcze soczewkowania za wszelkie informacje bardzo będę wdzięczna.Mama Lenki :-)
Obserwuj wątek
    • ujutno Re: Proszę o pomoc 19.03.17, 18:08
      Sylwia Kropacz Sobkowiak w Poznaniu
      Spektrum i pani Murawska we Wrocławiu

Mamo Lenki kiedyś rozmawiałyśmy przez tel :) Czy mogę prosić cię o uzupełnienie ankiety?
      oculino.com/dostepnosc-uslug-medycznych-i-opieka-nad-pacjentem-po-operacji-zacmy-ankieta/
      • 25lenka Re: Proszę o pomoc 20.04.17, 09:05
        Ankieta wypełniona ;-)
        Dziękuję za informację w połowie maja mamy komisję w orzecznictwie i strach czy nam dalej przedłuża orzeczenie na tych samych warunkach mimo że Dr.napisala pogorszenie stanu.Na dzień dzisiejszy jedynym ratunkiem dla Lenki oczka by ruszyło dalej jest soczewka RGB bo nie stety oczko jest zamale by zrobić wszczep teraz musimy walczyć by podroslo.
    • aneta-1989 Re: Proszę o pomoc 21.04.17, 00:23
      Witam są 2 grupy na facebooku "Dzieciaki z wadą wzroku" i "dzieci niewidome i słabowidzące" Niech Pani do nich dołączy.Pozdrawiam :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka